Μπορεί η Μεγάλη Βρεταννία να βρίσκεται στο πολύβουο κέντρο του Συντάγματος, αλλά αν εισέλθεις μέσα μεταφέρεσαι αυτομάτως σε έναν άλλο κόσμο.

Φωταύγεια, αίσθηση μεγαλοπρέπειας, αυθεντική πολυτέλεια, μια αισθητή αχλή γνήσιας τέχνης και πάνω από όλα γαλήνη. Υπάρχουν μέρη που μπορείς να διασκεδάσεις «φωναχτά» αν αυτό σου ταιριάζει ως κατάσταση, αλλά υπάρχει και το Winter Garden City Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία που εξευγενίζει και εξευμενίζει τον εσωτερικό σου κόσμο.

Μια πνοή χαράς, κομψότητας και ελευθερίας που δικαιούμαστε.

Πόσο ευχάριστα παράδοξο είναι το γεγονός ότι τούτος ο κοσμοπολίτικος χώρος βρίσκεται στο κέντρο του πολύβουου κέντρου, όπου μπορεί να συμβαίνουν χίλια δύο: ο κόσμος να πηγαίνει πάνω-κάτω ανεμόδαρτος, οι δρόμοι να είναι μποτιλιασμένοι κι όμως (εδώ φανταστείτε ένα μεγάλο «κι όμως») μόλις εισέλθεις στη Μεγάλη Βρεταννία και κατευθυνθείς προς το Winter Garden City Lounge, αίφνης, όλα μετασχηματίζονται και αποκτούν μια αίσθηση ηρεμίας.

Στο Winter Garden City Lounge, αίφνης, όλα μετασχηματίζονται και αποκτούν μια αίσθηση ηρεμίας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσει κανείς τη γαλήνη και την ομορφιά του χώρου: να χαρεί το απογευματινό του τσάι με φίλους ή ακόμη και με την οικογένειά του (ναι, τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα) ή να δοκιμάσει τη μοναδική εμπειρία brunch τα Σαββατοκύριακα.

Ομως, τίποτα δεν συγκρίνεται με τις συναρπαστικές βραδιές με live νότες jazz, όπερας, πιάνου και άρπας που προσφέρει το Winter Garden City Lounge. Απλώς, αφήνεσαι στη μουσική να σε μεταφέρει κάπου αλλού. Μια πνοή χαράς και ελευθερίας που όλοι την δικαιούμαστε.

Δείτε το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για όλους μας οι άνθρωποι του Winter Garden City Lounge.

Κάθε Τετάρτη ζήστε από κοντά μοναδικές live εμφανίσεις απο ένα ταλαντούχο τρίο Πιάνου, Κοντραμπάσο και Σαξοφώνου.

Jazzy Wednesdays κάθε Τετάρτη | 19:30 – 22:30

Κάθε Τετάρτη, απολαύστε ζωντανή μουσική μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα του Winter Garden και αφεθείτε στους ήχους της Jazz. Ζήστε από κοντά μοναδικές live εμφανίσεις από ένα ταλαντούχο τρίο Πιάνου, Κοντραμπάσο και Σαξοφώνου. Με καταγωγή από τη Νέα Ορλεάνη, οι τοπικοί αλλά και διεθνείς μουσικοί τόνοι της Jazz ταξιδεύουν ανά τις ηπείρους και ανά τους αιώνες και συνθέτουν για εσάς το πιο ιδανικό περιβάλλον για ένα όμορφο βράδυ στο Winter Garden.

Κάθε Πέμπτη η όπερα έχει την τιμητική της.

Opera Nights κάθε Πέμπτη | 19:30 – 22:30

Εναρμονισμένες με την κλασική αίσθηση του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και με το μαγευτικό περιβάλλον του lounge του, οι «Βραδιές Όπερας στο Winter Garden» με τον πιανίστα Πέτρο Καρπαθάκη και με ένα ντουέτο αποτελούμενο από μια σοπράνο και ένα τενόρο συνεχίζουν να σας κρατούν συντροφιά κάθε Πέμπτη και αυτό το χειμώνα.

Aφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία εξόδου απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική με εξαιρετικό φαγητό και εμπνευσμένα cocktails στο πιο κομψό σημείο της πόλης.

Κάθε Παρασκευή αφεθείτε σε αιθέριες μελωδίες με ρομαντική προσέγγιση θα σας μεταφέρουν σε εποχές μυθικές.

Harp Tunes κάθε Παρασκευή | 19:30 – 22:30

Κάθε Παρασκευή, οι ήχοι του Harp Tunes θα σας σας ταξιδέψουν μέσα στους αιώνες. Αιθέριες μελωδίες με ρομαντική προσέγγιση θα σας μεταφέρουν σε εποχές μυθικές μέσα από τους αέρινους, κρυστάλλινους, σχεδόν θεϊκούς ήχους της άρπας με συνοδεία πιάνου.

 

// Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2103330748.

 

Διαβάστε ακόμα: Alexander’s Lounge. Ανακαλύπτουμε τον «μυστικό κήπο» της Μεγάλης Βρεταννίας.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top