Με την ανακαίνιση ο χώρος απέκτησε εταιρικό προφίλ.

  Τα καινούρια γραφεία των Γιατρών SOS, που σχεδιάστηκαν από το γραφείο AVW ARCHITECTURE στεγάζονται σε ένα τυπικό διαμέρισμα κατοικίας του κέντρου, το οποίο ανακαινίστηκε και απέκτησε εταιρικό προφίλ με τρεις κινήσεις.

  Το γραφείο AVW ARCHITECTURE μετέτρεψε την οικιακή φυσιογνωμία ενός τυπικού αθηναϊκού διαμερίσματος σε έναν σύγχρονο ευχάριστο επαγγελματικό χώρο με μία επιλεκτική στα σημεία επέμβαση. Πώς από ένα τυπικό διαμέρισμα κατοικίας του κέντρου μπορεί να συσταθεί ένας απόλυτα επαγγελματικός χώρος με ελάχιστες επεμβάσεις;

  Ένα τυπικό διαμέρισμα του κέντρου απέκτησε νέα μοντέρνα χρήση.

  Το παράδειγμα ανακαίνισης των γραφείων των SOS Γιατρών περιλαμβάνει την δημιουργία ενός εταιρικού προφίλ με τρεις κινήσεις: την εφαρμογή μιας βινυλικής μοκέτας, την εγκατάσταση ελάχιστων ξυλουργικών κατασκευών και του σχεδιασμού της βαφής και των γραφιστικών, στοιχεία που δημιουργούν ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα.

  Να σημειωθεί πως οι Γιατροί SOS αποτελούν την πρώτη Ελληνική οργάνωση ελευθεροεπαγγελματιών ειδικευμένων ιατρών με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή κατ’ οίκον ιατρικών υπηρεσιών σε έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο.

  Οι ουσιαστικές επεμβάσεις στον ήδη υπάρχοντα χώρο ήταν λίγες και λελογισμένες.

  Ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα συνεργάζεται με 120 γιατρούς όλων των βασικών ειδικοτήτων: καρδιολόγους, παθολόγους, πνευμονολόγους, χειρουργούς, παιδίατρους, ορθοπεδικούς, ψυχιάτρους, νευρολόγους, γαστρεντερολόγους, ουρολόγους, παιδοχειρουργούς, αναισθησιολόγους, δερματολόγους, οφθαλμίατρους, Ω.Ρ.Λ., γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους.

  Οι Γιατροί SOS ιδρύθηκαν το 1993.

  Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι αποκλειστικά αυτοχρηματοδοτούμενη και οικονομικά ανεξάρτητη εταιρεία, που συντηρείται με την καταβολή εκ μέρους των συνεργατών ιατρών , μέρους της αμοιβής των ιατρικών επισκέψεων.

  Παράλληλα, στο πλαίσιο της 25χρονης λειτουργίας τους, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έχουν αναπτύξει ερευνητικό έργο, που περιλαμβάνει ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια και δημοσιεύσεις σε διεθνή έγκριτα ιατρικά περιοδικά.

  ⇒ Για περισσότερα επισκεφθείτε το archisearch.gr.  

  Φωτογραφίες Νίκος Καραμπίνης / proper photography

   

  Διαβάστε ακόμα: Μουσείο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή: δείτε γιατί -και αρχιτεκτονικά- είναι ένα στολίδι.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top