Το πιο στιλάτο «ταπεράκι γραφείου» είναι Ελληνικό

Δέρμα, φελλός, αδιάβροχα υφάσματα και παραμετροποίηση κατά το δοκούν. Τελικά, ψώνιο το γιουβετσάκι.

 
younique_kolaz1

Ακόμα και οι απλές καθημερινές συνήθειες χρειάζονται στυλ.

Το σύμμαχό σας στο καθημερινό «LunchBox» ή αλλιώς στο «ταπεράκι» του γραφείου φέρνει η εταιρεία Younique, στη νέα της συλλογή Fall Winter 2016. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη χρήση δέρματος και φελλού, με σκοπό τη διατήρηση του πάντοτε υψηλού ποιοτικά επιπέδου των προϊόντων της όσο και στο luxurious everyday living, η εταιρεία εισάγει στην γκάμα της και μια νέα σειρά με lunchbags/minibags… που θα λατρέψετε.

Όπως σε όλη τη φετινή της σειρά επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά από το εργαστήριό της εταιρείας.

Στόχος, άλλωστε, είναι η αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας, εισάγοντας πολυτελή προϊόντα και για τα πιο απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά, όπως η μεταφορά ενός γεύματος στο γραφείο.

younique_kolaz2

Όπως σε όλη τη φετινή σειρά της Younique επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα, μάλιστα, του brand έχει τρία χαρακτηριστικά: Κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά και μόνο από το εργαστήριό τους και είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί πρακτικά και αισθητικά τον παραλήπτη της.

Επίσης, λόγω του ιδιόκτητου εργαστηρίου της παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε προϊόντος της στις προτιμήσεις του κάθε ιδιώτη ή εταιρείας που θα θελήσει κάτι τέτοιο. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σεφ Νίκος Μπίλλης ταξιδεύει τις γεύσεις του Πηλίου σε όλον τον κόσμο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close