Μια εμβληματική γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους λάτρεις του καλού κρασιού, στις 14 Μαρτίου στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Το να ακολουθείς τις δικές σου ιδέες, μερικές φορές ανεξάρτητα από αυτές των άλλων, σημαίνει να επιβεβαιώνεις την ταυτότητά σου, με κίνδυνο ίσως να παρεξηγηθείς – τουλάχιστον για λίγο». Με αυτή τη φράση ο Jacques Perrin περιέγραψε τη φιλοσοφία του για τη ζωή και την οινολογί. Μια φράση που ακολούθησε πιστά ως μάνατζερ του θρυλικού γαλλικού οινοποιείου Château de Beaucastel.

Κι όλη αυτή η φιλοσοφία, θα γεμίσει τους χώρους της Μεγάλης Βρεταννίας, στις 14 Μαρτίου. Το θρυλικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα υποδεχθεί το οινοποιείο Château de Beaucastel και προσκαλεί τους λάτρεις του καλού κρασιού σε μια απαράμιλλη βραδιά γευσιγνωσίας και υψηλού συμβολισμού.

Το θρυλικό οινοποιείο Château de Beaucastel χρονολογείται από τον 16ο αιώνα.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, μαζί με τον βραβευμένο Executive Chef, Αστέριο Κουστούδη, σχεδίασαν αποκλειστικά για τη βραδιά ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, μέσα από ένα εξαιρετικό μενού έξι πιάτων που θα συνοδεύσει τα εμβληματικά κρασιά.

Ένα από αυτά θα είναι και το ασυμβίβαστο Hommage à Jacques Perrin, ένα κρασί που εμπνεύστηκε από τη φιλοσοφία ζωής του Jacques Perrin – μια από τις ετικέτες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρεθούν στο δείπνο.

Ένα από τα κρασιά που θα δοκιμάσουν όσοι βρεθούν στη βραδιά γευσιγνωσίας θα είναι και το ασυμβίβαστο Hommage à Jacques Perrin.

Παρών στη βραδιά ως Guest of Honor θα είναι ο οινοπαραγωγός Thomas Perrin.

Πληροφορίες
Χώρος: Royal Room, Hotel Grande Bretagne
Ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024
Ώρα Προσέλευσης: 20.30
Είσοδος με κράτηση θέσης
Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Τηλ.: 210 3330749.

 

Διαβάστε ακόμα: Στο Οινόραμα ανακαλύψαμε τα διαμαντάκια που θα πίνουμε όλη τη χρονιά

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top