Εγγραφή βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4Κ.

Εγγραφή βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4Κ.

Η Sony Mobile γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του βασιλιά της ποπ από την Epic Records, και προσφέρει, αποκλειστικά στους επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα αποκτήσουν το Xperia™ Z2, τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν το νέο άλμπουμ και να το ακούσουν σε συνθήκες στούντιο ηχογράφησης, σε μια νέα ξεχωριστή ακουστική εμπειρία.

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη.

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη.

Tο Xperia™ Z2 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 5,2’’, δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές λήψεις με τη βιντεοκάμερα 4Κ, ενώ με την ενσωματωμένη κάμερα των 20,7ΜP προσφέρει εικόνες με απαράμιλλη ευκρίνεια. Με το Xperia™ Z2 μπορεί κανείς να ακούσει τη μουσική του ακόμη και σε περιβάλλον με θόρυβο, χωρίς διακοπές, χάρη στην αναγνωρισμένη ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, το Xperia™ Z2 αποτελεί το ιδανικό Smartphone για όσους επιζητούν ασφάλεια, τεχνολογική αρτιότητα και design.

Το Sony Xperia Z2 διατίθεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το Νο 1 προορισμό για Smartphones, στην τιμή των 749,90€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr

Η καλύτερη κάμερα του κόσμου σε smartphone με 20,7 ΜP

Η καλύτερη κάμερα του κόσμου σε smartphone με 20,7 ΜP

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top