Ο απαλός κόσμος του ιταλικού brand Falconeri έρχεται στην Ελλάδα

  Τον Οκτώβριο oι stylish «ιερακότροφοι» όπως θα μεταφράζαμε το όνομα της μάρκας, προσγειώνονται στο Golden Hall. Ο όμιλος Calin που αντιπροσωπεύει τη Falconeri, φιλοδοξεί να επενδύσει σε περισσότερα καταστήματα. Και εμείς περιμένουμε να αγγίξουμε τα value for money κασμίρια του καταξιωμένου ιταλικού brand.

   
  2016-06-09_falconeri_u10_015

  Στις αρχές Οκτωβρίου ανοίγει το πρώτο κατάστημα Falconeri στο Golden Hall.

  «Το να παίζω σε ένα κονσέρτο με τον Zubin είναι να σαν περιτριγυρίζομαι από υπέροχα κασμιρένια γάντια». Αυτό είχε δηλώσει κάποτε ο μεγάλος βιολιστής Isaac Stern, θέλοντας να εκφράσει το θαυμασμό του για τον μεγάλο μαέστρο Zubin Mehta. Και δεν ήταν υπερβολικός ο παραλληλισμός, καθώς το κασμίρ είναι ένα νήμα που γοητεύει, σχεδόν συγκινεί στο άγγιγμά του.

  Το κασμίρ ήταν γνωστό στην Ευρώπη από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όμως η πραγματική αναγνώρισή του ξεκίνησε στο Παρίσι στις αρχές του 19ου αιώνα. Από τότε θεωρείται συνώνυμο της απαλότητας, της τρυφερότητας, της άνεσης και του εκλεπτυσμένου στυλ. Στοιχεία που έχει μεταφέρει στα προϊόντα της η εταιρία Falconeri.

  Το ιταλικό brand έχει μεγάλη και δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ, με τα προϊόντα του να συνδυάζουν τα ποιοτικά κριτήρια των tailored ρούχων με προσιτές τιμές κι ένα νεανικό, σοφιστικέ στυλ.

  falconeri_kolaz1

  Το κασμίρ είναι συνώνυμο της απαλότητας, της ευχαρίστησης και του εκλεπτυσμένου στυλ.

  Ωστόσο η χρονολογία που άλλαξε την πορεία του brand ήταν το 2009, όταν έγινε μέλος του Calzedonia Group και άρχισε η σταδιακή επέκτασή του σε όλη την Ευρώπη. Από την καρδιά του Μιλάνου στη Via della Spiga και στη Via Frattina της Ρώμης το 2010 έφτασε μέχρι τη Μόσχα ένα χρόνο αργότερα και τώρα ήρθε η στιγμή να «προσγειωθεί» και στην Αθήνα.

  Στις αρχές Οκτωβρίου ανοίγει το πρώτο κατάστημα Falconeri στο Golden Hall και φιλοδοξεί να μας βάλει σε έναν κόσμο στυλ, με άνετα αλλά κομψά ρούχα, ιδανικά για τον 24ωρο τρόπο ζωής στο άστυ. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια σοφιστικέ εμπειρία.

  falconeri_kolaz2_new1

  Τα προϊόντα του ιταλικού brand Falconeri συνδυάζουν τα ποιοτικά κριτήρια των tailored ρούχων με προσιτές τιμές κι ένα νεανικό, σοφιστικέ στυλ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ο εκδότης του διεθνούς περιοδικού Kennedy, Χρήστος Κοντός, αναζητά το νόημα του στυλ

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Πιο δημοφιλή

  Ο περίφημος Christakis πέθανε πριν λίγες ημέρες, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική κληρονομιά, σε πάνω από έναν αιώνα ζωής. Οι διάσημοι πελάτες του ξεκινούσαν από τον «εθνάρχη» Κωνσταντίνο Καραμανλή και έφταναν ως τον Σάκη Ρουβά. Τα εγγόνια του, Χρήστος και Αντώνης, που συνεχίζουν τη σπουδαία παράδοση, αποχαιρετούν τον παππού τους μέσω του Andro.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Αφεθείτε στον μυστικισμό και το ακραιφνές στυλ που προσφέρει αυτή τη θαυμαστή μονοχρωμία. Διότι το μαύρο είναι πρακτικό, διαχρονικό και δεν πρόκειται ποτέ να σας διαψεύσει.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Διατηρεί (δονκιχωτικά) ένα από τα τελευταία παραδοσιακά μαγαζιά στο Μοναστηράκι. Τον επισκεφτήκαμε και τον φωτογραφίσαμε αποκλειστικά. Ένας ιδιοσυγκρασιακός έμπορος παλαιών κοσμημάτων και έργων τέχνης αποκωδικοποιεί -και τεκμηριώνει- το στυλ του.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Οπως η καλή αρχιτεκτονική δεν ορίζεται από ανούσιες πρωτοτυπίες, αλλά βιώνει τη σιγουριά της διαχρονικότητας, έτσι και ο σχεδιασμός ενός bespoke κοστουμιού σημαίνει προσήλωση στην αισθητική και την εξατομικευμένη εμπειρία. Γράφει ο αρχιτέκτων Νικόλας Μπαρελιέ.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή
  Button to top Andro