Το πιο στιλάτο «ταπεράκι γραφείου» είναι Ελληνικό

Δέρμα, φελλός, αδιάβροχα υφάσματα και παραμετροποίηση κατά το δοκούν. Τελικά, ψώνιο το γιουβετσάκι.

 
younique_kolaz1

Ακόμα και οι απλές καθημερινές συνήθειες χρειάζονται στυλ.

Το σύμμαχό σας στο καθημερινό «LunchBox» ή αλλιώς στο «ταπεράκι» του γραφείου φέρνει η εταιρεία Younique, στη νέα της συλλογή Fall Winter 2016. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη χρήση δέρματος και φελλού, με σκοπό τη διατήρηση του πάντοτε υψηλού ποιοτικά επιπέδου των προϊόντων της όσο και στο luxurious everyday living, η εταιρεία εισάγει στην γκάμα της και μια νέα σειρά με lunchbags/minibags… που θα λατρέψετε.

Όπως σε όλη τη φετινή της σειρά επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά από το εργαστήριό της εταιρείας.

Στόχος, άλλωστε, είναι η αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας, εισάγοντας πολυτελή προϊόντα και για τα πιο απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά, όπως η μεταφορά ενός γεύματος στο γραφείο.

younique_kolaz2

Όπως σε όλη τη φετινή σειρά της Younique επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα, μάλιστα, του brand έχει τρία χαρακτηριστικά: Κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά και μόνο από το εργαστήριό τους και είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί πρακτικά και αισθητικά τον παραλήπτη της.

Επίσης, λόγω του ιδιόκτητου εργαστηρίου της παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε προϊόντος της στις προτιμήσεις του κάθε ιδιώτη ή εταιρείας που θα θελήσει κάτι τέτοιο. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σεφ Νίκος Μπίλλης ταξιδεύει τις γεύσεις του Πηλίου σε όλον τον κόσμο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eπικά κρέατα στον ξυλόφουρνο, παγωμένη σαμπάνια στο ποτήρι, bloody maries και κρεατόσουπες με βοδινή ουρά για το χανγκόβερ, Milli Vanilli και Samantha Fox στα ηχεία. Τα Κυριακάτικα γεύματα του Άρη Βεζενέ επιστρέφουν για 5η χρονιά. Μη φάτε πρωινό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro