Πιο δημοφιλή

Ως άλλος διαστημικός Πράκτωρ 007, ο απίθανος δισεκατομμυριούχος ανέκραξε: «Το όνομά μου είναι Μπράνσον. Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Αστροναύτης 001. Με άδεια να συναρπάζω». Πέταξε σε απόσταση 90 περίπου χιλιομέτρων από τη Γη και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που το καταφέρνει με ιδιωτικό διαστημικό σκάφος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δύο 35άρηδες, ο Γιάννης Γραφανάκης και ο Νίκος Μαργέλος, δημιούργησαν μέσα στην πανδημία μια νόστιμη start up: Στόχος τους να παρέχουν χορταστικά, πρωτεϊνούχα γεύματα, σε συνδρομητές που θα αφήσουν το μαγείρεμα και θα τους εμπιστευτούν τη διατροφή τους. Οι δύο επιχειρηματίες φωτογραφήθηκαν στο στρατηγείο τους για το Andro, και μας εξήγησαν πώς έφτιαξαν ένα μενού 42 πιάτων και έφτασαν να μοιράζουν χιλιάδες γεύματα καθημερινά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εν μέσω lockdown, όταν όλοι κυκλοφορούσαμε με φόρμες στο σπίτι, ένας νέος αρχιτέκτονας, μανιώδης του ανδρικού στυλ, δημιούργησε τη SCALA. Μια μάρκα 100% Ελληνική, ταγμένη στον «εκδημοκρατισμό» του κομψού ανδρικού ντυσίματος. Συνέντευξη στον Κίμωνα Φραγκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την Αγγλία έως τη Ρωσία και από τις ΗΠΑ έως την Ιαπωνία: Η «Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία» έχει ταξιδέψει τα προϊόντα της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μαθαίνοντας τον πλανήτη να τρώει Ελληνικά κριτσίνια και όχι μόνο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Σταμάτης Ρεμούνδος, μας υποδέχτηκε στο στρατηγείο του, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά και μας μίλησε για το όραμα, την εξωστρέφεια και τις αξιόλογες προοπτικές μιας παραδοσιακής, οικογενειακής επιχείρησης στη διεθνή αγορά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AQ Strategy, που υλοποίησε μαζί με την Ogilvy τη φετινή διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κίμωνα Φραγκάκη δίνει τις φετινές του προβλέψεις για τον τουρισμό, μιλάει για τη «Μυκονοποίηση» της γαστρονομίας, για την εξέλιξη του Airbnb και φυσικά για την πολυσυζητημένη καμπάνια «All you Want is Greece».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα λίγα πράγματα ξέρουμε τελικά για την Μύκονο και για πόσα από αυτά έχουμε λανθασμένη εντύπωση. Ο δημιουργός του νεότευκτου ξενοδοχείου Kalesma, με εύγλωττο και μερακλίδικο τρόπο μας παίρνει από το χέρι και μας συστήνει στην αυθεντική ψυχή του νησιού. Μάλιστα, καταθέτει και ορισμένες ριζοσπαστικές προτάσεις για τον τουρισμό. Μια συνέντευξη - ποταμός, στον Κίμωνα Φραγκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο νέος Managing Director του Watch Division της Montblanc μιλάει αποκλειστικά στο Andro και τον Δημήτρη Κιουσόπουλο για τα νέα μοντέλα του οίκου, την ιδιαίτερη αισθητική του και το εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών που δημιουργεί μικρά κομψοτεχνήματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ένας πραγματιστής μάνατζερ με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. Είναι ταυτόχρονα και ένας άνθρωπος με ανοικτούς ορίζοντες και όραμα για το μέλλον, έξω από στεγανά. Ο επικεφαλής της Citroen και της DS Automobiles στη χώρα μας, μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη και το Andro γι' αυτά που κάνουν επιτυχημένη μια επιχείρηση, τις δικές του ηθικές επιταγές, και το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας πέρα από τον κορωνοϊό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδρυτής και πρώην CEO του επιτυχημένου taxibeat, μιλάει στο Andro και τον Γιάννη Σκορδά για το νέο του project που λέγεται Sync. Κι ακόμα, για τον πατριωτισμό των επιχειρηματιών, την εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας και για τη νέα «πανδημία» των εργαζόμενων χωρίς νέες δεξιότητες σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια συνέντευξη με άρωμα espresso και όραμα επιχειρηματικό: Ο πρόεδρος της εταιρείας καφέ illy, Andrea Illy, μίλησε αποκλειστικά στον Κίμωνα Φραγκάκη και στο Andro για τον παππού του (ιδρυτή της εταιρίας), το ευδιάκριτο αποτύπωμα του illycaffe στο χώρο του καφέ παγκοσμίως, την κλιματική αλλαγή, αλλά και τον... φρέντο των Ελλήνων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδρυτής της Humble Holdings επενδύει μόνο σε όσα κάνουν καλό στον πλανήτη, θεωρώντας μάλιστα ότι οι ηθικές πρακτικές στο επιχειρείν δεν απειλούν, αλλά αυξάνουν τα κέρδη μιας εταιρείας. Στην καρδιά της κρίσης -η οποία ουδόλως έχει ανατρέψει τα σχέδια του- μίλησε στον Κίμωνα Φραγκάκη για την επενδυτική φιλοσοφία του, τις vegan επιλογές του, αλλά και την αλλεργία του στο εγχώριο συνδικαλιστικό μοντέλο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 100 χρόνια (12 Μαρτίου 1921). Yπήρξε ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της Ιταλίας. Ενας playboy που δημιούργησε τη δυναστεία της Fiat και της Γιουβέντους. Πρωτοπόρος, μέντορας του στυλ, αγαπημένος των γυναικών και επιδέξιος επιχειρηματίας, ένας άτυπος βασιλιάς της Ιταλίας. Υπήρξε μια κατηγορία μόνος του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top