Οι γυναίκες κρατάμε αρκετά πράγματα για τους εαυτούς μας. Μαθημένες στην παθητική κυρίως απόλαυση του έρωτα, έχουμε εκπαιδευτεί στο να καλοδεχόμαστε ό,τι μας προσφέρεται και να μην εξηγούμε αναλυτικά τα θέλω μας. (Εικονογράφηση: Milo Manara).

Εμείς οι γυναίκες κρατάμε αρκετά πράγματα για τους εαυτούς μας. Μαθημένες στην παθητική κυρίως απόλαυση του έρωτα, όσο κι αν αυτό έχει ξεκινήσει ν’ αλλάζει εσχάτως, έχουμε εκπαιδευτεί στο να καλοδεχόμαστε ό,τι μας προσφέρεται και να μην εξηγούμε αναλυτικά τα θέλω μας, για μια σειρά από λόγους, φορεμένους από την κοινωνία, αλλά και από την ανθρώπινη κατάσταση του βολέματος παντός τύπου.

Σκεφτόμαστε μην μας περάσετε για λυσσασμένες ή για ξενέρωτες, αν σας πούμε ότι θέλουμε περισσότερο από κάτι ή λιγότερο από κάτι άλλο. Ανησυχούμε μήπως σας ξεκαυλώσουμε και, ξέρετε, χωρίς το κατάρτι σας ορθό, σεξ δεν πρόκειται να συμβεί. Μπορεί να μην είναι σεξ μόνο η διείσδυση, αλλά ένας όρθιος πούτσος, ακόμα και μη βαλμένος μέσα, είναι πάντα ένα καλό σημάδι για εμάς.

Θέλουμε να σας έχουμε σκληρούς ακόμα και όταν δεν μας γαμάτε. Αυτό είναι το βασικό πράγμα που καυλώνει όλες τις γυναίκες: το να αισθανόμαστε καυλωμένο με εμάς εκείνον που ποθούμε, εκείνον με τον οποίον βρισκόμαστε σε ερωτικό πάρε δώσε.

Δεν υπάρχουν πολλές απολαύσεις άξιες να συγκριθούν με εκείνη του ερωτικού παιχνιδιού χωρίς ρούχα, αλλά χωρίς διείσδυση. Ο άντρας να είναι έτοιμος να σκίσει ό,τι βρει μπροστά του, αλλά να αντιστέκεται. Να κάνει γλειφομούνι με τον πούτσο τσίτα κι όχι πεσμένο. Να φιλάει με τις ώρες ενώ είναι ερεθισμένος. Και όχι να αγωνιά να του σηκωθεί για να μπει όπως όπως μέσα και να αρχίσει να λειτουργεί ενώ βρίσκεται μέσα. Χμ, αυτό το λες και ξενέρωμα.

Μια από τις αγαπημένες γυναικείες συζητήσεις είναι τα πράγματα, οι κινήσεις, οι συμπεριφορές που μας καυλώνουν σε έναν άντρα και με έναν άντρα. Γιατί, μπορεί η πλειοψηφία μας να στέκεται ντροπαλά απέναντι στο σαφώς εκπεφρασμένο αίτημα της δικής μας ηδονής προς εσάς, αλλά μεταξύ μας, με τις φίλες μας και τις συναδέλφισσες μας, δεν δυσκολευόμαστε να ανοιχθούμε. Κομμάτι πολύτιμο της γυναικείας αλληλεγγύης που όταν είναι ορίτζιναλ και από καρδιάς μπορεί, πιστέψτε με, να μετακινήσει βουνά.

Αγαπώ τρελά τους άντρες, τους καλούς άντρες, όπως αγαπώ τρελά τους ανθρώπους, τους καλούς ανθρώπους. Τι να την κάνω όμως την καλοσύνη σου αν δεν μπορείς να με καυλώσεις; Αυτά τα 20 φαινομενικά απλά πραγματάκια συλλέχθηκαν μετά από ατελείωτες συζητήσεις με γυναίκες και μετά από πολλή ενδοσκόπηση, διάβασμα, ανταλλαγές μηνυμάτων με αναγνώστριες (σας ευχαριστώ) και, εν πάση περιπτώσει, την μικρή μαγεία που μου επιτρέπει να διαθέτω ο ρόλος μου ως sex editor.

Είκοσι και να καίνε, λοιπόν. Αν όχι όλες, τότε οι συντριπτικά περισσότερες (δυτικές-μεσογειακές-βαλκάνιες) γυναίκες, από τουλάχιστον 20 έως τουλάχιστον 60 ετών, καυλώνουν με αυτά, φτιάχνονται, ερεθίζονται. Προσοχή: άλλο καυλώνω κι άλλο χύνω. Αλλά, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Αυτά τα 20 φαινομενικά απλά πραγματάκια συλλέχθηκαν μετά από ατελείωτες συζητήσεις με φίλες, ανταλλαγές μηνυμάτων με αναγνώστριες και την μικρή μαγεία που μου επιτρέπει να διαθέτω ο ρόλος μου ως sex editor.

1.Το ωραίο φιλί

Μας ενδιαφέρει να φιλάτε ωραία. Κι αυτό, ναι, είναι υποκειμενικό, αλλά μην πάτε αμέσως να υπεκφύγετε: αρκετά χείλη, γλώσσα με μέτρο κι όχι να μας πνίγει, να υπάρχει σάλιο, αλλά να μην πνιγόμαστε με αυτό. Κανένα καλό φιλί δεν ξεκινά με ορθάνοιχτα στόματα.

2. Το σωστό, τίμιο γλειφομούνι

Σε αρκετές αρέσει, κάποιες και να το αποφεύγατε εντελώς, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Σεβαστείτε την άρνησή μας και αν θέλετε να μας αλλάξετε γνώμη κάντε το σαν ιππότες. Το μυστικό είναι η αφαιρετικότητα: όχι πιέσεις, όχι τραχιά γλειψίματα, όχι η γλώσσα μέσα έξω σαν μικρή πούτσα με το καλημέρα. Απαλά φιλιά γύρω γύρω, μιλητό, οπτική επαφή, προσεχτική χρήση χεριών. Παιδιά, πονάμε εκεί κάτω, ναι; Είναι προτιμότερο να σας λέμε ”κι άλλο” ή ”πιο δυνατά” από ό, τι ”σιγά, σιγά, σιγά”.

3.Η εκφραστικότητα

Μερικές από εμάς (η γράφουσα ας πούμε) τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση για τους συνεσταλμένους, εσωστρεφείς άνδρες, γεμάτους ρομαντισμό-σίγουρα περισσότερη από ό, τι σε παρλαπίπες ή παρλαπιπίζοντες άνδρες που σκάνε όλο αυτοπεποίθηση η οποία όμως βρωμάει, κατά βάθος, ανασφάλεια. Όμως, όλες εκτιμούμε τα κομπλιμέντα, την έκφραση της ευγνωμοσύνης, το να μας λέτε πόσο καλά κάνουμε κάτι, ξέρετε τι. Μιλήστε, αναστενάξτε, βογκήξτε. Όπως σας αρέσει εσάς να φωνάζουμε στο κρεβάτι, έτσι και σε εμάς η μούγκα μας τρομάζει.

4.Η ευαλωτότητα

Σε συνάρτηση με το νο3, ναι, μας αρέσουν οι δυνατοί άντρες που είναι σε θέση να μας υπερασπιστούν και να μας κρύψουν στην αγκαλιά τους. Αλλά, πιστέψτε με, δεν έχω γνωρίσει ακόμα γυναίκα που να μην λιώνει στην θέα δύο βουρκωμένων ανδρικών ματιών: στο σινεμά, πάνω σε μια προσωπική συζήτηση, ακόμα και πάνω στον έρωτα. Μην φοβάστε να νιώθετε μέχρι το μεδούλι τα πάντα. Δεν είναι απλώς ότι σας ερωτευόμαστε- ειλικρινώς, καυλώνουμε.

5. Ο άντρας να είναι ο εαυτός του

Τραχύς; Μαλθακός; Χιουμορίστας; Εύθικτος; Μπορείτε να είστε ένα σωρό πράγματα. Να είστε όμως αληθινός. Μην πάτε να το παίξετε κουλτουριάρης σε γυναίκα που σας φαίνεται μορφωμένη. Μια μορφωμένη γυναίκα μπορεί να εκτιμά την δυνατότητα να ανοιχθεί μια κουβέντα, αλλά δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την ειλικρινή δήλωση άγνοιας πάνω σε έναν τομέα από μεριάς του άντρα. Σε καμιά μας δεν αρέσουν οι ξερόλες, σε καμία περίπτωση, ή εκείνοι που εμφανώς κάνουν ”τρέλες” για να μας πείσουν ότι έχουμε κοινά.

Στο ιεραποστολικό σεξ, οι περισσότεροι άντρες κάνετε ένα λάθος: αποφεύγετε την επαφή των θωράκων.

Ζήστε με καύλα. Αλλά και με λίγη γνώση που δεν έβλαψε ούτε θα βλάψει ποτέ κανέναν. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

6.Αλλά, να μην είναι κιόλας ο εαυτός του

Σας μπέρδεψα; Μια στιγμή. Εννοώ ότι οι γυναίκες γουστάρουμε να σας βλέπουμε να κάνετε πράγματα βγαίνοντας από τα νερά σας. Έναν άντρα αυστηρό και σκυθρωπό να τον βλέπουμε να λύνεται στα γέλια με ένα αστείο μας, έναν άντρα πιο χαρωπό και ανάλαφρο να μελαγχολεί με την ομορφιά μας και να λυπάται όταν του λείπουμε, έναν άντρα ανοικοκύρευτο να πιάνει για εμάς κατσαρόλα και τηγάνι προσπαθώντας να μας ευχαριστήσει, έναν άντρα που ακούει λαϊκά να μπαίνει στην διαδικασία να μας στέλνει το δικό μας αγαπημένο τζαζ κομμάτι. Ε, ναι, γουστάρουμε στο τέρμα!

7. Η καθαριότητα

Σαπούνι, άφτερ σέιβ, φρεσκάδα. Και πάνω από αυτά, ένας διακριτικός, βαρβατένιος ιδρώτας που μοσχοβολά. Κανέναν δεν έβλαψε ένα δεύτερο ντους μες στη μέρα, πριν το βραδινό ραντεβού. Μην λούζεστε με άρωμα άπλυτοι. Δεν υπάρχει χειρότερο. Μην ντραπείτε, αν βρίσκεστε στον χώρο μας, να μας ζητήσετε το μπάνιο μας για ένα φρεσκάρισμα πριν τις περιπτύξεις μας. Πλύντε το πουλί σας, δε θέλουμε να γευόμαστε την αμμωνία από τα ούρα σας.

8. Η γενναιοδωρία

Μας αρέσει να μας κερνάτε, γεγονός. Είναι δικό σας πρόβλημα να αφήνεστε σε γυναίκες ανίκανες να σας φροντίσουν, ανίκανες να σας κεράσουν έστω κι έναν καφέ. Γιατί κι εμείς που έχουμε μάθει να είμαστε κυριλέ απέναντί σας, γιατί σας γουστάρουμε και σας αγαπάμε, απολαμβάνουμε να σας βλέπουμε να μας περιποιείστε με ένα καλό δείπνο, ένα ωραίο δώρο, μια έκπληξη. Η γενναιοδωρία μας πείθει ότι θα είστε γενναιόδωροι και με τα υπόλοιπά σας. Με έναν τσιγκούνη άντρα έχω πάει και ήταν το χειρότερο σεξ της ζωής μου.

9.Να αγαπάτε και να σέβεστε τις φίλες μας. Μα προσοχή σε κάτι!

Δεν μας ψήνει να μας αποθεώνετε την ώρα που είστε αγενής με τις φιλενάδες μας. Μας αρέσει που τρελαίνεστε με το κορμί μας, αλλά μην πείτε την κολλητή μας ”χοντρή”. Πραγματικά, δε βοηθάει. Προσοχή στις ισορροπίες: μην κομπλιμεντάρετε ποτέ ακραία την φίλη μας. Δεν μας αρέσει αυτό, μας δημιουργεί ανασφάλειες, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Αν σας αρέσει το κούρεμά της, κρατήστε το για εσάς. Μπορείτε να είστε ευγενής και γλυκός, αλλά μην περάσετε την κόκκινη γραμμή της θέσης σας: συνοδεύεστε. Από εμάς!

10. Να παραμένετε μαζί μας μετά το σεξ, έστω για λίγο

Μετά την εκσπερμάτωση, δεν τιναζόμαστε σαν ελατήρια πάνω για κατούρημα ή ντους. Αν δε σας βγει αυθόρμητα να παραμείνετε κοντά μας και να μας κοιτάξετε στα μάτια ή να μας αγκαλιάσετε λιγάκι, προσπαθήστε το, είναι τρομερή αγένεια και μας ξενερώνει άσχημα. Αντιθέτως, το να παραμείνετε κοντά μας, μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει τις τέλειες συνθήκες για μια δεύτερη φορά. Συνδεθείτε μαζί μας, το απολαμβάνουμε. Αυτό δεν πάει να πει πως πάμε για γάμο μαζί σας. Μπορεί να μην σας ξαναδούμε και ποτέ. Αλλά αυτή η στιγμή είναι ακριβή και είναι δική μας και δική σας. Σεβαστείτε την.

Πολλοί κύριοι έχουν χάσει την σκληράδα τους από τις καταχρήσεις τους κι όσο σέξυ και να είναι η εικόνα του ατημέλητου γόη στο μπαρ με το αινιγματικό βλέμμα, στο κρεβάτι μετά συμβαίνει βατερλώ και είναι κρίμα.

Να είστε και λίγο κωλόπαιδο. Να μας πηγαίνετε και λίγο κόντρα. Να μας αντιστέκεστε. Να μην μας κάνετε όλα τα χατίρια. (Εικονογράφηση: milo Manara)

11. Το βάρος του κορμιού σας επάνω στο στέρνο μας

Στο ιεραποστολικό σεξ, οι περισσότεροι άντρες κάνετε ένα λάθος: αποφεύγετε την επαφή των θωράκων. Κι όμως, αυτός ο τρόπος θα μας οδηγήσει σε σχεδόν βέβαιο οργασμό. Η τριβή των σωμάτων και της ηβικής περιοχής σας γύρω από την δική μας θα ευνοήσει την κλειτοριδική κορύφωση. Μην μας πηδάτε σαν σόουμαν όλη την ώρα, γείρετε πάνω μας, γίνετε ένα μαζί μας.

12. Μην ξεχνάτε τον πισινό μας

Λίγο κωλοδάχτυλο στην καλή σας, ενώ της γαμάτε το μουνάκι είναι ό, τι πρέπει. Δεν χρειάζεται να είναι βίαιο και βαθύ, εκεί στις παρυφές του πρωκτού και στην μέσα, τρυφερή περιοχή των κωλομάγουλων βρίσκονται πολλοί νευρώνες, όλο καύλα και γλύκα. Φερθείτε τους αναλόγως.

13. Μην μας πιέζετε για το πρωκτικό. Θέλει τρόπο.

Ακόμα και οι αμετανόητες φαν του πρωκτικού, θεϊκού έρωτα, δεν είμαστε πάντα σε θέση να δίνουμε κωλαράκι με το καλημέρα. Σταθείτε λίγο. Με το μαλακό. Έχετε υπόψη ότι μισοσηκωμένες πούτσες πονάνε φριχτά μες στον κώλο. Θέλει κατάρτι περήφανο και μια αποφασιστική κίνηση μέσα, μια έξω και μετά μέσα-έξω, μέσα-έξω. Αφού πρώτα έχετε λιπάνει την περιοχή με το σάλιο σας ή με τα γυναικεία μας υγρά.

14.Η επιδεξιότητα

Μιας που το έφερε η κουβέντα, δεν γουστάρουμε να σας βλέπουμε να μην ξέρετε τι να κάνετε με τα χέρια, το πουλί, το στόμα σας. Ούτε να ορμάτε σαν μαινόμενοι ταύροι όπου να’ ναι. Μας αρέσει να νιώθουμε ότι ξέρετε τι κάνετε.

15. Αρκεί να μην υποπτευθούμε ότι χρησιμοποιείτε manual

Ξενέρωμα. Γλείφετε τις ρώγες μας κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο. Μας ανοίγετε το αριστερό πόδι προς τα πάνω με τον ίδιο τρόπο. Μας πιέζετε την μέση στο doggystlye πανομοιότυπα. Boring. Βάλτε φαντασία, που λέει και το ομώνυμο σουξέ των ‘00s.

16.Αλλά δεν είμαστε όλες φαν των εκπλήξεων

Η μέση γυναίκα δεν καυλώνει στην ιδέα ότι θα την περιμένει μετά την δουλειά ο δικός της με την διακαή επιθυμία να την γλείψει. Θέλουμε να νιώθουμε άνετα κι εμείς με την υγιεινή μας. Όσο κι αν σας ανάβουμε, αν είμαστε καθαρές, αν δε σας νοιάζει τίποτα, δεν είμαστε οκ να σας δώσουμε το μουνί στο στόμα μετά από μια μέρα με κολάν-στρινγκ και τέσσερες διουρήσεις στο γραφείο, αγχωνόμαστε. Για σκεφτείτε το, λιγάκι και δώστε μας τον χώρο και τον χρόνο μας να προετοιμαστούμε για εσάς.

17. Η πίπα η σωστή

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου: ωραία τα χεράκια στο κεφαλάκι μας, αλλά με μέτρο. Δεν μας γαμάτε το στόμα, το στόμα μας σας γλείφει. Πείτε μας τι και πώς. Μην μένετε μουγκοί, ανησυχούμε μήπως κάτι δεν κάνουμε σωστά. Δεν είμαστε η Τζένα Τζέιμσον και η Εμμανουέλα. Προειδοποιήστε στην εκσπερμάτωση, μην πνιγούμε από το σπέρμα σας. Δεν είναι όλες οι κυρίες εξοικειωμένες με την ιερή βία ενός καυλιού στο στόμα. Σας αρέσει να μας βλέπετε να δακρύζουμε από το ζόρι να σας χωρέσουμε ολόκληρους στο στόμα μας, αλλά κι αυτό δεν μπορεί να γίνει από την πρώτη μας επαφή, ούτε, επίσης, να συμβαίνει συνέχεια.

Ξενέρωμα: Γλείφετε τις ρώγες μας κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο.

18. Ναρκωτικά και αλκοόλ, ένα τεράστιο κεφάλαιο

Μας αρέσουν τα ”κακά παιδιά”. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο ο γκόμενός μας να πίνει σόδα-γκρέιπφρουτ και μοκτέιλ με το να πίνει την ουισκάρα του στο μπαρ χωρώντας το ποτήρι στην παλάμη του, με τις άκρες των δαχτύλων. Πείτε με στερεοτυπική στενόμυαλη. Επίσης, μεταξύ σας μπορείτε να συμφωνήσετε για τυχόν χρήση ναρκωτικών. Την πίνετε παρέα και γουστάρετε; Έχει καλώς- εδώ δεν κάνουμε μαθήματα ηθικής και υγιεινής ζωής. Όμως, κάθε κορίτσι, ακόμα και η μεγαλύτερη μπαφιάρα του αιώνα, δεν ξέρει τι να κάνει με έναν άντρα ανεξέλεγκτα μεθυσμένο, ακουσμένο, αλλούτερο. Προσέξτε το. Πολλοί κύριοι έχουν χάσει την σκληράδα τους από τις καταχρήσεις τους κι όσο σέξυ και να είναι η εικόνα του ατημέλητου γόη στο μπαρ με το αινιγματικό βλέμμα, στο κρεβάτι μετά συμβαίνει βατερλώ και είναι κρίμα.

19. Μην κοιτάζετε κώλους γυναικών, μωρέ, μπροστά μας

Σας ομιλεί μια ανοιχτόμυαλη κυρία, νομίζω δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό φρονημάτων ελευθεριότητας. Ακόμα κι αν γαμιέστε ομαδικώς με άλλα άτομα, όταν συνοδεύει ένας τύπος μια τύπισσα, δεν είναι ok να καρφώνει το βλέμμα του στο μπούστο της μπαργούμαν ή να κοιτάζει αριστερά και δεξιά σε διερχόμενα πωπουδάκια. Ξέρω, σας είναι ανεξέλεγκτο καμμιά φορά, αξερίζωτη συνήθεια. Αλλά προσπαθήστε το. Όσο κουλ και να σας το παίζει ή να είναι η κοπέλα σας, το ραντεβού σας, η γυναίκα σας, πιστέψτε με: το βλέπει, το καταλαβαίνει και το αναλύει γεμάτη πίκρα με την κολλητή της το επόμενο πρωί. Εσείς βγαίνετε ζημιωμένοι.

20. Τα ζόρια

Με κίνδυνο να με τσουρομαδήσουν διάφορες κυρίες αυτή τη στιγμή, θέλω να σας είμαι ειλικρινής. Να είστε και λίγο κωλόπαιδο. Να μας πηγαίνετε και λίγο κόντρα. Να μας αντιστέκεστε. Να μην μας κάνετε όλα τα χατίρια. Να μας ζορίζετε και λίγο. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Όλα στο πιάτο; Φυσικά, μην πάτε να το παίξετε ”κακούληδες” αν δεν είστε. Θα το καταλάβουμε και θα είναι ότι χειρότερο. Αλλά, μείνετε εσείς. Μην μας αφήσετε να επέμβουμε στα πάντα σας. Μετά, θα σας λέμε ότι βαρεθήκαμε.

Σημείωση: Αυτή η εικοσάδα θα μπορούσε να αναλυθεί περαιτέρω εννοείται. Και θα μπορούσε να περιλαμβάνει κι άλλα clues. Αλλά, αν νιώθετε ότι δεν σας πάνε καλά τα πράγματα στο ερωτικό κομμάτι τελευταία, σκεφτείτε πάνω σε αυτά τα είκοσι και σας υπόσχομαι ότι θα καταλάβετε πού μπορεί να βρίσκεται η τυχόν πηγή του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα πλαίσια που, για να σπάσετε, θα πρέπει πρώτα, κατά την ταπεινή μου άποψη, να κατέχετε άριστα. Ο Πικάσο πριν ζωγραφίσει παράξενα κεφάλια με ένα μάτι, μπορούσε να σας σκανάρει και να σας κάνει το πορτρέτο σας, σα να ήταν φωτογραφία. Ζήστε με καύλα. Αλλά και με λίγη γνώση που δεν έβλαψε ούτε θα βλάψει ποτέ κανέναν. Στείλτε, επίσης, αυτό το κείμενο εκεί που νομίζετε ότι θα χρησιμεύσει, μην είστε μοναχοφάηδες.

 

Διαβάστε ακόμα: Sex Editor: Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω πόσο καλός εραστής είσαι

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top