Οι ομάδες ενώθηκαν για έναν κοινό σκοπό.

  H Oυκρανία δοκιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό. Οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν τις υποδομές της, ενώ δεν γλιτώνουν και αθώοι πολίτες. Τα παιδιά είναι τα πλέον ευάλωτα σε τέτοιες ακραίες συνθήκες. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην αποτελούν μέρος της φροντίδας και της μέριμνας οργανισμών και εταιριών που μπορούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους.

  Δεν έχει σημασία αν είμαστε μακριά από την Ουκρανία και τα πεδία των μαχών. Ο ανθρωπισμός δεν χωράει αποστάσεις και γεωγραφικά σημεία. Οφείλει να βρίσκεται παντού, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό ακριβώς κάνει και το Χαμόγελο του Παιδιού που όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στο πλευρό παιδιών που έχουν καταλάβει με τον πιο άδικο τρόπο τη σκληρότητα της ζωής.

  Το ΘΕΟΝΗ προχώρησε στην παραχώρηση ποσότητας φιαλών νερού, στο πλαίσιο των αγαθών που συνέλεξε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

  Τα νερά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ φορτώνονται με προορισμό την Ουκρανία.

  Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που διοργάνωσε ο Οργανισμός στηρίχθηκε έμπρακτα από το το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Επιθυμώντας να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην αρωγή των οικογενειών που έχουν ανάγκη, το ΘΕΟΝΗ προχώρησε στην παραχώρηση ποσότητας φιαλών νερού, στο πλαίσιο των αγαθών που συνέλεξε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά και τις οικογένειες που πλήττονται από τη φρίκη του πολέμου.

  Η αποστολή διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και έχει ήδη αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στο Κορωπί με προορισμό την Ουκρανία.

  Αυτού του είδους την αλληλεγγύη τη χρειαζόμαστε και δείχνει πώς οι μεγάλες εταιρίες μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

  Το ταξίδι ξεκινάει.

  Αυτού του είδους την αλληλεγγύη τη χρειαζόμαστε και δείχνει πώς οι μεγάλες εταιρίες μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων που βιώνουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί σταθερό αρωγό των κοινωνικών ομάδων και των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται καθημερινά.

   

  Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Ζηκίδης. «Ο εθελοντισμός καλύπτει το αριθμητικό κενό της πολιτείας».

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top