«Το στυλ στο ’30 μου αρέσει για τα κοψίματα και τα ποιοτικά υφάσματα, ενώ στα ’70s γιατί οι άνδρες διασκέδαζαν με το ντύσιμό τους». (Φωτογραφία: Neil Watson 10Leaves Media)

  Khaled Nasr
  @sartoriomerta, επιχειρηματίας, 37 ετών, Λος Άντζελες. 63,700 followers

  «Άρχισα να ασχολούμαι με τη μόδα εξαιτίας της οικογένειάς μου. Οι γονείς μου έχουν τη δική τους εταιρία πληροφορικής -όπως και εγώ πλέον- και έβλεπα κάθε μέρα τον πατέρα μου να πηγαίνει στη δουλειά φορώντας κοστούμι και τη μητέρα μου Chanel. Αρχικά άνοιξα λογαριασμό στο Instagram για να ανεβάζω φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά μου. Όταν πόσταρα μια φωτογραφία μου, όπου φορούσα κοστούμι, υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Φάνηκε ότι άρεσε το στυλ μου και πλέον έχω πολλούς φίλους από την Ευρώπη που μιλάμε κάθε μέρα.

  Οι δύο αγαπημένες μου εποχές είναι η δεκαετία του ’30 και η δεκαετία του ’70. Το στυλ στο ’30 μου αρέσει για τα κοψίματα και τα ποιοτικά υφάσματα, ενώ στα ’70s γιατί οι άνδρες διασκέδαζαν με το ντύσιμό τους. Εγώ ακολουθώ πιο κλασικό στυλ, με μερικές μοντέρνες πινελιές».

  Αγαπημένες διευθύνσεις: «Αγαπημένος μου οίκος είναι ο Sciamat στην Ιταλία, ενώ στις ΗΠΑ προτιμώ τον Angel Bespoke. Ποσέτ αγοράζω από το Monsieur Fox, ενώ μου αρέσει να δοκιμάζω δημιουργίες από το B&Tailor».

   

  Στην επόμενη σελίδα: David Evans, «στυλ για 50αρηδες».

  1 2 3 4 5

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top