Η Λουίζα Νικολαΐδου φωτογραφίζει έργα σημαντικών αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών.

  Στo πλαίσιo των παράλληλων δράσεων του The Architect Show θα πραγματοποιηθεί η έκθεση φωτογραφίας «The Photographer’s EYE», στηn οποία οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν, μέσα από το φακό καταξιωμένων φωτογράφων, την υλικότητα, τις υφές και το αρχιτεκτονικό έργο. Θεματικές της: «Η αρχιτεκτονική της σκιάς», «Η υλικότητα στο μεγεθυντικό φακό», «Groundscapes και το μέλλον της underground αρχιτεκτονικής».

  Την έκθεση και την επιλογή των φωτογραφιών επιμελείται το Archisearch και η Design Ambassador, καθώς και μία ομάδα συμβούλων από το πεδίο της Αρχιτεκτονικής και του Design.

  Η Λουίζα Νικολαίδου είναι φωτογράφος με εξειδίκευση στην Αρχιτεκτονική Φωτογραφία. Σπούδασε Μαθηματικά (BSc) και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων (MSc) στο Ηνωμένο Βασίλειο. To 2005 πραγματοποίησε στροφή στην καριέρα της και ακολούθησε το μεγάλο της πάθος, τη φωτογραφία. Παρακολούθησε μαθήματα στο International Center of Photography (ICP) στη Νέα Υόρκη και από το 2006 δουλεύει ως freelance φωτογράφος με έδρα την Αθήνα.

  Επιλεγμένες φωτογραφίες που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο συνομιλεί με τα αρχιτεκτονικά έργα.

  Aκολουθώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, έχει ιδρύσει το 2017 την εταιρεία Virtually.gr, η οποία δημιουργεί 3D Virtual Tours σε ήδη υλοποιημένους χώρους. Η φωτογράφιση, τα 3D Virtual Tours σε συνδυασμό με εναέριες λήψεις (drone), παρέχουν μια ολοκληρωμένη οπτικά λύση για την καταγραφή και προβολή αρχιτεκτονικών έργων.

  Η Λουίζα φωτογραφίζει έργα σημαντικών αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, καθώς και έργα μεγάλης κλίμακας, νοσοκομεία, σχολεία, χώρους πολιτισμού κ.ά. Στο χώρο της φιλοξενίας έχει αξιόλογους πελάτες, όπως boutique hotels, resorts και μέλη παγκοσμίων ομίλων διακεκριμένων ξενοδοχείων.

  Τέλος, η φωτογραφία της ‘At Red Square’ έχει διακριθεί στο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic 2006 (Ελλάδα, Κατηγορία «Ταξίδια και Πολιτισμός»). Φωτογραφίες της έχουν γίνει εξώφυλλα βιβλίων και περιοδικών που παρουσιάζουν τις ομορφότερες εξοχικές κατοικίες στον κόσμο.

  Tο 2017 η Λουίζα Νικολαΐδου ίδρυσε την εταιρεία Virtu07ally.gr, η οποία δημιουργεί 3D Virtual Tours σε ήδη υλοποιημένους χώρους.

  //Το tAS είναι μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής & του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση, όπου θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια, Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Inspirational Διαλέξεις και workshops.

  Το ARCHISEARCH.gr η κορυφαία Ελληνική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Αρχιτεκτονική και το Design, σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα, ιδρυτή της εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγών Design Ambassador. Εγγυάται το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και, παράλληλα, θα αναλάβει την επιμέλεια όλων των δράσεων με διακεκριμένους προσκεκλημένους. Το Architect Show διοργανώνεται από την εταιρεία MEDEXPO AE, με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

   

  ⇒ Για περισσότερα επισκεφθείτε το archisearch.gr.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ergon Ikos Dassia: φρέσκο ελληνικό ντιζάιν στην Κέρκυρα.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top