Κάντε το απλώς επειδή σας διασκεδάζει και το επιθυμείτε, όχι για χατήρι κανενός και καμιάς. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Το sex tape δεν γίνεται εν μία νυκτί. Θέλει συζήτηση, συναπόφαση, συντονισμό. Είναι ικανό να ανανεώσει μια κοιμισμένη σεξουαλική ζωή ή να ενεργοποιήσει νέες ερωτικές περιοχές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Η αναπαραγωγή του οφείλει να αφορά του δυο τους ή όσες/όσους επιλέγουν από κοινού. Σίγουρα, και τον καθένα ξεχωριστά από τους δύο, σε μια στιγμή απολαυστικού αυνανισμού – ωραίο πράγμα ο αυνανισμός με την σκέψη του ήδη κατακτημένου, πολλώ δε μάλλον με την θέασή του. Το σπιτικό πορνό μπορεί να εξελιχθεί σε έργο τέχνης – όλοι έχουμε δει homemade real sex σε πορνοσάιτ. Είναι τόσο καλό που τα στούντιο παραγωγής προσπαθούν να το μιμηθούν, προσπαθούν να γυρίσουν με ατέλειες σκηνές σεξ για να παρέχουν την ασύγκριτη με οποιαδήποτε άλλη καύλα της φυσικότητας. Η κυτταρίτιδα στον κώλο της γυναίκας που σφίγγεται για να χύσει και οι εκφράσεις του άντρα που τον γλείφουν εκεί που του αρέσει πιο πολύ.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε εμπιστοσύνη, είτε είστε γυναίκα είτε άντρας, ότι το υλικό σας θα είναι ασφαλές. Ότι αν χωρίσετε, κανείς από τους δυο σας δεν θα το χρησιμοποιήσει εκδικητικά. Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Εδώ, ζευγάρια δεκαετιών βγάζουν πάνω στο διαζύγιο πρόσωπα τεράτων – και δεν μιλάμε καν για την περίπτωση ύπαρξης πορνογραφικού υλικού εδώ πέρα. Αν έχετε έστω και το παραμικρό προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει (ή δεν θα πάει) καλά, μην το προχωρήσετε. Κάντε το απλώς επειδή σας διασκεδάζει και το επιθυμείτε, όχι για χατήρι κανενός και καμιάς. Εντάξει;

Όσο καλύτερος είναι ο φωτισμός, τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ – σας το υπόσχομαι. Βάλτε και κεριά στο παιχνίδι.

Διαλέξτε ένα soundtrack από πριν. Κανείς δεν θέλει ένα τελείως σιωπηλό sex tape. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Light is everything

Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Μπορεί να κολακεύσει ακόμα και τα πιο αδύναμα χαρακτηριστικά μας ή να τονίσει άλλα, τα καλά μας. Κάντε μερικές δοκιμαστικές λήψεις πριν ξεκινήσετε την ηχογράφηση. Ανάψτε τα λαμπατέρ, τοποθετήστε απαλό φως στρατηγικά πίσω και γύρω από την κάμερα, για να φωτίζει γλυκά τα σώματα και τα πρόσωπά σας. Όσο καλύτερος είναι ο φωτισμός, τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ – σας το υπόσχομαι. Βάλτε και κεριά στο παιχνίδι. Η άποψή μου είναι ότι το φυσικό φως είναι το τοπ. Και χωρίς να συντρέχει λόγος γυρίσματος βίντεο δηλαδή, την όψη που παίρνουν τα πρόσωπα και τα σώματα μέσα σε ένα δωμάτιο μαλακά φωτισμένο από ένα καλοκαιρινό απόγευμα, δεν μπορεί να τους την δώσει καμία λάμπα ή ροοστάτης.

Αλλά, πριν τον φωτισμό υπάρχουν άλλα, σημαντικότερα, που πρέπει να εξετάσετε. Καταρχάς, τον εαυτό σας, το σώμα σας. Μπορεί να θέλετε σαν τρελοί να γυρίσετε το ολόδικό σας sex tape, αλλά είναι και απολύτως φυσιολογικό να σας τρομάζει η σκέψη της υλοποίησης, να σας αγχώνει. Αν σας φαίνεται πολύ μεγάλο εγχείρημα για να το αναλάβετε αμέσως, προσπαθήστε να το σπάσετε σε μικρότερα βήματα. Αρχικά, δοκιμάστε να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας με εσώρουχα ή γυμνός σε έναν καθρέφτη. Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια αίσθηση των αγαπημένων σας σημείων του σώματός σας και των καλύτερων γωνιών για την ανάδειξή τους. Στη συνέχεια, βάλτε τον σύντροφό σας να σας βγάλει φωτογραφίες και ζητήστε τη γνώμη του. Ποζάρετε στον φακό γυμνός, γυμνή, βγάλτε έξω την γλώσσα, παίξτε με τις ρώγες σας, στηθείτε στα τέσσερα, με ή και χωρίς εσώρουχα. Δείτε πώς νιώθετε. Όλα αυτά με μουσική και ποτό, κρασί, ό, τι αγαπάτε. Από εκεί και πέρα, δοκιμάστε να τραβήξετε απλές φωτογραφίες μαζί, ποζάροντας σε μια ρυθμισμένη να τραβά μόνη της κάμερα: καθώς φιλιέστε, καθώς διεισδύετε μέσα της ή μέσα του, καθώς παίρνετε πίπα, καθώς βογκάτε. Προχωρήστε σε σύντομα βίντεο κλιπ με λίγα μόνο γλειψίματα ή διεισδύσεις. Μετά από κάθε φορά που τραβάτε μια φωτογραφία ή ένα κλιπ, παίξτε με το βασικό λογισμικό επεξεργασίας στο τηλέφωνό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πόσες ακριβώς βελτιώσεις μπορείτε να κάνετε στο «post-production». Θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα μπροστά στην κάμερα σε χρόνο μηδέν!

Ακούστε, εάν θέλετε απλώς μια καταγραφή του υπέροχου, συνηθισμένου σας γαμησιού, όλα καλά κι είμαι μαζί σας. Εάν, όμως, επιθυμείτε αυτό το «ένα βήμα παραπέρα» υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε.

Τι θέλετε να βιντεοσκοπήσετε; Μήπως μια μεγάλη φαντασίωση και των δυο σας; Μια σκηνή από ένα υποτιθέμενο μασατζίδικο όπου η κυρία σας σας τρίβει με λάδι παντού μέχρι που σας καβαλάει αδυσώπητα την ώρα που εσείς της δαγκώνετε τα βυζιά; Κάντε το. Βρείτε τα κατάλληλα κοστούμια ή αξεσουάρ, κάντε πρόβα εκτός κάμερας, ζήστε το. Τώρα, δεν είστε ο Γιώργος και η Μαρία, ούτε ο Τάκης και ο Μπάμπης, είστε δύο κανονικοί και με το νόμο ηθοποιοί. Κι οι καλοί ηθοποιοί, αυτοί που συγκινούν και πείθουν στ’ αλήθεια, δεν έχουν μόνο ταλέντο, αλλά έχουν κάνει και σκληρή δουλειά.

Δείτε μαζί μερικές τσόντες τις μέρες πριν το γύρισμα της δικής σας, για να βρείτε μερικές από τις αγαπημένες σας στάσεις και γωνίες και να πάρετε έμπνευση.

Μια DSLR κάμερα τραβάει καλύτερο βίντεο από πολλά smartphones και λειτουργεί καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Η σωστή κάμερα θα κάνει την διαφορά

Η επιλογή μιας κάμερας για την ταινία σας έχει να κάνει με το τι θέλετε από αυτήν, πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε και ποιο είναι, τελικά, το όραμά σας.

Το smartphone σας: Επομένως, είναι μια αρκετά φυσική επιλογή για την κινηματογράφηση της πρώτης σας πορνοταινίας. Τα περισσότερα τηλέφωνα δεν έχουν πλέον κανένα πρόβλημα να εγγράφουν βίντεο σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας ή ακόμα και 4Κ. Ένα κινητό είναι επίσης αρκετά μικρό και βολικό,  ώστε να μπορείτε να το κρατάτε στο χέρι σας ή να το αλλάξετε σε τρίποδο, ανάλογα με το είδος των λήψεων που θέλετε. Με τη βοήθεια μιας καλά επιλεγμένης εφαρμογής επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να κάνετε μοντάζ και κόλπα στην ίδια συσκευή, μαζί! Ωστόσο, σε ένα μέσο smartphone ο ήχος είναι συνήθως υποδεέστερος και ίσως συναντήσετε προβλήματα με τον φωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν την τέλεια αρχή για όσα ζευγάρια δεν το έχουν ξαναεπιχειρήσει ποτέ.

H αλήθεια είναι ότι μια DSLR κάμερα, όπως και να το κάνουμε, τραβάει καλύτερο βίντεο από πολλά smartphones και λειτουργεί καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αν και ο ήχος πιθανότατα εξακολουθεί να υποφέρει λίγο. Όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικούς φακούς στην κάμερα – ένας ευρυγώνιος είναι ό, τι πρέπει. Για πιο επαγγελματικές καταστάσεις, μια GoPro κάμερα θα σας αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος. Μπορείτε να την εφαρμόσετε σε κάποιο σημείο των σωμάτων σας και να έχετε πλήρη, κοντινή θέα όλων των ερεθιστικών λεπτομερειών. Δείτε μαζί μερικές τσόντες τις μέρες πριν το γύρισμα της δικής σας, για να βρείτε μερικές από τις αγαπημένες σας στάσεις και γωνίες και να πάρετε έμπνευση για το πού να τοποθετήσετε την κάμερά σας. Ψάξτε και για ερασιτεχνικό πορνό και δείτε τι δεν θέλετε να μιμηθείτε ή τι λάθη να αποφύγετε.

Θυμηθείτε κάτι βασικό: Μην ξεκινήσετε το σεξ με το που ανοίξετε την κάμερα. Κάντε την αρχή με χάδια και φιλιά, ερεθίστε ο ένας τον άλλον και μετά πατήστε το κουμπί.

Μην ξεκινάτε γυμνοί. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να δείξετε τα σέξι εσώρουχα που δύσκολα φοράτε. (Εικονογράφηση: Milo Manara)

Έχετε υπόψη και τις σωστές γωνίες λήψης

Η πιο απλή γωνία είναι να τοποθετήσετε την κάμερά σας κατά μήκος της πλευράς του κρεβατιού. Έτσι θα έχετε μια ευρεία λήψη και των δύο σας σωμάτων. Δεν θα πάρετε πολλές λεπτομέρειες, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή χαμηλής συντήρησης ή για όσους είναι ντροπαλοί. Αν θέλετε θέα στα γεννητικά σας όργανα, τοποθετήστε την κάμερα σε μία από τις κάτω γωνίες του κρεβατιού σας. Χρησιμοποιήστε δύο κάμερες για να πάρετε διαφορετικές γωνίες της δράσης: μία με ένα ευρύ πλάνο και μία κοντινή στα πρόσωπά σας ή στα γεννητικά σας όργανα. Βάλτε τον καθένα από εσάς να κρατάει την κάμερα στα χέρια του και ανακαλύψτε ενδιαφέροντα πλάνα. Πώς φαίνεται το πρόσωπό σας όταν του τον ρουφάτε; Πώς φαίνεται η πλάτη σας όταν σας καρφώνει στα τέσσερα; Τέτοια πραγματάκια.

Θυμηθείτε κάτι βασικό: Μην ξεκινήσετε το σεξ με το που ανοίξετε την κάμερα. Η αμηχανία, που είναι λογική, θα φανεί αμέσως. Κάντε την αρχή με χάδια και φιλιά, ερεθίστε ο ένας τον άλλον και μετά πατήστε το κουμπί. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, προσπαθήστε να προσποιηθείτε ότι η κάμερα δεν υπάρχει. Όσο περισσότερο μπορείτε να είστε στη στιγμή και να απολαμβάνετε την εμπειρία, τόσο καλύτερη θα βγει η ταινία σας. Ένας τρόπος για να νιώσετε πιο άνετα είναι να παραμείνετε στις πράξεις που απολαμβάνετε περισσότερο στην κανονική σας σεξουαλική ζωή. Μην δοκιμάσετε κάτι εντελώς τρελό για τα δεδομένα σας ή κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ποτέ μαζί, για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.

Στην συνέχεια, παρακολουθήστε μαζί το αριστούργημά σας. Διασκεδάστε, φλερτάρετε και καυλώστε πάλι μαζί. Μην ξεχνάτε, μπορεί να είναι η πρώτη από μια μακρά σειρά πορνοταινιών σας. Τώρα, απλώς είναι η αρχή.

Χρησιμοποιήστε και τα sex toys σας. Τις χειροπέδες, τα μαστίγια ό, τι διαθέτετε. Αν θέλετε.

Θυμηθείτε και τα εξής tips

1.Παρουσιάστε στην κάμερα το μέρος του σώματός σας για το οποίο αισθάνεστε καλύτερα.

2.Μην ξεκινάτε γυμνοί. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να δείξετε τα σέξι εσώρουχα που δύσκολα φοράτε. Ξεκινήστε ντυμένοι, κινηματογραφήστε το απολαυστικό ξεφλούδισμα των ενδυμάτων.

3.Μην ξεχάσετε να βιντεοσκοπήσετε και τα προκαταρκτικά. Φιληθείτε όπως ποτέ πιο πριν, χαϊδευτείτε, αγγιχτείτε που σας παρακολουθεί ένας φακός – ο δικός σας φακός, ή μήπως να βάλετε στο παιχνίδι την φαντασίωση ενός αόρατου καμεραμάν;

4.Χρησιμοποιήστε και τα sex toys σας. Τις χειροπέδες, τα μαστίγια ό, τι διαθέτετε. Αν θέλετε.

5.Διαλέξτε ένα soundtrack από πριν. Κανείς δεν θέλει ένα τελείως σιωπηλό sex tape, αν και ο ήχος των αρχιδιών που χτυπούν στο σώμα κατά την διάρκεια του γαμησιού είναι ιδανικός – αυτά είναι γνώμες και γούστα, φυσικά.

6.Μιλήστε βρώμικα, μην μένετε στην μούγκα.

7.Διασκεδάστε με τον εαυτό σας και το ταίρι σας. Αν βαριέστε, θυμώνετε ή ενοχλείστε, θα φανεί.

 

// Για τις ανάγκες συγγραφής του κειμένου αυτού συμβουλεύτηκα φίλες και φίλους που γουστάρουν sex tapes-και ως πρωταγωνιστές και ως (νόμιμοι) θεατές τους. Επίσης, εμπνεύστηκα από τις ιδέες και τις συμβουλές της Emily Morse (σεξολόγου), της Vanessa Marin (sex therapist) και των συγγραφέων-αρθρογράφων Thorin Klosowski και Holly Riordan.

 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε παραμελημένα σημεία του κορμιού για καυτό σεξουαλικό προσκύνημα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top