Το σεξ έχει και άλλες διαδρομές – μονοπάτια και σημεία που αξίζει να μπουν στο παιχνίδι. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Άντρες ταπεινοί προσκυνητές των γυναικών, σκυμμένοι ευλαβικά στα γόνατα σε ιεροτελεστικά ή σχετικώς αγριεμένα, ορμητικά γλειφομούνια, με το βλέμμα τους κάτω από το συνοφρυωμένο κούτελο να καρφώνει ίσια στα μάτια το θηλυκό άγαλμα που στηρίζεται πάνω στα σαγόνια τους. Γυναίκες πόρνες / παναγιές / γοργόνες με κορμιά όλο ζωμούς και αχνούς να δέχονται μέσα τους τον πούτσο και τα δάχτυλα σα να μην υπάρχει αύριο, να αλυχτούν με στόματα διάπλατα ανοιγμένα στο σύμπαν. Παράνομα, νόμιμα, συζυγικά, αμήχανα, λυσσαλέα, αβυσσαλέα, μεθυσμένα, θανατερά γαμήσια της ζωής μας.

Κλασικά πράγματα εναλλάσσονται στην μέση κρεβατοκάμαρα: γλείψιμο, δάχτυλα, διείσδυση, φιλιά στο στόμα, φτυσίματα, χυσίματα. Και όμως, το σεξ έχει και άλλες διαδρομές, διαθέτει ως επικράτεια της ανθρώπινης κατάστασης και ορισμένα άλλα μονοπάτια και σημεία που αξίζει να μπουν εναργέστερα στο παιχνίδι της αέναης μάχης και χορογραφίας ανάμεσα σε δύο ή σε περισσότερα σώματα.

Ελαφρύ μασάζ, φιλιά με καυτή ανάσα και ίσως κάποιον ψίθυρο, ακόμα και ένα αισθησιακό λούσιμο θα μετρήσουν. Το κεφάλι είναι μια περιοχή ακραία ερωτογενή.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες καυλώνουμε ιδιαιτέρως πολύ με σωστή αφή πάνω στο κρανίο μας. Μην τραβάτε μονάχα τα μαλλιά, διαπεράστε τα, αγγίξτε το κεφάλι. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

1. Τριχωτό της κεφαλής, για ηδονή περιωπής

Ακούγεται σαν ετικέτα από σαμπουάν και ίσως σας ξενερώνει. Δώστε μου μισή στιγμή: τόσα νεύρα περνούν από το κεφαλάκι μας, τόσες απολήξεις. Είχα γράψει κάποτε, παλιά, πως ένα κοντοκουρεμένο κεφάλι είναι το τέλειο για μένα περίβλημα του λαχταριστού ανδρικού εγκεφάλου. Το παιχνίδι παίζεται στους κροτάφους και στον αυχένα μέχρι το μέσον του κεφαλιού. Ελαφρύ μασάζ, φιλιά με καυτή ανάσα και ίσως κάποιον ψίθυρο, ακόμα και ένα αισθησιακό λούσιμο θα μετρήσουν. Λατρεύω να λούζω τα μαλλιά του Φ., τα πιο ωραία μαλλιά στη γη και να του γραπώνω με τα δάχτυλά μου όσο μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού του μπορώ, δείχνοντάς του τι μπορεί να θέλω να του κάνω στην συνέχεια.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες καυλώνουμε ιδιαιτέρως πολύ με σωστή αφή πάνω στο κρανίο μας. Μην τραβάτε μονάχα τα μαλλιά, διαπεράστε τα, αγγίξτε το σκαλπ σα να πρόκειται για μια περιοχή ακραία ερωτογενή – που είναι, δηλαδή. Για δυνατούς παίκτες, ακόμα και το γλείψιμο μπορεί να μπει μες στην φάση και να δώσει απρόσμενους, εκρηκτικούς καρπούς.

Προσκυνώ τα ανδρικά μπούτια, ιδίως τα φυσικά, καλογυμνασμένα με τριχοφυΐα και όχι ξυρισμένα και υπερβολικά λεία.

2. Ανδρικοί μηροί, για λατρεία και φιλί

Κοινώς και λαϊκά μπούτια. Τα ανδρικά μπούτια τα λατρεύω, μου θυμίζουν την τελειότητα των ανδρικών σωμάτων που πάντοτε με συγκινούν. Βάσεις των γλουτών και βάθρα για τους φαλλούς και τους όρχεις, χάνω τα μυαλά μου στην θέα δύο ανοιχτών ανδρικών ποδιών και από πάνω ορθωμένη, υπερήφανη η ψωλή έτοιμη να εκραγεί μετά από μια υγρή πίπα ή ένα καυτό πήδημα με την γυναίκα από πάνω, αμαζόνα του ελέους. Όμως, τα ανδρικά μπούτια αξίζουν την προσοχή μας. Γλώσσα περασμένη διακριτικά, χάδια με τ’ ακροδάχτυλα, ένταξή τους στο βασανιστήριο της πεολειχίας, εκεί δηλαδή που το καυλί αποτελεί το θαυμαστό κέντρο, επουδενί όμως το μοναδικό αντικείμενο προς φίλημα και γλείψιμο. Προσκυνώ τα ανδρικά μπούτια, ιδίως τα φυσικά, καλογυμνασμένα με τριχοφυΐα και ουχί ξυρισμένα και υπερβολικά λεία. Θέλω να τα δοξάζω στον αιώνα τον άπαντα, να τα σφίγγω στα χέρια μου, να τους λέω «ευχαριστώ».

Ο αφαλός είναι σημείο για φίλημα, βάλτε τον στην σεξουαλική σας παρτίδα όπως σας βγει, πειραματιστείτε. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

3. Αφαλός ασφαλώς

Α, ο γυναικείος αφαλός, τι χάρμα. Παρατηρώ τους αφαλούς των γυναικών στις πλαζ. Έχω γράψει ποιήματα για τους αφαλούς τους. Τον δικό μου τον κρατώ από τα 18 μου στολισμένο με σκουλαρίκι που αλλάζω κάθε τόσο. Λατρεύω να μου γλείφει κανείς το σκουλαρίκι μου – ελάχιστοι το έχουν κάνει και όσοι το τόλμησαν με έστειλαν one way παράδεισο. Αφήστε ένα παγάκι στον αφαλό της/του και κινήστε το με την γλώσσα σας γύρω γύρω στην κοιλιά και μέχρι το αιδοίο ή τον φαλλό. Αφήστε τον/την να ανατριχιάσει – όχι, δεν πιάνει σε όλους. Μην ξεχνάτε την βλεμματική επαφή, αλλά και την παθιασμένη αφοσίωση στο έργο σας ως προσκυνητών. Ο αφαλός είναι σημείο για φίλημα, βάλτε τον στην σεξουαλική σας παρτίδα όπως σας βγει, πειραματιστείτε. Από εκεί, κόπηκε ο ομφάλιος λώρος μας, αρχίσαμε να είμαστε αυτόνομοι άνθρωποι, τι πιο γαμάτο;

Αγαπώ να γλείφω ολόκληρη την ανδρική παλάμη, πάνω κάτω, να την φροντίζω όπως την πρέπει, λίγο πριν την αφήσω να περιηγηθεί πάνω μου, μέσα μου, παντού μου.

4. Εσωτερικό καρπών, δάχτυλα, παλάμες, χέρια ως να φθάσουμε στ’ αστέρια

Τα χέρια είναι τα σημεία συνάντησής μας με τον υλικό κόσμο. Τι πιο ωραίο από μια αρμαθιά λουλούδια ακουμπισμένη προσεκτικά σε δύο χεράκια, τι πιο ωραίο από δυο σπαρταριστά βυζάκια που ξεκουράζονται στις πλούσιες παλάμες ενός έμπειρου θωπευτή αρσενικού, καθώς γαμάει ή χαμουρεύει; Κι όμως, τα χέρια μπορούμε να τα απομονώσουμε και ως ερωτικά αντικείμενα λατρείας και προσκυνήματος, αποδεσμεύντάς τα για λίγο από την θεία λειτουργία τους να μας φέρνουν κοντύτερα με την ηδονή.

Γλείψτε τα δάχτυλα του/της παρτενέρ σας, ηδονικά, ένα ένα, όχι κατ’ ανάγκην μιμούμενες την πίπα. Απολαύστε τα και δοξάστε τα ως αυτά που είναι: χέρια, «δυο μικρά ζώα» που λέει κι ο ποιητής. Κάντε κύκλους με τη γλώσσα στο κέντρο της παλάμης της και κάντε την κλειτορίδα της να πρηστεί επικίνδυνα, φιλήστε τρυφερά και λίγο υγρά το μέσα μέρος του καρπού της, κοιτώντας την στα μάτια. Αγαπώ να γλείφω ολόκληρη την ανδρική παλάμη, πάνω κάτω, να την φροντίζω όπως την πρέπει, λίγο πριν την αφήσω να περιηγηθεί πάνω μου, μέσα μου, παντού μου. Την προσκαλώ να στοιχειώνει τα όνειρά μου και μια φορά είχα καβαλήσει, στ’ όνειρο, έναν παχύ αντίχειρα σα να ήταν πούτσα, ούσα γραπωμένη από τον δείκτη. Σαν από ταινία του Τρίερ ή από ταινία που δεν πρόλαβε ακόμα να γυρίσει ο Γιώργος Λάνθιμος. Είχα ξυπνήσει μουσκίδι.

5. Ουρίτσα, ραχοκοκαλιά, για οργασμούς στην σειρά

Ο σκελετός, η ράχη, η βάση του κορμιού στηρίζει ολόκληρο το ενσώματο είναι μας. Σε κάποια κορμιά διαγράφεται, σε άλλα όχι – σε όλα όμως υπάρχει. Γλείψτε το δέρμα από πάνω ιεροτελεστικά, αργά, ηδονικά. Στάξτε μέλι, σάλια, σοκολάτες, κεριά αν είστε απ’ αυτούς, και κάντε παιχνίδι που σηκώνει πούτσες στα ουράνια και υγραίνει τα αιδοία σα να μην υπάρχει αύριο. Και δώστε λίγο χρόνο στην ουρίτσα. Φιλήστε, τρίψτε, αγγίξτε, δώστε της σημασία – κάποτε ήμασταν γυμνά πιθηκάκια που γαμιόμασταν και φωνάζαμε και τρώγαμε στα δέντρα και στα σπήλαια. Κάποτε είχαμε ουρά. Αυτό το σημειάκι το φαγωμένο από την εξέλιξη, μου θυμίζει την προέλευσή μας, με κάνει να θυμάμαι ότι είμαι ακόμα κτήνος και ότι ως τέτοιο θέλω να ξεσκίζομαι ορισμένες φορές. Μα πρώτα, τρυφερά. Λίγο παιχνίδι με την ουρά, παρακαλώ. Ναι;

 

Διαβάστε ακόμα: Επτά μύθοι γύρω από το σεξ που ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top