Πιο δημοφιλή

Ο Νίκος Καραφλός αποκαλύπτει στην Μία Κόλλια και το Andro πώς οραματίστηκε τη δημιουργία των Δεξαμενών. Γιατί επέλεξε αυτό το παρατημένο οινοποιείο του 1920 στην Κουρούτα, τι προβλήματα αντιμετώπισε και πώς η συνεργασία του με το αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio έφερε αυτό το θαυμαστό αποτέλεσμα. Επίσης, μοιράζεται τις σκέψεις του για τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στον ξενοδοχειακό τομέα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Christian El Helou και η Krystel Al Haouch, οι εμπνευστές της μπουτίκ κρεάτων La Meat Maison, ανοίγουν τα χαρτιά τους στο Andro και την Εύα Μαρκάκη. Γιατί διάλεξαν την Ελλάδα, τι λένε για τα «Louboutins» των κρεάτων που προσφέρουν καθημερινά στους πελάτες τους και ποια είναι τα σχέδια επέκτασης που έχουν στο μυαλό τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιάννης Σκορδάς Μυρτώ Ζηρίνη: από την αρχιτεκτονική και το Λονδίνο στην Κέρκυρα και την κεραμική 

Στη νέα στήλη του Andro, «Εναλλακτικό Πλάνο», ο Γιάννης Σκορδάς παρουσιάζει δημιουργικούς ανθρώπους που άλλαξαν εντελώς ζωή και επάγγελμα ακολουθώντας την καρδιά και το όραμά τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι η κεραμίστρια Μυρτώ Ζηρίνη που από την αρχιτεκτονική και το Λονδίνο αποφάσισε να γυρίσει στην Κέρκυρα και να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά αγαπούσε: τις πρωτότυπες δημιουργίες με πηλό.

19.09.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ως άλλος διαστημικός Πράκτωρ 007, ο απίθανος δισεκατομμυριούχος ανέκραξε: «Το όνομά μου είναι Μπράνσον. Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Αστροναύτης 001. Με άδεια να συναρπάζω». Πέταξε σε απόσταση 90 περίπου χιλιομέτρων από τη Γη και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που το καταφέρνει με ιδιωτικό διαστημικό σκάφος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δύο 35άρηδες, ο Γιάννης Γραφανάκης και ο Νίκος Μαργέλος, δημιούργησαν μέσα στην πανδημία μια νόστιμη start up: Στόχος τους να παρέχουν χορταστικά, πρωτεϊνούχα γεύματα, σε συνδρομητές που θα αφήσουν το μαγείρεμα και θα τους εμπιστευτούν τη διατροφή τους. Οι δύο επιχειρηματίες φωτογραφήθηκαν στο στρατηγείο τους για το Andro, και μας εξήγησαν πώς έφτιαξαν ένα μενού 42 πιάτων και έφτασαν να μοιράζουν χιλιάδες γεύματα καθημερινά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εν μέσω lockdown, όταν όλοι κυκλοφορούσαμε με φόρμες στο σπίτι, ένας νέος αρχιτέκτονας, μανιώδης του ανδρικού στυλ, δημιούργησε τη SCALA. Μια μάρκα 100% Ελληνική, ταγμένη στον «εκδημοκρατισμό» του κομψού ανδρικού ντυσίματος. Συνέντευξη στον Κίμωνα Φραγκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την Αγγλία έως τη Ρωσία και από τις ΗΠΑ έως την Ιαπωνία: Η «Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία» έχει ταξιδέψει τα προϊόντα της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μαθαίνοντας τον πλανήτη να τρώει Ελληνικά κριτσίνια και όχι μόνο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Σταμάτης Ρεμούνδος, μας υποδέχτηκε στο στρατηγείο του, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά και μας μίλησε για το όραμα, την εξωστρέφεια και τις αξιόλογες προοπτικές μιας παραδοσιακής, οικογενειακής επιχείρησης στη διεθνή αγορά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AQ Strategy, που υλοποίησε μαζί με την Ogilvy τη φετινή διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κίμωνα Φραγκάκη δίνει τις φετινές του προβλέψεις για τον τουρισμό, μιλάει για τη «Μυκονοποίηση» της γαστρονομίας, για την εξέλιξη του Airbnb και φυσικά για την πολυσυζητημένη καμπάνια «All you Want is Greece».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα λίγα πράγματα ξέρουμε τελικά για την Μύκονο και για πόσα από αυτά έχουμε λανθασμένη εντύπωση. Ο δημιουργός του νεότευκτου ξενοδοχείου Kalesma, με εύγλωττο και μερακλίδικο τρόπο μας παίρνει από το χέρι και μας συστήνει στην αυθεντική ψυχή του νησιού. Μάλιστα, καταθέτει και ορισμένες ριζοσπαστικές προτάσεις για τον τουρισμό. Μια συνέντευξη - ποταμός, στον Κίμωνα Φραγκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο νέος Managing Director του Watch Division της Montblanc μιλάει αποκλειστικά στο Andro και τον Δημήτρη Κιουσόπουλο για τα νέα μοντέλα του οίκου, την ιδιαίτερη αισθητική του και το εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών που δημιουργεί μικρά κομψοτεχνήματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ένας πραγματιστής μάνατζερ με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. Είναι ταυτόχρονα και ένας άνθρωπος με ανοικτούς ορίζοντες και όραμα για το μέλλον, έξω από στεγανά. Ο επικεφαλής της Citroen και της DS Automobiles στη χώρα μας, μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη και το Andro γι' αυτά που κάνουν επιτυχημένη μια επιχείρηση, τις δικές του ηθικές επιταγές, και το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας πέρα από τον κορωνοϊό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδρυτής και πρώην CEO του επιτυχημένου taxibeat, μιλάει στο Andro και τον Γιάννη Σκορδά για το νέο του project που λέγεται Sync. Κι ακόμα, για τον πατριωτισμό των επιχειρηματιών, την εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας και για τη νέα «πανδημία» των εργαζόμενων χωρίς νέες δεξιότητες σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top