Aπό την ασφάλεια του σπιτιού σας, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο whisky blending, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

[Update: Το Workshop είναι SOLD OUT!
Σας ευχαριστούμε θερμά -μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα].

 

Η πανδημία μας έχει στερήσει τις εξόδους, όμως αυτός ο Δεκέμβρης μπορεί να μας κάνει λίγο σοφότερους περί το ουίσκι, μέσα από μια τελετή μύησης στα μυστικά του αγαπημένου μας ποτού. To Andro μας προσκαλεί, ο χαρισματικός τελετάρχης Μιχάλης Καγιάννης θα μας διδάξει τις βάσεις του blending, και όλοι μαζί θα απολαύσουμε εκλεκτά αποστάγματα που θα μας σταλούν με courrier στο σπίτι. Καθόλου άσκημα για να μπούμε επιτέλους σε λίγο πιο γιορτινό κλίμα.

Μας αξίζει να ενδώσουμε σε εμπειρίες που θα μας χαλαρώσουν, τώρα που έρχονται οι γιορτές.

Με τον τρόπο των συγγραφέων.

Ο συγγραφέας Τζορτζ Μπέρναρντ Σο ήξερε. Είχε πιει κάμποσα ποτήρια ουίσκι στη ζωή του και είχε μάθει την αξία τους. Στο τέλος αποφάνθηκε: «Το ουίσκι είναι μια υγροποιημένη λιακάδα». Και ο έτερος συγγραφέας Τζέιμς Τζόυς ήξερε και μάλιστα πολύ καλά, όταν έλεγε πως «η φωτεινή μουσική του ουίσκι που χύνεται στο ποτήρι – αυτό είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα…».

Αλήθεια, πόσο ανάγκη έχουμε ένα διάλειμμα από την τρέλα αυτής της χρονιάς. Το μυαλό και το σώμα μας έχει βαρύνει αρκετά. Αυτό είναι, λοιπόν, η ζωή; Αυτό προσδοκούμε μόνο να μας συμβαίνει ως την άνοιξη; Και οι απολαύσεις, αυτές οι μικρές νησίδες ευτυχίας, γιατί να χαθούν; Να μια μορφή αντίστασης στη γενική κατήφεια: Να ενδώσουμε σε εμπειρίες που θα μας χαλαρώσουν, τώρα που έρχονται οι γιορτές.

Εξερευνήστε το Chivas Box που περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να γίνετε ένας μαθητευόμενος master blender.

Δικαίωμα στην απόλαυση.

Εμείς στο Andro πιστεύουμε σε αυτές τις μικρές χαρές που αν τις ενώσει κανείς μπορεί να δημιουργήσει μια προσωπική νησίδα θαλπωρής. Πιστεύουμε στην επενέργεια του καλού ουίσκι που μετριέται με την ποιότητα και όχι απαραίτητα με την ποσότητα. Είναι, άλλωστε, μια κλασική αντρική συνήθεια που δεν θέλουμε να την στερηθούμε. Άρα, κάθε φορά που μας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουμε για το ουίσκι ή να συλλειτουργήσουμε μ’ αυτό, το κάνουμε ευλαβικά.

Ναι, δεν μπορούμε να απολαύσουμε ουίσκι σε ένα μπαρ παρέα με φίλους. Κανείς οφείλει όμως να είναι επινοητικός.

Κάπου εδώ μπαίνει στην «εξίσωση» της καλής ζωής ο θεσμός του Chivas – The Blend. Ναι, δεν μπορούμε να απολαύσουμε ουίσκι σε ένα μπαρ παρέα με φίλους. Κανείς οφείλει όμως να είναι επινοητικός. Το Chivas – The Blend σε αυτή την Andro edition μας βοηθάει να γίνουμε αρκούντως επινοητικοί και δημιουργικοί. Μπορούμε να δοκιμάσουμε εκλεκτό ουίσκι από την άνεση του σπιτιού μας και, μάλιστα, να φέρει και τη δική μας… υπογραφή.

Με την καθοδήγηση του Μιχάλη Καγιάννη, Chivas Brand Ambassador στην Ελλάδα, θα μυηθείτε στις βάσεις του ευγενούς blending.

Το δημιουργικό ταξίδι στα μυστικά του blending έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 20.0ο. Εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως.

Blending μοι έννεπε.

Το Andro γίνεται ο co-host μιας εξόχως ενδιαφέρουσας συνάντησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε θέση στο πρωτότυπο workshop που θα πραγματοποιηθεί οnline, υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Καγιάννη, Chivas Brand Ambassador στην Ελλάδα. Εκεί τα πράγματα θα γίνουν πιο απτά για τους επίδοξους μύστες του σοβαρού blending.

Ενας δοσομετρητής θα σας βοηθήσει. Τα εκλεκτά αποστάγματα θα σας δώσουν ιδέες.

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν μυστικά του σκωτσέζικου whisky, θα μυηθούν στην τέχνη του blending, θα ανακαλύψουν γευστικές διαφορές ανάμεσα στο grain whisky και σε 4 διαφορετικά malt whiskies και στη συνέχεια, θα γίνουν οι ίδιοι blenders, δημιουργώντας -ο καθένας- ένα whisky με τη δική του υπογραφή.

Κάθε συμμετέχων θα παραλάβει στο σπίτι του το δικό του Chivas Box: ένα πολυτελές κουτί με όλα όσα χρειάζεται για τα πρώτα βήματα στην τέχνη του blending.

Στο προσωπικό σας box θα περιλαμβάνεται και ένα δείγμα Chivas Mizunara με μια premium σόδα, για να απολαύσετε το κορυφαίο highball.

Τί θα δοκιμάσουμε.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά blends της οικογένειας του Chivas Regal, και να γνωρίσουν τα μυστικά της απόλαυσης τους, από τον Μιχάλη Καγιάννη. Αναλυτικά:

– Το εμβληματικό Chivas 12 Eτών, ένα από τα πιο διάσημα ουίσκι στον κόσμο. Εξαιρετικά γενναιόδωρο και γλυκόπιοτο, αποτελεί σημείο αναφοράς στα blended whiskies.

– Το ολοκαίνουριο Chivas Extra 13 Eτών, μια εντυπωσιακή νέα εμφιάλωση του Chivas, που περιέχει malts με extra χρόνο παλαίωσης σε βαρέλια Oloroso Sherry από την Ισπανία.

– Τo σοφιστικέ Chivas Μizunara, που έχει επιλεκτικά παλαιωθεί σε βαρέλια από τη θρυλική γιαπωνέζικη δρυ Mizunara. Το ουίσκι αυτό πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2014 αλλά παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστο στη χώρα μας.

Θα λάβετε συνολικά στο σπίτι σας εννέα whiskies των 50ml, τέσσερα ποτήρια γευσιγνωσίας, και άλλα αξεσουάρ.

Τι περιέχει το προσωπικό σας Chivas box.

Το προσωπικό σας Chivas box περιέχει μεταξύ άλλων, 4 ποτήρια γευσιγνωσίας Chivas Spey Dram.

Ολα αυτά μπορείτε να τα χαρείτε δίχως να σηκωθείτε από την καρέκλα σας. Κάθε συμμετέχων θα παραλάβει με courrier στο σπίτι του το δικό του Chivas Box – δηλαδή ένα πολυτελές κουτί με όλα όσα χρειάζεται για τη συμμετοχή του στο event. Το Chivas Box κρύβει πολλά και θαυμαστά:

Πρώτον, το συλλεκτικό Chivas Blending Kit: ένα κομψό kit για κάθε whisky lover που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην τέχνη του blending. Το kit περιέχει 4 single malt whiskies και 1 blended grain whisky (όλα των 50ml), αντιπροσωπεύοντας το καθένα μια διαφορετική γευστική πρόταση (floral, fruity, citrus, creamy και smoky).

Και ακόμα, 1 γυάλινη πιπέτα, 1 δοχείο ανάμιξης, 6 blending cards για σημειώσεις κατά τη διαδικασία του blending, 1 blending mat, 4 ποτήρια γευσιγνωσίας Chivas Spey Dram, και 1 Chivas pin.

Το Chivas Box κρύβει επίσης δύο επιπλέον whiskies πέρα από τα malts και το grain, το περίφημο Chivas 12 ετών (50ml) και το έξοχο Chivas Extra 13 ετών (50 ml) που μόλις κυκλοφόρησε.

Τέλος, ειδικά για τους αναγνώστες του Andro θα περιληφθούν στο box και δύο επιπλέον μινιατούρες από το περίφημο Chivas Mizunara, καθώς και μια premium σόδα, για να φτιάξετε το σωστό Chivas highball. Το πρώτο Mizunara μπορείτε να το ανοίξετε στη γευσιγνωσία, ενώ το δεύτερο θα σας χρησιμεύσει για ένα εξαιρετικό long drink με σόδα και εκλεκτό πάγο, όποτε το θελήσετε.

Καθώς οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες στα 30 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαλέξτε το προφίλ του ουίσκι που ταιριάζει στη δική σας γευστική παλέτα, και υπογράψτε το δικό σας blend.

Μια γιορτή για 30 φίλους του εκλεκτού ουίσκι.

Το ευφάνταστο και δημιουργικό ταξίδι μέσω του Chivas – The Blend έχει οριστεί για την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 20.0ο. Η διάθεση των θέσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του Andro, με κόστος συμμετοχής τα 25 ευρώ που περιλαμβάνει την αποστολή στο σπίτι σας όλων των ποτών και αξεσουάρ που προαναφέραμε.

Καθώς οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες στα 30 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εξασφαλίστε σήμερα κιόλας τη δική σας συμμετοχή, ώστε να παραλάβετε εγκαίρως και το προσωπικό σας Chivas box, κάνοντας κλικ εδώ (Upd: SOLD OUT!). Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ. SOLD OUT!

 

 

Διαβάστε ακόμα: Άκρως σοφιστικέ – aυτό είναι το περίφημο Chivas Mizunara.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top