Πιο δημοφιλή

Με αξιόλογη εμπειρία ως μπαρτέντερ σε καταξιωμένα μαγαζιά της Αθήνας, έκανε το μεγάλο βήμα της επιχειρηματικής αποκέντρωσης μετατρέποντας έναν πρώην στάβλο σε all day bar μεταξύ Αρεόπολης και Λιμενίου. Μιλάει στον Γιάννη Κοροβέση για την εμπειρία του και τα σχέδια που έχει για το «Topio» του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο δημιουργός μαγαζιών που έγραψαν ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα (Island, Athénée, Bricolage, Dragoste, Central) και από τους πρώτους που διείδε τις δυνατότητες της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στη Μία Κόλλια μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την αισθητική του, τα επιχειρηματικά του σχέδια, αλλά και τα εξαίσια λευκώματά του που υμνούν την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έκανε πάλι το... θαύμα του. Η εξαγορά του Twitter με τίμημα 44 δισ. δολάρια τον κάνει -επιπλέον- ένας από τους επιδραστικότερους επιχειρηματίες του πλανήτη. Ποιος είναι αυτός ο περίεργος τύπος που δεν βολεύεται με τίποτα και το Διάστημα είναι το μεγάλο του όνειρο;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Warply φωτογραφίζεται για το Andro και κάνει στον Πέτρο Δεμερτζή μια αναδρομή στα 10 χρόνια επιτυχημένης δράσης της εταιρίας με προβολή, όμως, στο μέλλον. Τo μεγάλο project για τον ελληνικό τουρισμό, οι πιθανότητες εξαγοράς «απ'έξω», αλλά και οι προσωπικές θυσίες, με 48ωρα άοκνης δουλειάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H CEO του Astir Palace σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Κίμωνα Φραγκάκη που βγάζει ειδήσεις. Τι λέει για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ανακαινισμένη Astir Marina, την Μυκονοποίηση της Ελλάδας, τα σχέδια του θρυλικού «Αστέρα» για τη φετινή σεζόν, αλλά και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που οφείλει να προτάξει ο ελληνικός τουρισμός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Παράλληλα με τις μάχες στα μέτωπα της Ουκρανίας διεξάγεται και ένας διαδικτυακός πόλεμος στο Telegram του δισεκατομμυριούχου ρώσου επιχειρηματία και εχθρού του Πούτιν. Πώς οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα επιβληθεί στη μάχη της πληροφόρησης και της προπαγάνδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ζωή του θα μπορούσε να γίνει μυθιστόρημα ή ακόμη και σενάριο. Ο ιδιοκτήτης της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture και παραγωγός είναι ένας άνθρωπος πλήρης εμπειριών. Πολλές από αυτές τις μοιράζεται με την Μία Κόλλια. Η σχέση με τον πατέρα του, η διαδρομή του στις επιχειρήσεις, το #metoo στην Ελλάδα, αλλά και η κριτική του στην ελληνική τηλεόραση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο επικεφαλής του γραφείου Tsolakis Architects συνομιλεί με την Δανάη Μακρή για την αρχιτεκτονικές ανάγκες του σήμερα και τις αλλαγές που επέφερε η πανδημία. Τι λέει για την ανάπλαση της μαρίνας Αλίμου, τη δημιουργία ενός after school κέντρου απασχόλησης παιδιών στη Νίκαια από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και νέα κτίρια γραφείων στο Μαρούσι και τη Λεωφόρο Συγγρού που σχεδιάζει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς βρίσκονται τα επιχειρηματικά success stories και γιατί μια επένδυση δεν πρέπει να είναι τζόγος; Ο partner στην Prime Ventures, Νίκος Καλλιαγκόπουλος, ζει στην Ολλανδία, αφουγκράζεται όλες τις νέες ιδέες και συνομιλεί με τον Γιάννη Σκορδά για το μέλλον του παγκόσμιου επιχειρείν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με αφορμή τα εγκαίνια της ανανεωμένης Breitling Boutique στο Σύνταγμα, ο διεθνής CEO του οίκου Georges Kern συνομιλεί με τον Δημήτρη Κιουσόπουλο. Που οδεύει η βιομηχανία της πολυτέλειας μετά τον κορωνοϊό; Τί αναζητά ένας σύγχρονος άνδρας από ένα αξιόλογο σπορ ρολόι σήμερα; Θα υπάρξει μοντελο Breitling αφιερωμένο αποκλειστικά στη χώρα μας Ελλάδα;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Νίκος Καραφλός αποκαλύπτει στην Μία Κόλλια και το Andro πώς οραματίστηκε τη δημιουργία των Δεξαμενών. Γιατί επέλεξε αυτό το παρατημένο οινοποιείο του 1920 στην Κουρούτα, τι προβλήματα αντιμετώπισε και πώς η συνεργασία του με το αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio έφερε αυτό το θαυμαστό αποτέλεσμα. Επίσης, μοιράζεται τις σκέψεις του για τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στον ξενοδοχειακό τομέα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Christian El Helou και η Krystel Al Haouch, οι εμπνευστές της μπουτίκ κρεάτων La Meat Maison, ανοίγουν τα χαρτιά τους στο Andro και την Εύα Μαρκάκη. Γιατί διάλεξαν την Ελλάδα, τι λένε για τα «Louboutins» των κρεάτων που προσφέρουν καθημερινά στους πελάτες τους και ποια είναι τα σχέδια επέκτασης που έχουν στο μυαλό τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top