Κορίτσια, νομίζω πως αξίζει να τους φροντίζουμε λίγο περισσότερο σεξουαλικά τους παρτενέρ μας χωρίς κλειστά, παρωπιδίσια μυαλουδάκια. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Αυτό είναι ένα κείμενο που ξέρω πως θα διαβάσουν περισσότεροι άντρες, παρά γυναίκες. Υποπτεύομαι πως όσα γράφω μέσα, οι γυναίκες αναγνώστριες της στήλης θα τα γνωρίζουν από την καλή κι από την ανάποδη. Γι’ αυτό, ίσως έχει νόημα να κοινοποιήσετε αυτό το άρθρο στις κυρίες που θα τους φανεί αληθώς χρήσιμο. Επειδή δεν είμαι άντρας, όσο βαθιά και να θεωρώ πως πλοηγούμαι μες στα όμορφα άδυτα της ανδρικής ψυχολογίας, δεν μπορώ να ξέρω από πρώτο χέρι πώς νιώθει ένας κύριος όταν τον πονούν τ’ αρχίδια του από καύλα – δεν έχω αρχίδια, δεν έχω βιώσει αυτό το feeling.

Δεν κατανοώ, επίσης, την χαρά του να εισέρχεσαι μέσα σε ένα σώμα, την ηδονή του ενεργητικού έρωτα που σε κάνει να μπαινοβγαίνεις μέσα σε μια ζεστή, υγρή φωλίτσα που αγκαλιάζει τον πούτσο. Δεν μπορώ να συναισθανθώ απολύτως την εμμονή με τα βυζιά και τις ρώγες για τα οποία κάποιοι άντρες παλαβώνουν τελείως. Ούτε φυσικά τον κοινό, καθώς φαίνεται, τόπο της άγριας χαράς που βιώνουν οι αρσενικοί όταν η δικιά τους κάθεται με πισινό και μουνί ορθάνοιχτο πάνω στην μούρη τους κι αυτοί κοινωνούν τα θεία υγρά, εκκρίσεις και οσμές της.

Η δύναμή μας και η αξία μας είναι δεδομένες, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε να τα δίνουμε όλα στο σεξ για να μην μας κακοσχολιάσει κανείς κομπλεξικός.

Απολαμβάνω όμως να ακούω τους άντρες, να κάνω σεξ μαζί τους, να προσπαθώ να κατανοήσω τι τους κάνει στ’ αλήθεια να καίνε, λατρεύω τα παράπονά τους και τους αγκαλιάζω σφιχτά εν μέσω μιας εποχής που τους κατηγορεί συλλήβδην για επιφανειακούς, σεξιστές μαλάκες που απλώς θέλουν να γαμήσουν – λες και είναι υποχρεωμένοι να χάνουν ολόκληρο τον εαυτό τους για να κατακτήσουν μια γυναίκα, να της τάζουν τον κόσμο και να αποκόπτονται από την υπέροχη, δύσκολη φύση τους για να μη βγουν «μαλάκες» στα μάτια της.

Ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, κάνω celebration στους άντρες εκείνους που καλογαμούν και περιποιούνται εμένα, τις φίλες και τις συναδέλφισσές μου. Κορίτσια, νομίζω πως αξίζει να τους φροντίζουμε λίγο περισσότερο σεξουαλικά τους παρτενέρ μας χωρίς κλειστά, παρωπιδίσια μυαλουδάκια. Η δύναμή μας και η αξία μας είναι δεδομένες, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε να τα δίνουμε όλα στο σεξ για να μην μας κακοσχολιάσει κανείς κομπλεξικός ή, ακόμα χειρότερα, εμείς τους εαυτούς μας. Θέλει τέχνη η ηδονή, θέλει μεράκι και οι καλές μαστόρισσες του γαμησιού και της σαγήνης περνούν καλύτερα και γουστάρουν περισσότερο από τις άλλες, τις άνευρες, τις «μηχανικές», τις σαλονάτες. Θέλει αλάτι ο έρωτας και όσο και αν λαχταρούν οι άντρες να μας τον χώσουν, δεν τους αρκεί ποτέ αυτό. Αν νομίζουμε πως κάνουμε καλό σεξ προσφέροντας απλά μουνάκι, τότε πλανώμαστε πλάνην οικτρά.

Τι ερεθίζει και αρέσει και τρελαίνει τους περισσότερους άντρες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το σεξ, λοιπόν;

Λίγο παιχνιδάκι δεν βλάπτει όμως. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

1.Η ευγένεια και η λεπτότητα

Δεν έχω γνωρίσει άντρα που να καυλώνει με μια γυναίκα η οποία φτερνίζεται χωρίς χέρια, χασμουριέται με θόρυβο και βρίζει σαν ναυτεργάτης. Μεταξύ μας, ούτε κι εμάς μας αρέσει ένας άντρας που φέρεται έτσι – δεν πρόκειται, λοιπόν, περί σεξισμού. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί στα μάτια ενός άντρα να πάψει αμέσως να είναι ποθητή αν φερθεί με αγένεια στην σερβιτόρα, αν πει ένα σκυλί «κωλόσκυλο», αν ρίχνει καντήλια σε όλους και όλες χωρίς λόγο και αιτία. Όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί καιρό, συχνά επιλέγουν να απελευθερώνουν τα κτήνη μέσα τους, με μοιρασμένες και δημόσιες σωματικές δραστηριότητες και μια γενικότερη αποχαλίνωση. Καλά κάνουν. Η ταπεινή μου άποψη όμως είναι ότι μπορούμε και μόνος ή μόνη, ο καθένας ή η καθεμιά, να εκφραστούμε ανοιχτά και να ρευτούμε ας πούμε ηχηρά. Δεν βρίσκω λόγο αυτό να συμβαίνει μπροστά στον άνθρωπο που μας αγκαλιάζει, μας φιλά και μας χαρίζει οργασμούς.

2.Το χιούμορ και η άποψη

Οι άντρες θέλουν να νιώθουν άνετα μαζί μας. Ένα συχνό τους πρόβλημα και παράπονο είναι ότι μάς βρίσκουν εύθικτες. Κι έχουν δίκιο, ως έναν βαθμό – είναι που είμαστε ευαίσθητες ή, καμιά φορά, ας το ομολογήσουμε, κακομαθημένες. Για να μπορέσουμε να έρθουμε σε ωραία επικοινωνία με τον γκόμενό μας, αξίζει να χαλαρώσουμε λιγάκι. Να πούμε αστεία, να γελάσουμε με την ψυχή μας με τα δικά του. Οι άντρες καραγουστάρουν να κάνουν μια γυναίκα να γελάει και ζηλεύουν όταν την δικιά τους την κάνει κάποιος να γελάει περισσότερο. Αστεία, πλάκες, eye contact και ελαφριά αγγίγματα καθ’ όλη την διάρκεια μπορούν να αποτελέσουν άριστο έδαφος και για ένα σούπερ πρώτο ραντεβού.

Οι άνδρες αγαπούν την αίσθηση της αποκλειστικότητας, του ότι μαζί τους δοκιμάζουμε πράγματα για πρώτη φορά, ότι αυτοί μας μαθαίνουν.

3.Τα κομπλιμέντα

Σε έναν κόσμο που έχει φέρει τη γυναίκα στο επίκεντρο της ωραιότητας, της ομορφιάς και της αποδοχής κοπλιμέντων, πολλά καταπληκτικά αγόρια εκεί έξω δεν έχουν ακούσει ποτέ, ή τέλος πάντων, σπάνια για τα μάτια τους, τα χείλη τους, τη μυρωδιά τους, το δερματάκι τους. Κορίτσια, πείτε τους πόσο πολύ σας αρέσουν. Ανεβάστε τους, αποθεώστε τους. Να τα εννοείτε, όμως. Οι μεγαλύτεροι άντρες θέλουν να νιώθουν παιδιά και έφηβοι, τους αρέσει να τους λέτε πόσο δυνατοί και ακούραστοι είναι στο κρεβάτι. Οι νεότεροι άντρες γουστάρουν να καταλαβαίνουν ότι, παρά την απειρία τους, σας ικανοποιούν και ότι μπορείτε να τους πάρετε στα σοβαρά ως εραστές και ως συνοδούς σας.

4.Η φροντίδα και η περιποίηση εντός, εκτός και επί τ’ αυτά

Σε αυτό το άρθρο δεν εξετάζουμε τα «γιατί» αλλά τα «τι». Κάποια είναι πολύ κακομαθημένα από μανούλες και γιαγιάδες που τα ταχτάρισαν και τα κανάκεψαν πολύ. Αυτά τα αγοράκια δεν είναι να τα παντρευτούμε, κορίτσια. Αλλά αν θέλουμε να περάσουμε μερικές ωραίες μέρες ή εβδομάδες, μπορούμε να τους κάνουμε να νιώσουν βασιλιάδες και να μας ανταποδώσουν τα μέγιστα: ένα ωραίο φαγάκι, χάδια και ίσως κάποιο μικρό δώρο θα τους ενθουσιάσουν. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα αξίζουν πολύ περισσότερο από εμάς οι άντρες που ξέρουν να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Λίγο μασάζ στο λαιμό, ενδιαφέρον για το αν είναι καλά, αν κουράστηκαν, αν έχουν φάει, αν έχουν πιει νερό, το αγαπημένο τους φαγητό ένα βράδυ καθημερινής. Όλα αυτά αρέσουν, ζεσταίνουν καρδιές – και όχι μόνο.

5.Η αυτοπεποίθηση – αλλά όχι σε απειλητικό βαθμό

Γράφω με πόνο αυτήν την παράγραφο. Η αυτοπεποίθησή μου, ο αέρας μου και όλα αυτά τα ωραία μού έχουν χαρίσει υπέροχα αρσενικά-έχουν λειτουργήσει ως φυσικό φίλτρο απέναντι σε κομπλεξικούς κυρίους που θέλουν κυρίες να τους θαυμάζουν, να χάσκουν με το στόμα ανοιχτό μπρος στα δικά τους επιτεύγματα, να αφήνονται απολύτως στην καθοδήγησή τους ή, ακόμα χειρότερα, να παριστάνουν πως κάνουν όλα αυτά, παίζοντας το παιχνίδι της γυναικείας σαγήνης, όπως μάς το δίδαξαν γυναικεία περιοδικά και μεγαλύτερες γενιές γυναικών. Πολλοί άντρες ξέρω ότι τρελαίνονται με τον δυναμισμό μας, με το να ξέρουμε τι θέλουμε, με το να μην έχουν να κάνουν με κοριτσάκια χωρίς προσωπικότητα, άποψη και πάτημα.

Από την άλλη, πικρή γνώση και συζήτηση ημών των πιο ιδιοσυγκρασιακών, ας πούμε, κοριτσιών, είναι ότι παίζοντας το παιχνίδι του «ελαφρού φρεναρίσματος» στην έντονη προσωπικότητά μας, χαμένες δεν βγαίνουμε. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει πως η φυσική δομή της ανδρικής υπόστασης είναι πολύ πιο περίπλοκη από αυτήν της γυναίκας – τα αγόρια μπορεί να μπλοκάρουν με κάτι που γουστάρουν πολύ. Μπορεί να κλείσουν και να μην μπορούν να λειτουργήσουν αν νιώσουν κάτι να τους απομακρύνει, να τους τρομάζει, να τους απειλεί. Αυτό όλο, προς μελλοντική περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι άνδρες θέλουν να ξέρουν ότι το απολαμβάνουμε κι εμείς – μεταξύ μας, ακόμα και για εμάς που καραγουστάρουμε τις πίπες, είναι λίγο ζόρι. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

6.Πίπα με τρόπο και, ναι, κόπο

Ενώ οι εκλεκτοί άνδρες μοιάζει πια να έχουν εμπεδώσει ότι όλα τα αιδοία δεν είναι ίδια μεταξύ τους και ότι δεν ερεθίζονται ούτε υγραίνονται με έναν τρόπο και μόνο, μοιάζει οι κυρίες να ξεχνάμε πως κάθε φαλλός και, αντιστοίχως, κάθε ζεύγος λατρευτών όρχεων έχουν τους δικούς τους κανόνες και τρόπους. Ναι, σύμφωνοι, στην συντριπτικότατη πλειοψηφία των ανδρών αρέσει τρομερά το στοματικό, αλλά η πίπα δεν είναι άντε και βάλαμε τον πούτσο στο στόμα και όλα καλά.

Καταρχάς, προσοχή με τα χέρια μας. Ξεκινάμε φιλώντας και χαιρετώντας τον φαλλό, κάνοντας υπομονή σε περίπτωση που δεν είναι ήδη όρθιος και σκληρός σαν κατάρτι και αναμένοντας την απολαυστική στιγμή που αναπτύσσεται μες στο στόμα μας (ηδονή που δεν θα νιώσετε ποτέ, άμοιρα cis straight αρσενικά και αγαπητές λεσβίες!). Τον βάζουμε στο στόμα μας σταδιακά, ξεκινώντας από το κεφάλι, χωρίς να ορμάμε με τα χέρια μας. Απαλές και σταθερές κινήσεις. Χρησιμοποιούμε όλο το μεγαλείο του ανθρώπινου στόματος: χείλη, γλώσσα, σάλιο. Προσοχή στα δοντάκια, ειδικά τα ευαίσθητα αγόρια μπορούν να τιναχτούν πάνω σα να τα χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Βλεμματική επαφή μετράει στα υπέρ. Οι άνδρες θέλουν να ξέρουν ότι το απολαμβάνουμε κι εμείς – μεταξύ μας, ακόμα και για εμάς που καραγουστάρουμε τις πίπες, είναι λίγο ζόρι. Οι μεγαλύτεροι φαλλοί έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις, με μικρότερους και καλοσχηματισμένους δεν κάνουμε τσιγκουνιές: όλος στο στόμα, ωραία και καλά. Αφεθείτε και στις υποδείξεις του άντρα, αν βρείτε τι του αρέσει και πώς του αρέσει, την πήρατε την Πόλη.

Επόμενες πίστες; Βεβαίως. Να ανακαλύψετε μαζί καινούργιες ατραπούς απόλαυσης. Δύο λατρεμένα tips που με έμαθε έμπειρη γυναικάρα προ πολλών, πια, ετών: 1. Πίπα σε ανύποπτο χρόνο εκπλήσσει ευχάριστα τον άντρα και τον γεμίζει χαρά, του ανεβάζει την διάθεση. 2. «Η πίπα με λίγο νεράκι δροσερό στο στόμα είναι για αρχόντους». Και για αρχόντισσες, να προσθέσω. Θυμηθείτε ότι οι καλύτερες πίπες δεν είναι κατ’ ανάγκη αυτές που καταλήγουν σε εκσπερμάτωση, αλλά εκείνες που μπορούν να κάνουν την αρχή ενός καταπληκτικού (και για τους δυο σας) πηδήματος.

Αν είναι να πηδηχτούμε στα τέσσερα, ας το κάνουμε σωστά. Γυρνάμε κεφαλάκι να τον κοιτάξουμε στα μάτια, βαθιά, καυτά.

7. Τολμηρότητα εναλλασσόμενη με σεμνοτυφία μαεστρικά. Και γενικώς, πλούσια συναισθηματική και εκφραστική παλέτα

Οι άνδρες τα θέλουν όλα δικά τους και μια εδραιωμένη φαντασίωση στο θυμικό τους είναι αυτή της «παρθένας» που για πάρτη τους τα δίνει όλα. Αγαπούν την αίσθηση της αποκλειστικότητας, του ότι μαζί τους δοκιμάζουμε πράγματα για πρώτη φορά, ότι αυτοί μας μαθαίνουν να χύνουμε έτσι κι αλλιώς και να πηδιόμαστε σε νέες στάσεις και μέρη. Καλά όλα αυτά, αλλά, στην εποχή μας, λίγο ουτοπικά: η αλήθεια είναι ότι έχουμε κοιμηθεί με πολλούς κι εκείνοι με πολλές, ή έστω όχι με έναν ή με κανέναν. Μιλάμε για το 2024. Λίγο παιχνιδάκι δεν βλάπτει όμως. Πάντα απολαμβάνω να κάνω κάποιον άντρα που θέλω πολύ να θεωρεί ότι με καθοδηγεί σε κάτι. Και, από την άλλη, πάντα γουστάρω σαν τρελή να τον συναρπάζω κι εγώ με μια πρωτοβουλία.

Δεν χρειάζεται να είμαστε μονολιθικές – είμαστε πολλά πράγματα: τρυφερές, ευαίσθητες, λυσσάρες, καυλωμένες, σνομπ, νυσταγμένες, έξαλλες. Όλη μας η παλέτα αγαπιέται και υποστηρίζεται από το σωστό αρσενικό. Όπως κι εμείς αγαπάμε να βλέπουμε τις διαθέσεις τους να αλλάζουν και να μας γαμάνε διαφορετικά όταν είναι σε κέφια, από όταν είναι θυμωμένοι, αν έχουν ζηλέψει, αν έχουν μια ροπή στη μελαγχολία. Επαινέστε τις επιδόσεις του, κοσμήστε τον με κάθε πιθανό υπερθετικό και, από την άλλη, σωπάστε, αφεθείτε χωρίς να μιλάτε, προσφέρετε ποικιλία-αυτό δεν θέλουμε κι εμείς, μωρέ;

Doggy style: μια πονεμένη ιστορία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

8.«Σωστή» στάση σώματος στο doggy style

Πονεμένη ιστορία αν έχουμε να κάνουμε με γκράντε πουτσαράδες. Κυριολεκτικά πονάει. Αλλά, αν είναι να πηδηχτούμε στα τέσσερα, ας το κάνουμε σωστά. Τα απόκρυφά μας είναι καλό να βρίσκονται σε πλήρη θέα μπρος στα μάτια του, η μέση μας χαμηλωμένη, ο πωπός τουρλωμένος, το κεφάλι μας χαμηλά, πλάι στα χέρια μας. Συμμετέχουμε κι εμείς με το κορμί μας στον βαθμό που προκύπτει ή στον βαθμό που μπορούμε. Γυρνάμε κεφαλάκι να τους κοιτάξουμε στα μάτια, βαθιά, καυτά. Ή όπως μάς βγει, τέλος πάντων. Αλλά, τέλος πάντων, συμμετέχουμε. Το βασικό κλειδί για να κάνει καλό σεξ μια γυναίκα είναι να συμμετέχει – δεν αρκεί να ανοίγει το μουνί της και να επιτρέπει στον άντρα να μπαινοβγαίνει. Αυτό μπορεί να είναι οκ σε περιπτώσεις που κανείς είναι ερωτευμένος πολύ μαζί μας – τότε, τον νοιάζει απλώς να μας αγγίξει, να μας μυρίσει, να μας νιώσει δικές του. Μετά, τι γίνεται, όμως; Ή σε περιπτώσεις όπου δεν παίζει έρωτας;

Spicy Tip: Οι περισσότερες κυρίες μπορεί να ντρεπόμαστε, αλλά οι άντρες τρελαίνονται να μας βλέπουν να αγγιζόμαστε, να ανοίγουμε το σώμα μας γι’ αυτούς, σαν πύλες παραδείσου που τους περιμένουν ακόμα πιο διάπλατες, για πανηγυρική είσοδο όλο τρέλα και καύλα. Όταν μας παίρνουν στα τέσσερα, είναι ιδανική στιγμή να τους δείξουμε πόσο καλοδεχούμενοι είναι στο κορμί μας.

Οι μεγαλύτεροι άντρες θέλουν να νιώθουν παιδιά και έφηβοι, τους αρέσει να τους λέτε πόσο δυνατοί και ακούραστοι είναι στο κρεβάτι.

9.Εσώρουχα

Τα αγόρια δεν τα πιάνεις πουθενά. Είναι οπτικοί τύποι και τους αρέσει να βλεπουν περιποιημένα εσώρουχα πάνω μας, αλλά καθένας με τα γούστα του. Η δαντέλα δεν είναι μονόδρομος. Κάποιοι ερεθίζονται με πιο εφηβικού τύπου καταστάσεις, όπως κιλοτάκια με prints, μαζί με σοσονάκια από κάτω, τους γυρνάει το μάτι. Άλλοι έχουν πραγματικό φετίχ με διάφορα στιλ και τύπους κίνκυ εσωρούχων. Κανείς δε λέει όχι σε ένα αρχετυπικό κόκκινο στρινγκ. Και οι περισσότεροι απολαμβάνουν την διαδικασία αφαίρεσης του σουτιέν για την αποκάλυψη των δύο αγαπημένων τους θαυμάτων. Και η απουσία εσωρούχων μπορεί να πει πολλά. Λίγη ώρα πριν την συνάντησή σας ένα μήνυμα που ανακοινώνει έστω και ψυχρά ότι δεν φοράτε βρακί θα εντυπωσιάσει και Κύριος οίδε τι μπορεί να συμβεί.

Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα προσωπικού μας στυλ. Ποτέ κανένας άντρας δεν μου έχει δωρίσει εσώρουχο μέχρι στιγμής – λατρεμένο δώρο και απορώ πώς δεν έχει συμβεί ακόμα! Αλλά, από την άλλη, έχω θέμα με τα εσώρουχα, έχω πολλά και διαφορετικά και ίσως να έχουν σκεφτεί ότι δεν θα χρειάζομαι – ναι, οι άντρες έχουν αυτό το πρακτικό μυαλό που άλλοτε μάς ενθουσιάζει γιατί μας συμπληρώνει και άλλοτε μάς τη σπάει γιατί δεν συντονιζόμαστε εύκολα μαζί του. Τα αγαπημένα μου Fildisi ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει με διαφορά: έχουν αυτόν τον τέλειο συνδυασμό του σικ με το σέξι, είναι νεανικά, αλλά όχι κοριτσίστικα, είναι τέλεια για σεξ ραντεβού, αλλά και για μια μέρα beaute στο σπίτι…

10.Ανοιχτωσιά και περιπετειώδης διάθεση

Να νιώθουν άνετα να μας ζητήσουν δάχτυλο στον κώλο τους ή να εκφράσουν την επιθυμία τους για να μας κάνουν πρωκτικό έρωτα – κι είτε πούμε ναι είτε όχι, να είναι οκ. Να μπορούν να μοιραστούν μαζί μας βρώμικες φαντασιώσεις. Να μας φαντάζονται σε παραλίες, σε πλαγιές βουνών, σε εκδρομές, σε μπαρ της πόλης να χαμουρευόμαστε και να γαμιόμαστε μαζί τους. Να νιώθουν πως μαζί μας μπορούν να ζήσουν αυτά που λαχταρούν. Όχι στα όχι όλη την ώρα. Όχι το ένα και μη το άλλο…Ένας σωστός άνδρας θα τα σεβαστεί, φυσικά, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να πάει κάπου αλλού. Το ίδιο ισχύει και με εμάς: τι δουλειά έχουμε με κάποιον που δεν μας γαμάει παθιασμένα, δεν περνάμε καλά μαζί του στα ποτά μας και βαριόμαστε χωρίς καν να συγκατοικούμε ή να είμαστε παντρεμένοι; Ένα ζευγάρι ανοιχτό στους δρόμους της ηδονής είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Οι άντρες φοβούνται ότι δεν τους λέμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας: οπότε ας τους μιλάμε καθαρά, ανοιχτά και όσες φορές χρειαστεί. Κάποιοι χρειάζονται χρόνο.

 

//Ευχαριστώ ολόψυχα τους κυρίους αναγνώστες για όσα μου στείλατε. Κάποια είναι all time classic και τύχαινε να τα έχω ακούσει ή και συναντήσει μπροστά μου. Κάποια με εξέπληξαν ιδιαίτερα και θα κάνω χρήση τους και σε επόμενα κείμενα. Χρόνια πολλά σε όλες τις κυρίες! Ιδίως τις ανάφτρες που καυλώνουν τα αγόρια και τους χαρίζουν στιγμές ευτυχίας. Δύσκολα συγκρίνεται με κάτι άλλο η πληρότητα που νιώθει ένας άντρας ο οποίος έχει μόλις χύσει ωραία και έχει και όσο χρόνο χρειάζεται για να κοιμηθεί μετά, ενώ τον περιμένει ένα χορταστικό, νόστιμο φαγάκι. Πάλι παλιομοδίτισσα θα με πείτε, αλλά άντρες από 20 έως 60 ετών είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσουν απόλυτα μαζί μου ως προς αυτό. Σεξ, ύπνος, φαγητό είναι η τριάδα-φωτιά του εν ζωή παραδείσου που αξίζει σε όλους και όλες μας…

 

Διαβάστε ακόμα: Όσα κ@υλώνουν διαχρονικά τις γυναίκες εντός και εκτός κρεβατιού

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top