Αν αποκρυπτογραφήσουμε όσα μας αγχώνουν, μπερδεύουν, χαώνουν ή στενοχωρούν σε σχέση με το πήδημα. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Το σεξ είναι ένα από τα συναρπαστικότερα πράγματα που καλούμαστε από την ίδια μας την φύση να εξερευνήσουμε. Είναι λογικό να το συνοδεύουν ένα σωρό μύθοι, υπερβολές και προκαταλήψεις. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Δύο από αυτούς είναι ότι, πρώτον, καθένας από όλες και όλους εμάς έχει απολαύσει εντελώς διαφορετικά το σεξ από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος (συμπεριλαμβανομένων των παρτενέρ μας!) και δεύτερον όλες και όλοι εμείς συζητάμε ή αποκρύπτουμε μεταξύ μας πραγματάκια γύρω από το σεξ. Καλά, μπορεί ακόμα και από τον ίδιο μας τον εαυτό να κρυβόμαστε, καμιά φορά.

Αν αποκρυπτογραφήσουμε όσα μας αγχώνουν, μπερδεύουν, χαώνουν ή στενοχωρούν σε σχέση με το πήδημα, θα μπορούμε να το απολαμβάνουμε περισσότερο. Φύγαμε.

Το γλείψιμο, το τρίψιμο, το handjob είναι κι αυτά σεξ και, πολλές φορές, μπορούν να είναι και καλύτερα από την κλασική διείσδυση.

1.Το «πολύ» και το «συχνό» σεξ είναι έννοιες αντικειμενικές και ενιαίες

Σε άλλη συχνότητα θα γαμεί ένας τριαντάρης από έναν πενηντάρη. Αλλά πάλι, αν ο τριαντάρης βρίσκεται σε μια βαλτωμένη σχέση δεκαπέντε χρόνων με την πρώτη του κοπέλα από το λύκειο (σόρρυ, παιδιά) είναι λογικό να κάνει λιγότερο σεξ από τον πενηντάρη που βρίσκεται στην αρχή μιας υπέροχης σχέσης, γεμάτος έρωτα και καύλα. Η ποσότητα του σεξ εξαρτάται κυρίως από τον άντρα. Η μέση γυναίκα με ορμές, μπορεί να γαμιέται επ’ αόριστον-χρόνος και διάθεση να υπάρχουν. Αν θέλει κάποιον μια γυναίκα, μπορεί να τον καβαλάει όλη μέρα, με μικρά διαλείμματα για φαγητό, μπανάκι, νεράκι, τσιγαράκι, ύπνο. Οι άντρες κάποια στιγμή τερματίζετε. Άλλοι νωρίτερα, άλλοι αργότερα.

Tip: Ας μην επηρεαζόμαστε από τα όσα ακούμε για την σεξουαλική ζωή άλλων ανθρώπων. Πιθανά, λέμε ψέματα μεταξύ μας. Επίσης, η σεξουαλική ζωή δεν είναι ένας βάλτος σταθερός κι ακίνητος. Περνάει φάσεις, είναι η ίδια φάσμα. Αν καλογαμιόμαστε φέτος, αυτό δε σημαίνει ότι θα ισχύει του χρόνου. Και τούμπαλιν.

Δεν είσαι «λιγότερο» άντρας αν δεν σου σηκώνεται κάθε μέρα, ούτε είσαι μια γυναίκα παράξενη και διαφορετική και έξαλλη αν θες πολύ και συχνό σεξ, σύμφωνα με το τι εσύ ορίζεις ως συχνό και πολύ.

2.Σεξ σημαίνει διείσδυση και μόνο

Μια φίλη μού έγραψε κάποια στιγμή το εξής θεϊκό: «Η διείσδυση είναι ο άμεσος δόλος α’ βαθμου, ούτε ο β’, ούτε ο ενδεχόμενος. Το σεξ είναι ενοχή και η διείσδυση απόσβεση της ενοχής αυτής. Η διείσδυση είναι πραγματικά ελαττωματα, ουσιώδη και επουσιώδη, μελανιές, κοκκινίλες, πληγές, οίδημα, φλεγμονή και νομικά ελαττώματα, αξιώσεις τρίτων, εραστών αφανών -ενοχικές ή εμπράγματες. Το σεξ δεν είναι διείσδυση, η διείσδυση όμως είναι σεξ». Ο πασίγωνστος σεξολόγος-θεραπευτής Ian Kerner, που έχει γράψει και το βιβλίο She Comes First  λέει το εξής σοφό: «Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από τον ορισμό του σεξ με μία μόνο συμπεριφορά». Το γλείψιμο, το τρίψιμο, το handjob είναι σεξ επίσης και, μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον σεξ, καμιά περισσότερο από το να μπει το πουλάκι μέσα. Σας το λέει αυτό τώρα μια γυναίκα που ομνύει στην διείσδυση, την θεωρεί Μέκκα και Απόλυτο Προορισμό. Αλλά, ελάτε τώρα, μην μου πείτε ότι δεν είναι σεξ το να μπείτε με την δικιά σας στο ασανσέρ και να σας κάνει να χύσετε τρίβοντάς σας τον μέσα από την φόρμα.

Tip: Την ώρα εκείνη που θέλετε όσο τίποτα να μπείτε μέσα της, αν κρατηθείτε και αν καθυστερήσετε την διείσδυση, ή αν την κάνετε και εντελώς skip για μια φορά, έχετε μπιλιέτο για τον παράδεισο one way.

3.Αν χρειάζεται λιπαντικό, δεν είναι καυλωμένη

Μέγα ψέμα. Ειδικά αν μιλάμε για μία ώριμη γυναίκα. Αγαπητέ άντρα που έχεις την τύχη να κάνεις έρωτα με μια κυρία άνω των 50 (είναι τύχη, και αυτό θα το αναλύσω σε επόμενο κείμενο) θα πρέπει να ξέρεις ότι περνάει, κατά μεγάλη πιθανότητα, εμμηνόπαυση. Πονάει περισσότερο και ο κόλπος της είναι ξηρός – αυτό δεν σημαίνει πως δεν γουστάρει. Και νεότερες γυναίκες περνούν κολπική ξηρότητα: εκτιμάται ότι το 17% των γυναικών μεταξύ 18 και 50 ετών αναφέρουν την αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ ένα 50% την βιώνουν μετά την εμμηνόπαυση. Επίσης, κολπική ξηρότητα μπορεί να προκαλέσει και ο θηλασμός και η περιεμμηνόπαυση και ορισμένα φάρμακα. Χρησιμοποιήστε άφοβα λιπαντικό, χωρίς να σας πιάνουν οι ανασφάλειές σας.

Tip: Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό με τρόπο παιχνιδιάρικο. Απλώστε το ηδονικά, όχι σαν βολταρέν για τους πόνους στην πλάτη. Μην παύετε να παίζετε με ό, τι έχετε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Οι άντρες με μεγαλύτερο μέγεθος συνήθως δεν είναι καλοί εραστές-έχουν μάθει να φοβούνται «μην πονέσουν» στην γυναίκα- και επίσης, καμιά φορά, επαναπαύονται στις δάφνες του μεγέθους τους.

4.Οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες

Το έχουν πει οι ψυχολόγοι, οι ερευνητές, όλοι, όλες, όλα. Δεν ισχύει αυτός ο μύθος και, έχω την αίσθηση, ότι, ανάμεσα στους ανθρώπους και τα ζευγάρια ήδη τείνει να καταρριφθεί. Δεν είσαι «λιγότερο» άντρας αν δεν σου σηκώνεται κάθε μέρα, ούτε είσαι μια γυναίκα παράξενη και διαφορετική και έξαλλη αν θες πολύ και συχνό σεξ, σύμφωνα με το τι εσύ ορίζεις ως συχνό και πολύ. Θα σας πω ένα μυστικό, που πρώτη φορά λέω και γράφω: όταν ήμουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, κι ας μην είχα ακόμα περίοδο ή/και σεξουαλικές ορμές, άρχισε να με αφορά η σεξουαλικότητα των ανθρώπων. Ρωτούσα τις φίλες μου αν κάνουν σεξ οι γονείς τους και ποιος από τους δύο γονείς πιστεύουν ότι το ήθελε περισσότερο. Θυμάμαι την Α. να μου λέει ότι η μαμά της είναι πιο εκδηλωτική από ό,τι ο πατέρας της, ότι της φαινόταν πως το ήθελε περισσότερο. Το ίδιο μού απάντησαν κι άλλες τρεις συμμαθήτριες. Εγώ είχα την αίσθηση πως ο μπαμπάς μου το επιθυμούσε περισσότερο. Αλλά, αργότερα, στις σχέσεις μου, έχω νιώσει πως ο σύντροφός μου καλύπτεται ενώ εγώ θέλω κι άλλο, όπως επίσης ότι εγώ έχω γκώσει κάπως, ενώ ο άλλος βρίσκεται μόλις στο ένδοξο ξεκίνημά του, ότι απλώς έχει ζεσταθεί. Oh my god. Η επιθυμία δεν είναι θέμα φύλων, αλλά ψυχοσυνθέσεων.

Tip: Δείξτε στον άνθρωπό σας ό, τι και όπως το επιθυμείτε. Εκδηλώστε ακόμα και όσα δεν σας αρέσουν. Εκφραστείτε ανοιχτά – η απόκρυψη είναι ένας δρόμος εύκολος, που όμως δεν βγάζει μακριά.

Ζήτω οι μικρομεσαίου μεγέθους, σκληρές σαν πέτρα, πούτσες που κάνουν καλά την δουλειά τους και ελίσσονται σε όλα τα μήκη, τα πλάτη και τις εσοχές του γυναικείου κορμιού. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

5.Είναι χάλια να προγραμματίζεις το σεξ, αν σου βγει καλώς, αλλιώς άστο…

Λες και ό, τι απολαμβάνουμε σε αυτήν την ρημάδα ζωούλα έρχεται απρογραμμάτιστο. Δεν λέω, είμαι φαν της τρέλας της τελευταίας στιγμής. Χρόνια ονειρεύομαι να βρεθώ στον Πειραιά για κάποια άσχετη δουλειά και να πάω να ρωτήσω ποιο καράβι και για πού αναχωρεί μες στην επόμενη ώρα. Και, ακολούθως, να κόψω εισιτήριο και όπου φύγει φύγει. Αλλά και οι διακοπάρες που έχω κάνει με εισιτήριο βγαλμένο μήνες ή εβδομάδες πριν μια χαρά πήγαν. Ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί, με ζωές απασχολημένες με οικογένεια, εργασία και άλλα πράγματα που επιλέγουν ή αγαπούν, συνηθίζουν να έχουν τα date nights σου μία φορά την εβδομάδα ή αραιότερα. Το να προκύψει και σε κάποια άλλη στιγμή (εκτός σπιτιού ή μετά από ένα τρυφερό κοινό πρωινό ξύπνημα) είναι, φυσικά, εφικτό. Το να προγραμματίζουμε το σεξ μπορεί να μας βάλει και σε ένα ευχάριστο mood όλη τη μέρα, να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα, αλλά και να μας προφυλάξει από άλλες αποσπάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Καλό σεξ κάνει κάθε γυναίκα που γνωρίζει το σώμα της και τις ανάγκες της, που έχει αγκαλιάσει τις επιθυμίες της, που αγαπάει το δικό σας κορμί.

6.Το μέγεθος μετράει!

Αγαπημένο θέμα συζήτησης. Ένα μεγάλο πουλί είναι όμορφο, χορταστικό, ερεθιστικό στην όψη, σύμφωνοι. Όμως, καμία γυναίκα δεν μπορεί να χωρέσει (ή τουλάχιστον για πολύ) στο στόμα της 23 εκατοστά. Τα 13 ή τα 15 είναι πιο βολικά. Οι άντρες με μεγαλύτερο μέγεθος συνήθως δεν είναι καλοί εραστές-έχουν μάθει να φοβούνται «μην πονέσουν» στην γυναίκα- και επίσης, καμιά φορά, επαναπαύονται στις δάφνες του μεγέθους τους. Ζήτω οι μικρομεσαίου μεγέθους, σκληρές σαν πέτρα, πούτσες που κάνουν καλά την δουλειά τους και ελίσσονται σε όλα τα μήκη, τα πλάτη και τις εσοχές του γυναικείου κορμιού.

Tip: Ο μέσος άντρας θεωρεί ότι δεν έχει την πούτσα που σας αρέσει. Επηρεασμένοι από τις τσόντες, θεωρούν ότι το καυλί το σωστό είναι ματσούκι που μας ξεχειλώνει και, επίσης, ότι έχουμε όρεξη να καβαλάμε στη στάση ανάποδης αμαζόνας ή να βάζουμε στον πισινό μας χοντρά και μεγάλα πουλιά, μιας που οι κυρίες των τσοντών(ε) δείχνουν έξτρα ενθουσιασμό. Απλώς όχι. Κάθε άντρας που σας πηδάει με την καρδιά του αξίζει ένα επιπλέον ‘’πατ πατ’’ για τις επιδόσεις και το εργαλείο του. Δώστε του,γυναίκες, σθένος και χαρά-όχι υποκρινόμενες, αλλά αγαπώντας στ’ αλήθεια αυτό που έχει να σας προσφέρει.

Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό με τρόπο παιχνιδιάρικο. Απλώστε το ηδονικά, όχι σαν βολταρέν για τους πόνους στην πλάτη. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

7.Οι λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ από τις άλλες, τις ωραίες

Έλα, σας παρακαλώ. Καλό σεξ κάνει κάθε γυναίκα που γνωρίζει το σώμα της και τις ανάγκες της, που έχει αγκαλιάσει τις επιθυμίες της, που αγαπάει το δικό σας κορμί/καυλί/φιλί/μυρωδιά. Απλώς μια ωραιότερη γυναίκα, ας πούμε ότι μπορεί να έχει περισσότερες επιλογές ή/και εμπειρίες στην ζωή της, όπως ισχύει και για έναν ωραιότερο άντρα. Μην περιμένετε ενθουσιασμό από καμία επειδή απλώς της βάζετε το ωραίο σας πουλάκι και πάτε πάνω κάτω. Δεν είναι αυτή αστερίας, εσείς δεν γαμάτε καλά. Κι αν δεν σας ικανοποιεί το γαμήσι της, τότε δοκιμαστείτε, ζυμωθείτε, βρείτε το. Μην στοχεύετε σε γυναίκες που δεν σας ικανοποιούν εμφανισιακά, με την προσδοκία ότι θα σας «φροντίσουν» καλύτερα. Τι ανοησίες, Θεέ μου!

Tip: Και μην διανοηθείτε να πείτε αυτές τις χαζομάρες σε καμία καημένη κοπέλα. Μια φορά μού είπε ένας τύπος ότι για ωραία γκόμενα πηδιέμαι καλά κι ότι δεν μου το είχε. Άλλος μού είχε πει ότι προτιμούσε τις ξανθές τύπισσες με μεγάλο στήθος και ότι πρώτη φορά δοκίμαζε με μια γυναίκα με άλλα από αυτά τα χαρακτηριστικά και ότι κατάλαβε τι έχανε, γιατί, λέει, οι ξανθές είναι ξενέρωτες, τελικά κι ας είναι ωραιότερες. Αχ… Εγώ όμως είμαι γλωσσού και δεν τους αφήνω σε ησυχία τους εραστούληδες: μου λες κάτι τέτοιο; Θα κάτσουμε να κουβεντιάσουμε μέχρι να δεις πόσο βλαξ είσαι, εν προκειμένω.

 

Διαβάστε ακόμα: Σεξ στον χωρισμό – Ξεχωριστό, θαυματουργό, γ@μιστερό

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top