100% βαμβακερά, κατασκευασμένα από το περίφημο βαμβάκι της ποικιλίας Supima που καλλιεργείται στην Αμερική.

«Κάθε κομψός κύριος, πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του τουλάχιστον ένα βαμβακερό button-down πουκάμισο της Brooks Brothers» είχε πει κάποτε ο σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής Roger Stone. Και αυτή την άποψη την έχουν κάνει πράξη ουκ ολίγοι πολιτικοί στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, καθώς οι περισσότεροι Πρόεδροι των ΗΠΑ προτιμούσαν και προτιμούν την Brooks Brothers στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Ωστόσο, αν θέλαμε να παραφράσουμε τα λόγια του Roger Stone και να τα τοποθετήσουμε στο σήμερα -και στις δικές μας ανάγκες-, θα λέγαμε πώς «κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του ένα non-iron πουκάμισο της Brooks Brothers». Και επειδή βλέπω την απορία στο βλέμμα σας, έρχομαι να ξεκαθαρίσω κάτι: όντως, εδώ μιλάμε για πουκάμισα που δεν χρειάζονται σίδερο. Ας το δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το θέμα.

Τα non-iron πουκάμισα δεν χρειάζονται σιδέρωμα, στεγνό καθάρισμα ή κολλάρισμα και παραμένουν ατσαλάκωτα μέσα στην ημέρα.

Τα πουκάμισα της Brooks Brothers κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά μήκη μανικιών και μεγέθη γιακάδων που συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας το κατάλληλο μέγεθος για κάθε σώμα.

Στα 200 χρόνια ζωής της, η Brooks Brothers δεν είναι απλά ο παλιότερος οίκος της Αμερικής, αλλά αυτός που μέσα σε δύο αιώνες έχει καταφέρει να δημιουργήσει στυλ και να καθιερώσει μόδες. Από το button-down πουκάμισο που παρουσίασε στα τέλη του 19ου αιώνα και το αυθεντικό navy blazer μέχρι τη ριγέ μεταξωτή «repp» γραβάτα, η Brooks Brothers έχει αποδείξει πώς ξέρει να πρωτοπορεί στο ανδρικό στυλ. Και τα non-iron πουκάμισα είναι μια τέτοια καινοτομία.

Η εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας και των πιο σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας, έχει ως αποτέλεσμα ένα πραγματικά non-iron πουκάμισο που είναι άνετο και πρακτικό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για τη φροντίδα και τη συντήρησή του. Το μυστικό: Είναι 100% βαμβακερά, κατασκευασμένα από το περίφημο βαμβάκι της ποικιλίας Supima που καλλιεργείται στην Αμερική. Η ειδική παραγωγή και η τελική επεξεργασία του, δίνει ένα αποτέλεσμα «ατσαλάκωτο» και πάντα αψεγάδιαστο. Επιπλέον, χάρη στο μονό γαζί στο γιακά, τις μανσέτες και την πατιλέτα, αποφεύγονται οι ζάρες που εμφανίζονται στις ραφές μετά το πλύσιμο. Ένα μοναδικό μείγμα πρακτικότητας και κομψότητας.

Στέκονται άψογα, αρκεί βγάζοντας τα από το πλυντήριο, να τα αφήσετε να στεγνώσουν σε μια κρεμάστρα. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά πιστέψτε μας, το έχουμε δοκιμάσει. Το σημαντικότερο: Η Brooks Brothers έχει και πάντοτε καλές τιμές.

Ανακαλύψτε την συλλογή: brooksbrothers.com.gr/man

 

Διαβάστε ακόμα: Σε τι διαφέρουν δανδισμός και κομψότητα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top