Q&A
couple-dans-leau-158860

Το να κάνουμε έρωτα μες στο νερό μάς φτιάχνει τόσο είναι γιατί δίνει την εντύπωση μιας παραβίασης. (Φωτό: 4ever.eu)

Το ότι οι Έλληνες ψοφάνε να κάνουν έρωτα στην παραλία είναι γνωστό. Και είναι γνωστό αφού είμαστε Έλληνες. Αυτό, όμως, που τα τελευταία χρόνια αρέσει όλο και πιο πολύ είναι το aqua-sutra.

Αν το να κάνουμε έρωτα μες στο νερό μάς φτιάχνει τόσο είναι γιατί δίνει την εντύπωση μιας παραβίασης, αφού δεν το κάνουμε και κάθε μέρα. Αλλά είναι και κάτι το καθησυχαστικό, σαν επιστροφή στην κοιλιά της μητέρας. Νιώθουμε το σώμα μας δίχως βάρος, το νερό μας βοηθάει να αφεθούμε, το κύμα μας παρασέρνει. Νιώθουμε πιο άνετα. Η συνεύρεση γίνεται πιο ντελικάτη.

Οι διακοπές ακονίζουν τις αισθήσεις και σε κάνουν να αναζητάς την απόλαυση παντού. Το παραδεισένιο τοπίο, η γύμνια των κορμιών, η ευχάριστη αίσθηση του νερού, το γεγονός ότι επιπλέεις, η ρευστότητα των κινήσεων… Όλα αυτά είναι πολύ ερεθιστικά. Ωστόσο, το ξεσάλωμα θέλει προσοχή. Τα πού και τα πώς έχουν σημασία.

Μην απομακρυνθείτε πολύ της ακτής. Και καλό είναι να πατάτε. Θά ‘ναι βλακεία να δηλωθεί πνιγμός. Ειδάλλως, πιαστείτε από μια σημαδούρα ή μια κουλούρα.
1029e7a6-09b9-4671-8906-bf4739c96fde

Μια μικρή συμβουλή: μην απομακρυνθείτε πολύ της ακτής. Και καλό είναι να πατάτε. (Φωτό: dielette)

Στη θάλασσα

Τα συν: «Sea, sex and sun» τραγουδούσε ο Gainsbourg πού ‘χε πιάσει το νόημα. Καλοκαιράκι, διακοπές, τζιτζίκια, κολασμένη ζέστη και το ιδρωμένο ντεκολτέ της καλής που παίζει (τι άλλο;) ρακέτες. Δεν θέλει και πολύ. Πιάστε τη και βουρ στο νερό.

Τα πλην: Το θαλασσινό νερό, όταν έχει πολύ αλάτι, μπορεί να προκαλέσει μικρούς ερεθισμούς. Είναι σημαντικό, βγαίνοντας, να ξεπλυθείτε καλά στο ντους. Άλλα μειονεκτήματα τα βακτηρίδια και, το χειρότερο όλων, η άμμος.

Ιδανική στάση: Πρόσωπο με πρόσωπο, του στυλ «συζητάμε ήρεμα κι ωραία». Οι αδιάκριτοι της παραλίας το πολύ-πολύ κάποια στιγμή να δούνε τον καπνό των φιλιών σας, όχι όμως τη φωτιά. Ο πληθυσμός σπερματοζωαρίων που θα έρθει στην επιφάνεια θα χαθεί συντόμως στην απεραντοσύνη του ωκεανού, σαν την καρέτα-καρέτα.

Συμβουλή: Μην απομακρυνθείτε πολύ της ακτής. Και καλό είναι να πατάτε. Θά ‘ναι βλακεία να δηλωθεί πνιγμός. Ειδάλλως, πιαστείτε από μια σημαδούρα ή μια κουλούρα.


Διαβάστε ακόμα: Πώς να κάνεις έρωτα όταν βράζει ο τόπος


showgirls

Πισίνα: Όλα τα πλεονεκτήματα της θάλασσας συν τα σκαλάκια και μείον την άμμο. (Φωτό: MFF)

Στην πισίνα

Τα συν: Όλα τα πλεονεκτήματα της θάλασσας μείον την άμμο που κολλάει και τις ορδές των νηπίων που στριγκλίζουν.

Τα πλην: Η προσέγγιση οφείλει να λαμβάνει χώρα αποκλειστικά σε ιδιωτική πισίνα. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να φάτε κάνα χοντρό πρόστιμο για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Ιδανική στάση: Έχετε στη διάθεσή σας όλο το χώρο που χρειάζεστε. Οπότε όλες οι όρθιες στάσεις είναι δυνατές. Το καλύτερο, πάντως, είναι να αρπαχτεί επάνω σας όπως από ένα βράχο. Μην ξεχάσετε να εκμεταλλευτείτε και τα σκαλάκια.

Συμβουλή: Φροντίστε να μην έχετε ξαφνικές επισκέψεις, ιδίως αν καταφθάσουν με 3 κιλά αστακούς στο χέρι. Είναι κρίμα να πάνε χαμένοι. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάποια νύξη στο pool-boy.

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές: η δύσχρηστη μπανιέρα, μια λίμνη δίχως Νέσι, η κοίτη ενός ποταμιού χωρίς αλιγάτορες, μια καλοκαιρινή μπόρα, ένας νιπτήρας ή ένα πλυντήριο σε λειτουργία.
50890

Το νου σας. Είθισται τα ντους να έχουν προβλεφθεί για ένα άτομο. Αποφύγετε τα ακροβατικά. (Φωτό: Tadall)

Στο ντους

Τα συν: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και ερεθιστικό για έναν άντρα να έρθει η αγαπημένη του να τον βρει στο ντους.

Τα πλην: Είθισται τα ντους να έχουν προβλεφθεί για ένα άτομο. Οπότε είναι κάπως στενάχωρα. Προσοχή και στην κουρτίνα.

Ιδανική στάση: Για να μη γεμίσετε μελανιές, υπάρχουν πάντα οι λύσεις του εναλλάξ στοματικού και της οπίσθιας προσέγγισης.

Συμβουλή: Ελέγξτε το θερμοσίφωνά σας. Το σκοτσέζικο ντους στην παρούσα περίπτωση δεν λέει. Αποφύγετε τα ακροβατικά. Αντιολισθητικό πατάκι ή what ever απαραίτητο.

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές: η δύσχρηστη μπανιέρα, μια λίμνη δίχως Νέσι, η κοίτη ενός βοτσαλωτού ποταμιού χωρίς αλιγάτορες, μια καλοκαιρινή μπόρα, ένας ευρύχωρος νιπτήρας ή ένα πλυντήριο σε λειτουργία.

Κάποιες πρόσθετες υποδείξεις υγειονομικής φύσεως

Το χλώριο της πισίνας είναι ο καλύτερος φίλος των μυκητιάσεων.
– Το νερό έχει μικρόβια. Μπορεί να είναι ακίνδυνα για το δέρμα, αλλά να αλλάξουν τα φώτα στα γεννητικά όργανα και των δυο σας.
– Το θαλασσινό νερό σταματάει τη φυσική λίπανση του κόλπου, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθεί πόνος ή να σκιστεί το προφυλακτικό.
– Το οποίο προφυλακτικό συνετό είναι να χρησιμοποιείται άμα τη συλφίδα δεν την ξέρατε και χθες. Επειδή είναι κομματάκι δύσκολο να το βάλετε μέσα στο νερό, τοποθετήστε το πριν και αφαιρέστε το μετά (λέμε τώρα).

Δώστε λοιπόν προσοχή, για να μη μείνετε χωρίς “boogie woogie” για το υπόλοιπο των διακοπών.

 

Διαβάστε ακόμα: Το savoir-faire της παραλίας

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top