Barba: Για fredo και ηπειρώτικες πίτες στο Χαλάνδρι

Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.

 
15127428_10210462277140415_772701013_o

Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ωραία concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η αγάπη τους για το γευστικό, ποιοτικό και υγιεινό φαγητό, καθώς και η πλούσια εμπειρία τους, ώθησαν τον σεφ Γιάννη Διαλυνά και τους συνεταίρους του να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «εντυπωσιακά» concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Ιδανική επιλογή για καλό σπιτικό φαγητό, στο μενού θα βρείτε από νωρίς το πρωί παραδοσιακές πίτες και τάρτες, με χειροποίητο φύλλο, βασισμένες στην ηπειρώτικη κουζίνα, όπως κολοκυθόπιτα, κοτόπιτα, κιμαδόπιτα.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά.
14051756_1103137073112394_1602783639202785587_n

Στο Barba μπορείς να βρεις από σάντουιτς και φρέσκες πίτες έως μαγειρευτά ελληνικά πιάτα και παραδοσιακά γλυκά.

Οι αλμυροί συνδυασμοί δημιουργούν ένα κατάλογο δέκα πιάτων, που ανανεώνεται καθημερινά, με πρωταγωνιστές τα μαγειρευτά, τα λαδερά, το φρέσκο ψάρι και το κρέας από μικρούς παραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο ταλαντούχος σεφ παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά. Οι επιλογές ολοκληρώνονται με τα θεϊκά γλυκά, όπως σιμιγδαλένιο χαλβά και μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη.

Τα σπιτικά φαγητά καταφτάνουν στο σπίτι σας ή και στη δουλειά, με συνέπεια, από ανθρώπους του μαγαζιού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι προσιτές τιμές. Μην παραλείψετε να ζητήσετε να σας μαγειρέψουν ό,τι επιθυμείτε, αφού κατόπιν παραγγελίας συμβαίνει και αυτό.

 

//«Barba», Αριστοφάνους 28Α Χαλάνδρι, τηλ: 2106842004.

 

Διαβάστε ακόμα: Barrio – Επιτέλους, μια παραφωνία της προκοπής στην Τεχνόπολη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eπικά κρέατα στον ξυλόφουρνο, παγωμένη σαμπάνια στο ποτήρι, bloody maries και κρεατόσουπες με βοδινή ουρά για το χανγκόβερ, Milli Vanilli και Samantha Fox στα ηχεία. Τα Κυριακάτικα γεύματα του Άρη Βεζενέ επιστρέφουν για 5η χρονιά. Μη φάτε πρωινό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro