Με μια μόνο κάψουλα  Vertuo Carafe φτιάχνεται ο καφές της παρέας.

Μόνος ή με παρέα; Σίγουρα με καφέ. Η αλήθεια είναι ότι το να πίνεις καφέ με τους κολλητούς σου είναι μια από τις καθημερινές συνήθειες που δεν πρέπει να κόψουμε. Μέσα στην παραζάλη της ημέρας, το να συζητάς, να γελάς ή να συσκέπτεσαι με φίλους πίνοντας τον καφέ σου, αυτό όλο το σκηνικό είναι κάτι που αξίζει να το έχεις στη ζωή σου.

Το θέμα είναι ποιος καφές είναι ο κατάλληλος για να διατηρήσει τη φλόγα της παρέας. Η Nespresso έχει την απάντηση στο ζήτημα. Τα πάντα λύνονται με την Vertuo Carafe. Tι σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Νespesso; Ότι ένα φλιτζάνι καφέ ποτέ δεν είναι αρκετό. Προφανές, θα πει κανείς. Ναι, αλλά ταυτόχρονα βρήκαν και τη λύση.

Δοκιμάστε το απολαυστικό χαρμάνι με τις καβουρδισμένες και καπνιστές νότες του, που κρύβονται κάτω από μια λεπτή στρώση κρέμας.

Η μέθοδος pour-over ενέπνευσε αυτό το απολαυστικό χαρμάνι με τις καβουρδισμένες και καπνιστές νότες του, που κρύβονται κάτω από μια λεπτή στρώση κρέμας. Αυτή η κάψουλα σερβίρεται σε καράφα και είναι συμβατή αποκλειστικά με τις μηχανές Νespresso Vertuo.

Οι Vertuo  είναι οι πλέον εργονομικές μηχανές της Nespresso, σχεδιασμένες για την παρασκευή όλων των ειδών του καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού: από καφέδες για μικρά και μεγάλα φλιτζάνια μέχρι espresso 40 ml και Pour-Over Style σε δοχείο Carafe 535 ml.

Αυτή η κάψουλα σερβίρεται σε καράφα και είναι συμβατή αποκλειστικά με τις μηχανές Νespresso Vertuo.

Χάρη στην ανίχνευση barcode και την τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™, το σύστημα προσαρμόζει τις παραμέτρους εκχύλισης, όπως τη θερμοκρασία, την ποσότητα του νερού και την ταχύτητα περιστροφής ώστε να απολαμβάνετε εξαίσιας ποιότητας καφέ κάθε φορά, σαν να είχατε στη διάθεσή σας έναν προσωπικό barista.

Το σύστημα Vertuo προσφέρει 34 χαρμάνια για διαφορετικά μεγέθη κούπας με πλούσια γεύση και άρωμα.

Οι μηχανές Vertuo έχουν κατασκευαστεί από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ το 100% της συσκευασίας τους προέρχεται από ανακυκλωμένες πηγές και το 99,5% είναι ανακυκλώσιμο. Οι Vertuo είναι επίσης μηχανές με σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε να εξασφαλίζεται η ενημέρωση του λογισμικού για βέλτιστη εμπειρία καφέ κάθε φορά.

 Να σημειωθεί πως το σύστημα Vertuo προσφέρει 34 χαρμάνια για διαφορετικά μεγέθη κούπας με πλούσια γεύση και άρωμα. Η εμπειρία καφέ τώρα απογειώνεται με τη νέα κάψουλα Carafe Pour-Over Style για καφέ στα 535 ml και XXL απόλαυση με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

 

// Οι νέοι καφέδες, οι μηχανές και τα αξεσουάρ Vertuo διατίθενται online και στα καταστήματα Nespresso. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Nespresso.

 

Διαβάστε ακόμα: Nespresso Vertuo, η εξελιγμένη μηχανή που φτιάχνει XL καφέ, με νέα κάψουλα.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top