1. 2013_10_12_06571__4194x3495

Στο www.yolenis.com θα βρεις τα πιο gourmet προϊόντα της ελληνικής γης.

Την πρώτη φορά που έκανα κλικ στην ηλεκτρονική σελίδα ενθουσιάστηκα: Εκλεκτά ελαιόλαδα, κρασιά και ποτά, σπάνια τυριά και αλλαντικά, είδη φούρνου, χειροποίητα ζυμαρικά, βότανα και αφεψήματα, μέχρι ιδιαίτερα καλλυντικά, αλλά και συνθέσεις δώρου για κάθε περίσταση κέρδισαν το ενδιαφέρον μου.

Με μία δεύτερη, πιο διεξοδική ματιά, «συνάντησα» τα πιο gourmet προϊόντα της ελληνικής γης από 180 μικρούς παραγωγούς, όπως: ελαιόλαδα μικρής παραγωγής, ελιξήρια και βαλσάμικο ξίδι με γεύσεις, παλαιωμένα κασέρια και τυριά από αιγοπρόβειο γάλα, ποικιλίες αλλαντικών χωρίς γλουτένη, ελληνικό προσούτο και παστράμι, καραμανλίδικα λουκάνικα, αρωματικά ελαιόλαδα και τρούφες, προϊόντα από ελληνική στέβια, σοκολάτες με αλάτι και ροζ πιπέρι, ελληνικό καφέ αρωματισμένο με τριαντάφυλλο, αβγοτάραχο, γεμιστές ελιές Χαλκιδικής με πιπεριά και αμύγδαλο, τρίχρωμες παπαρδέλες, μέλι με φύλλα χρυσού, τοματάκι από τη Σαντορίνη και φρέσκια απαστερίωτη μπίρα! Όλα καλούδια που απογειώνουν τον ουρανίσκο και ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

PicMonkey Collage

Tο δίκτυο της εταιρείας καταγράφει αποστολές/πωλήσεις στις 28 χώρες της ΕΕ, σε 29 Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως και μεμονωμένες αποστολές σε 19 ακόμα (τρίτες) χώρες παγκοσμίως.

Τα εκλεκτά αυτά καλούδια μπορούν να τα γευτούν όχι μόνο καταναλωτές από την Ελλάδα, αλλά από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις Πολιτείες των ΗΠΑ. Ήδη το δίκτυο της εταιρείας καταγράφει αποστολές/πωλήσεις και στις 28 χώρες της ΕΕ, σε 29 Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως και μεμονωμένες αποστολές σε 19 ακόμα (τρίτες) χώρες παγκοσμίως.

Η Yoleni’s αποτελεί μια καινοτομία, καθώς είναι το μοναδικό e-shop που δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να προμηθευτεί μια τόσο μεγάλη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων τόσο γρήγορα.

Το εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι αν περιηγηθεί κάποιος στο www.yolenis.com δεν θα βρει μόνο προϊόντα, αλλά θα ζήσει μία συναρπαστική «εμπειρία εξερεύνησης» μέσα από ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και περιεχόμενου, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με chefs και διατροφολόγους, πλαισιωμένο με όμορφες φωτογραφίες, videos συνταγών και multimedia εφαρμογές. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα και ποτά, καθώς και πλούσιες πληροφορίες για την κάθε περιοχή, τοπικές συνταγές και τρόπους σερβιρίσματος, καθιερώνοντας πρωτοποριακά ψηφιακά εργαλεία για άριστη πλοήγηση από όλες τις συσκευές.

geuma-paradosiako

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα και ποτά, καθώς και πλούσιες πληροφορίες για την κάθε περιοχή, τοπικές συνταγές και τρόπους σερβιρίσματος.

Είναι αλήθεια ότι η Yoleni’s αποτελεί μια καινοτομία, καθώς είναι το μοναδικό e-shop που δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να προμηθευτεί μια τόσο μεγάλη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, με μέσο όρο παράδοσης μέσα σε 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία σε Ελλάδα, ΕΕ, αλλά και στις ΗΠΑ.

Οι δράσεις, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Επεκτείνονται και στην παροχή υπηρεσιών εταιρικού δώρου, με ευρύ δίκτυο πελατών (ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες) όπως και στην κάλυψη εξαγωγικών projects. Διαθέτει επίσης και ειδική σειρά προϊόντων μικρής περιεκτικότητας, κατάλληλων για μεταφορά ως χειραποσκευή, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πάρει στο σπίτι του ό,τι δοκίμασε κατά τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Όσο για τα επόμενα βήματα; Σκοπός είναι η επέκταση μέσω σημείων λιανικής, ξεκινώντας σύντομα με πρότυπο σημείο προώθησης ελληνικών προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και άνοιγμα σε νέες αγορές στις οποίες ως σήμερα δεν έχει παρουσία.

//www.yolenis.com

 

Διαβάστε ακόμα: To γάλα γαϊδούρας απ’ το Μέτσοβο

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top