Τα εικονιζόμενα, ελληνικής κατασκευής Skipper της BSK Marine έχουν βραβευθεί με RedDot Design award και έχουν νίκες σε διεθνείς offshore αγώνες.

  Οσο κι αν το καλοκαίρι αναχωρεί σιγά σιγά, η θαλασσινή αύρα δεν μας εγκαταλείπει. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Η θάλασσα είναι ταυτισμένη με την Ελλάδα, με το ταξίδι, με την περιπλάνηση, αλλά και με το απαράμιλλο στυλ των ελληνικών ναυπηγείων που ξέρουν να φτιάχνουν σύγχρονα και ευφάνταστα σκαριά.

  Στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με απλά σκαριά, αλλά με όλα τα νέα μοντέλα γιοτ των κορυφαίων ελληνικών ναυπηγείων που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο το 2ο «Olympic Yacht Show». Πρόκειται το premium in – water yacht show της χρονιάς που θα υποδεχτεί τους φίλους των σκαφών αναψυχής κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα, στην Olympic Marine, στο Λαύριο.

  Το Olympic Yacht Show  φιλοδοξεί να προσθέσει ακόμη μία επιτυχημένη διοργάνωση στην ιστορία που άρχισε πέρσι.

  Η έκθεση επιθυμεί να αναδείξει σε διεθνές επίπεδο την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία των ελληνικών σκαφών.

  Από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου οι λάτρεις της θάλασσας θα δώσουν ραντεβού σε μία έκθεση που έχει ως στόχους να δώσει έμφαση και να αναδείξει σε διεθνές επίπεδο την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία των ελληνικών σκαφών, και, παράλληλα, να φέρει σε επαφή το κοινό με τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

  Με παγκόσμιες πρεμιέρες εντυπωσιακών δημιουργιών, το Olympic Yacht Show  φιλοδοξεί να προσθέσει ακόμη μία επιτυχημένη διοργάνωση στην ιστορία που άρχισε πέρσι και, ήδη, ως διοργάνωση αποτελεί θεσμό στη συνείδηση των ανθρώπων του χώρου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  Tα σκάφη είναι επισκέψιμα στο φυσικό τους περιβάλλον και στη στεριά.

  Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του περσινού event οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των σκαφών αναψυχής έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο. Όλα τα μεγάλα ελληνικά ναυπηγεία θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο μεγάλο Show όπου η ενημέρωση θα «συναντήσει» την ψυχαγωγία.

  Μεγάλοι διεθνείς οίκοι δίνουν και εφέτος ψήφο εμπιστοσύνης στο Olympic Yacht Show.

  Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες ελληνικών ναυπηγείων, όπως BSK Marine, Technohull, Ribco, Rafnar Hellas, Onda Tenders, Rock Marine, Olympic Ribs, Seafighter, κ.α., αλλά και μεγάλους διεθνείς οίκους, οι οποίοι και εφέτος δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Olympic Yacht Show.

  Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες ελληνικών ναυπηγείων.

  Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης που εκτείνεται σε στεριά και θάλασσα αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα διότι τα σκάφη είναι επισκέψιμα στο φυσικό τους περιβάλλον και στη στεριά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις που αφορούν τον χώρο.

  Το 2ο Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Τουρισμού.

  Το 2ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

   

  Διαβάστε ακόμα: Συλλεκτικό άλμπουμ. Τα ωραιότερα γιοτ του κόσμου.

   

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top