Montblanc x Pirelli: οι ντιζάιν αποσκευές τρέχουν με ταχύτητες Formula 1

  Κινητικότητα. Επιδόσεις. Design. Αυτό το τρίπτυχο ορίζει τη νέα σειρά αποσκευών που δημιούργησαν οι δύο φημισμένες εταιρείες με σκοπό να κάνουν τα ταξίδια μας ακόμη πιο άνετα.

   

  Μια εξαιρετική συνεργασία, ο καρπός της οποίας βρίσκεται ήδη στη boutique Montblanc της Κριεζώτου, στην Αθήνα.

  Τους βλέπεις να μεταφέρουν τα μπαγκάζια τους με την υπομονή καμήλας στην έρημο. Συχνά είναι πιο μεγάλα από τα χέρια που τραβούν αποσκευές πακτωμένες από ρούχα, παπούτσια, χρειώδη. Μια βόλτα στα αεροδρόμια του κόσμου μπορεί να αποδειχθεί μάθημα. Τι μεταφέρεις; Για πόσο; Και τι από όλα αυτά που δεν μπορείς να αποχωριστείς τα θέλεις πραγματικά; Κάθε τουρίστας είναι οι εμμονές του και τα πράγματα που παραχώνει στη βαλίτσα του.

  Και δεν πρέπει να ξεχνάμε εκείνους τους ταξιδιώτες που δεν μεταβαίνουν σε άλλο σημείο του πλανήτη ή της χώρας για διασκέδαση, αλλά για δουλειά. Οι business travelers είναι αυτοί που μας θυμίζουν πως η οικονομία δεν έχει σύνορα, ούτε δεσμεύσεις. Άρα, και οι ίδιοι δεν πρέπει να είναι δεσμευμένοι από τις αποσκευές τους. Αυτοί είναι που χρειάζονται ακόμη περισσότερο την ευελιξία, την άνεση και την ταχύτητα. Είναι, άλλωστε, μέρος της δουλειάς τους.

  Οι νέες αποσκευές διαθέτουν τροχούς υψηλών επιδόσεων, ράβδο χειρισμού ακριβείας και λειτουργικό εσωτερικό.

  Ένα μικρό μέρος της μεγάλης συλλογής προϊόντων που διαθέτουν οι δύο εταιρείες.

  Κι όμως, υπάρχει ένα τρίπτυχο που μπορεί να βοηθήσει κάθε ταξιδιώτη που δεν βολεύεται με τις αποσκευές του. Σημειώνουμε για να το θυμόμαστε την επόμενη φορά: Κινητικότητα. Επιδόσεις. Σχεδιασμός (ντιζάιν). Που σημαίνει ότι πλέον δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε ωσάν καμηλιέρηδες στο αεροδρόμιο.

  Φρόντισε γι’ αυτό η Montblanc μαζί με την Pirelli. Μπορεί αυτές οι δύο εταιρείες -κορυφαία η καθεμία στο είδος της- να δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους, όμως, όπου υπάρχει μια καινούργια ιδέα, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Και έγιναν, με αδρό, «αντρικό» ντιζάιν, εργονομία και αντοχή αντάξια της Formula 1.

  Οι δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν αποσκευές ταξιδίου που δεν μοιάζουν σε τίποτα με αυτές που γνωρίζαμε ως τώρα. Αυτές οι αποσκευές διαθέτουν τροχούς υψηλών επιδόσεων, ράβδο χειρισμού ακριβείας και λειτουργικό εσωτερικό. Η κομψή αισθητική εμπλουτίζεται με «μυώδη» στοιχεία εμπνευσμένα από τα εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία της Pirelli, όπως το χαρακτηριστικό της ελαστικό σήμα και το εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα στην ετικέτα. Για όσους, λοιπόν, αποζητούν αποδοτικότητα και αξιοπιστία (και ποιος δεν το θέλει όταν σκοπεύει να ταξιδεύσει), υπάρχει πλέον το κατάλληλο «εργαλείο».

  Εργονομία και ευελιξία. Αλλά πάνω από όλα πρακτικότητα που χρειάζεται κάθε ταξιδιώτης.

  Τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς αποσκευών που λανσάρουν οι δύο εταιρείες έγιναν στις 12 Απριλίου 2019, την παραμονή του κινεζικού Grand Prix στη Σαγκάη. Η παρουσίαση γιορτάστηκε μέσα στο Benson Supercar Club, το οποίο μετατράπηκε σε ντιζαϊνάτο… pit stop. Εκεί, οι φίλοι της γερμανικής Montblanc ανακάλυψαν τις νέες, ελαφριές αποσκευές που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Ιταλό πρωτοπόρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

  «Το εξαιρετικό ντιζάιν της νέας σειράς μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και αν φτάσετε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού με τα μπαγκάζια σας»

  Στο εσωτερικό του μαύρου και κίτρινου χώρου εμπνευσμένου από την ταχύτητα και τις επιδόσεις, κάτω από έναν «έναστρο» θόλο από σκούρα μπλε φώτα, οι κκ Nicolas Baretzki, Διευθύνων Σύμβουλος της Montblanc International, Daniel Chang, Διευθύνων Σύμβουλος της Montblanc Κίνας, Giuliano Menassi, Διευθύνων Σύμβουλος της Pirelli και ο κ. Livio Magni, ο CCO της Pirelli, οδηγήθηκαν -μαζί με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους- σε μια πολυαισθητηριακή εμπειρία.

  Στη νέα κολεξιόν έχει προσεχθεί και η πιο μικρή λεπτομέρεια.

  Τους καλωσόρισε ένας «τοίχος» εκλεπτυσμένων προϊόντων Montblanc, από τη δυναμική συλλογή Urban Racing Spirit μέχρι τις κλασικές γραμμές των σειρών Meisterstück και Nightflight. Κάθε μια από αυτές τις κολεξιόν, υμνεί το πνεύμα εξερεύνησης της Montblanc και τη δέσμευση του οίκου να δημιουργήσει τέλειους συντρόφους για κάθε εξόρμηση, ανακάλυψη και περιπέτεια.

  Οι επισκέπτες πήραν μια πρώτη γεύση από τη συλλογή Trolley της Montblanc x Pirelli μέσα από μια επίδειξη μόδας. Και απόλαυσαν μια χορταστική αίσθηση οδήγησης σε ένα διαδραστικό παιχνίδι F1 Simulator. Μέσα από μια συναρπαστική εξερεύνηση των ευέλικτων δυνατοτήτων που προσφέρει η νέα σειρά αποσκευών με high tech ρόδες, βίωσαν διάφορες πτυχές κινητικότητας, τέλεια προσαρμοσμένης στα θηριώδη υπερ-αεροδρόμια του καιρού μας.

  Κινητικότητα: σε terminals, σκάλες, τρένα, αυτοκίνητα, καμπίνες αεροπλάνων. Επιδόσεις: σε πακετάρισμα, σωστό βάρος, ταχύτητα κύλισης, ανταπόκριση φερμουάρ και ράβδου «πλοήγησης». Σχεδιασμός: σύγχρονος, απέριττος, λειτουργικός και διαχρονικός. Σχέδιο που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και αν φτάσετε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού με τα μπαγκάζια σας.

  Τα αποκαλυπτήρια της σειράς αποσκευών που λανσάρουν οι δύο εταιρείες έγιναν στις 12 Απριλίου 2019, την παραμονή του κινεζικού Grand Prix στη Σαγκάη.

  «Η κινητικότητα, οι επιδόσεις και ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι απαραίτητα όταν πρόκειται για επαγγελματικά ταξίδια», τόνισε ο Nicolas Baretzki, Διευθύνων Σύμβουλος της Montblanc. «Μέσα από αυτή την συνεργασία, δύο ευρωπαϊκοί θρύλοι συναντιούνται, και στοχεύουν στη μέγιστη καινοτομία, πιστοί στο καινοτόμο πνεύμα των ιδρυτών της Montblanc και της Pirelli».

   

  ΙΝFO: Tα προϊόντα της σειράς Montblanc x Pirelli στην μπουτίκ της Montblanc Athens (Κριεζώτου 7, Αθήνα. Τηλ. 2103253610).

   

  Διαβάστε ακόμα: Montblanc καλεί Beatles! Η ιστορία των «Σκαθαριών» σε μια συλλεκτική πένα.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top