Βασίλης Δημαράς· 06.07.2022
Espresso tonic, κρύος flat white, γλυκός affogato ή Iced Golden latte; Τέσσερα διαφορετικά κρύα ροφήματα με βάση τις κάψουλες espresso Costa Coffee που θα κάνουν το καλοκαίρι σας λίγο πιο απολαυστικό.
Δημήτρης Κιουσόπουλος· 23.05.2022
Γενναιόδωρος στη μύτη, πυκνός στο στόμα. Ο νέος illy single origin Costa Rica 100% Arabica, είναι κατάλληλος για την παρασκευή freddo αφού και παγωμένος εξακολουθεί να διατηρεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά και την όμορφη έντασή του. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον δοκίμασε στο πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμά του στο εστιατόριο Monzu στην Κηφισιά, και γράφει τις εντυπώσεις του.
Κώστας Πετρόπουλος· 10.02.2021
Αν ήταν μεγαλύτερη, θα ήταν επαγγελματική γι αυτό και λέγεται Pro. Ήδη όμως, παρά το μικρό της μέγεθος ζυγίζει 20 κιλά, είναι απίστευτα στιβαρή και φτιάχνει σοβαρό espresso, όπως θα περιμένατε να πιείτε σε ένα καλό καφέ του Μιλάνου απ'όπου κατάγεται.
Γιώργος Κωνσταντινίδης· 15.11.2017
Είτε ο ανταγωνισμός συμφωνεί είτε όχι, η επίδραση της La Marzocco στον κόσμο του εσπρέσο είναι χωρίς προηγούμενο. Οι μηχανές της είναι πασίγνωστες για τη χειροποίητη κατασκευή τους, τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και τις καινοτομίες τους, χωρίς ποτέ να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα.
Βασίλης Δημαράς· 30.06.2017
Πήγαν στην Βουδαπέστη για το World Of Coffee Event και γύρισαν με τις βαλίτσες τους γεμάτες τρόπαια. Οι Έλληνες baristi Στάθης Κορέμτας, Διονύσης Μουστής, Μάνος Μαμάκης και Μιχάλης Καραγιάννης έδειξαν πως εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε να σερβίρουμε αλλά και να απολαμβάνουμε τον καλό καφέ
Γιώργος Κωνσταντινίδης· 07.12.2015
Μαύρος σαν τον Διάβολο, καυτός σαν την Κόλαση, αγνός σαν τον Άγγελο, γλυκός σαν τον Έρωτα. Ή γιατί ο ιταλικός καφές είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έψαξε, ρώτησε και ήπιε δεκάδες μυρωδάτους εσπρέσο. Ανάθεμα κι αν κατέληξε.
Βασίλης Δημαράς· 02.10.2015
Ο Βασίλης Δημαράς δοκιμάζει και συζητά για τον καφέ με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του διαγωνισμού «Coffee in Good Spirits» που έγινε πρόσφατα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
Βασίλης Δημαράς· 12.09.2015
Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού η τελευταία τρέλα είναι ο «φρέντο» με... λυκίσκο, χωρίς αλκοόλ αλλά με λαχταριστό αφρό.
Ιλεάνα Σεραφειμάκη· 11.03.2015
Πριν από 7 χρόνια ο Σικελός μηχανικός Νίνο Σαρτόρο πατεντάρισε ένα γκατζετάκι που κοστίζει κάτω από €70, μεταφέρεται από το γραφείο ως το κάμπινγκ, και βγάζει καϊμάκι όσο και μια επαγγελματική μηχανή.
Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος· 03.02.2015
Ο Νescafé έχει κι αυτός τα μυστικά του. Το Nescafé for starters μας μαθαίνει online πως να τον φτιάξουμε στην εντέλεια.