Ο Νεϊμάρ για μια ακόμη φορά απέδειξε πώς όσα λεφτά κι αν έχεις, στυλ δεν αγοράζεις. (Φωτογραφία: Buda Mendes / Getty Images / Ideal Image)

Η απογοήτευση του στυλ

ΟΚ, ας συμφωνήσουμε σε κάτι. Είναι Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Αλλά και πάλι, δεν θα ήταν κακό να δούμε μερικές προσεγμένες εμφανίσεις. Αλλά όχι, όλοι να βγάλουν τον κάγκουρα που κρύβουν μέσα τους, την ώρα που όλες οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω τους. Δύο οι χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

(1) Ποιος ξεχνάει το μαλλί-ότι να ‘ναι που λάνσαρε ο Νεϊμάρ στον πρώτο αγώνα της Βραζιλίας κόντρα στην Ελβετία; Ευτυχώς έπεσε μεγάλο κράξιμο στα sosial media (ειδικά η πλάκα του Ερίκ Καντονά ήταν υπέροχη) και ο 26χρονος άσος αποφάσισε να αλλάξει look, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πώς όσα λεφτά κι αν έχεις, στυλ δεν αγοράζεις.

O Χόρχε Σαμπαόλι σε ρόλο μπράβου σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής. (Φωτογραφία: VI Images via Getty Images / Ideal Image)

(2) Και ο Χόρχε Σαμπαόλι. Ο προπονητής της Αργεντινής με το ολόμαυρο κοστούμι του από τη μια και τα τατουάζ από την άλλη, σου έδινε την εντύπωση ότι είναι είτε μπράβος σε νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή είτε ένας ξεχασμένος-αποτυχημένος hipster. Προπονητής πάντως δεν λες ότι είναι.

 

Στην επόμενη σελίδα: Οι παίκτες στο στόχαστρο των οπαδών.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top