Το πάρτι μόλις έχει «ανάψει».

Πρώτον: το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμη. Μπορεί να έχουμε ήδη Σεπτέμβριο, αλλά ο καιρός και η γενικότερη διάθεση παραμένει καλοκαιρινή.

Δεύτερον: πάντα υπάρχει αφορμή για ένα πάρτι όπου μαζεύονται φίλοι και γνωστοί (αλλά και άγνωστοι, δεν πειράζει καθόλου) και γιορτάζουν τη μαγεία που μπορεί να προσφέρει αφειδώς η Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Πριν δέσει στο Ιsland, το σκάφος της GREY GOOSE είχε περιπλανηθεί στους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς.

Τρίτον: το Grey Goose Yacht είναι πολυταξιδεμένο. Όλο το καλοκαίρι πραγματοποίησε ένα μεγάλο ταξίδι στα νησιά και ήρθε ο καιρός του να δέσει στον τελικό προορισμό του που ήταν το Island, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Όλα είναι θαλασσινός δρόμος που έχει, όμως, σ’ αυτή την περίπτωση και κάτι (πολύ) από βότκα.

Αν τα ενώσετε όλα αυτά φτιάχνεται την εικόνα του πάρτι που έδωσε το Grey Goose προ ημερών, με το yacht να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρεμπιπτόντως, το σκάφος φέρει τα διακριτικά χρώματα της GREY GOOSE super premium vodka.

Η Τζίνα Σμαριανάκη και η Ιόλη Δημοπούλου απολαμβάνουν την Grey Goose με χαλαρή διάθεση.

Πριν φτάσει στο Ιsland είχε περιπλανηθεί στους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς (από τη Χαλκιδική μέχρι τις Κυκλάδες), όπου κάνοντας επιλεκτικές στάσεις, προσέφερε στους λάτρεις της ξεχωριστής βότκας , μια θερινή εμπειρία με απολαυστικά Grey Goose Cocktails.

Κάθε σταγόνα της GREY Goose αποστάζεται και εμφιαλώνεται στη Γαλλία.

Το «fin d’été» party, ήταν ο επίλογος αυτής της θαλασσινής πορείας και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην «βραχεί» με βότκα. Με dress code το «Greek Islands Chic», οι προσκεκλημένοι επιβεβαίωσαν αυτό που σας γράφαμε και στον πρόλογο: το καλοκαίρι είναι εδώ όσο εμείς το έχουμε ακόμη μέσα μας.

Ο εμπνευστής του Andro Κίμων Φραγκάκης, η marketing manager της Bacardi Hellas Γεωργία Κουμουτσάκη και ο επιχειρηματίας (Island, Athenée κ.α.) Χρύσανθος Πανάς.

Αξίζει να τονιστεί, πάντως, η ιδιαιτερότητα της Grey Goose, καθώς η διαδικασία παραγωγής της είναι 100% ανιχνεύσιμη, από την καλλιέργεια των σιτηρών έως την επιλογή του φελλού. Κάθε σταγόνα της αποστάζεται και εμφιαλώνεται στη Γαλλία, με μια συνταγή και διαδικασία που παραμένει αμετάβλητη από την πρώτη στιγμή.

Χρησιμοποιούνται μόνο δύο συστατικά – σιτάρι από την περιοχή Picardie της Γαλλίας και νερό από την φυσική, υπόγεια πηγή στο Gensac-la-Pallue. Η διαδικασία απόσταξης αναδεικνύει την πραγματική σημασία αυτών των συστατικών, γι αυτό και η βότκα αυτή έχει γίνει τόσο δημοφιλής στη… διεθνή ριβιέρα.

 

Διαβάστε ακόμα: Γαλλική βότκα, Γαλλική γεύση.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top