«Ενα μούσι στο χρώμα του αλατοπίπερου προσδίδει γοητεία». (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Κανένας μεγάλος άνδρας δεν το κάνει. Ούτε ο Δαρβίνος ούτε ο Χέμινγουέι ούτε ο Σον Κόνερι ούτε εγώ. Διαθέτω μια τούφα κάτω δεξιά και περιμένω με αδημονία πότε θ’ απλώσει. Εντάξει, είμαι και λίγο βαρεμένος, δεν λέω. Αλλά θεωρώ ότι ένα μούσι στο χρώμα του αλατοπίπερου προσδίδει γοητεία.

Από την άλλη, ενδέχεται να νιώθετε σαν επανέκδοση του «Ο γέρος και η θάλασσα». Ή να θέλετε να μιμηθείτε τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ή, απλώς, να φέρνετε σε κατατρεγμένο Καλαβρέζο μαφιόζο. Κανένα πρόβλημα. Θα εκπλαγείτε με το πόσα προϊόντα και σε πόσα χρώματα κυκλοφορούν στην αγορά που έχουν ταχθεί να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία σας.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τις ίδιες βαφές που χρησιμοποιούνται και για τα φρύδια ή το «κάτω μούσι». Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι πρέπει να κωλώσετε.

Ξυπνάτε, ας πούμε, ένα πρωί και είστε σε παιγνιώδη διάθεση. Αποφασίζετε να δοκιμάσετε το προϊόν. Αυτό είναι εύκολο. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες που χρήζουν προσοχής:

Έχετε πάρει τη σωστή απόχρωση; Ακολουθήσατε αυστηρά τις οδηγίες; Βάλατε τη σωστή δόση; Πασαλειφτήκατε άμεσα και κατά τρόπο ενιαίο; Πλύνατε, σαπουνίσατε και ξεπλύνατε; Θα έχετε παιγνιώδη διάθεση και την επόμενη εβδομάδα;

Συμπέρασμα: Αντί να μάθετε στου κασίδη το κεφάλι, απευθυνθείτε στον κομμωτή σας.

 

Διαβάστε ακόμα: Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για να γοητεύσετε μια γυναίκα που φέρνετε πρώτη φορά στο σπίτι σας;

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top