«Αγόρια μην ξεχνάτε: Οι ερωμένες σας δεν είναι η Lisa Ann και οι άλλες μουνάρες με πλαστικά βυζιά και ντεσιμπέλ σοπράνο» (εικονογράφηση: Milo Manara).

Τύχη ή ατυχία η πρόσβαση της γενιάς μας (εννοώ, όλων ημών των εν ζωή αυτήν την ώρα στον πλανήτη) σε εικόνες και βίντεο ανθρώπων που κάνουν σεξ σε κάθε πιθανό συνδυασμό και με κάθε πιθανό τρόπο, δωρεάν;

Τύχη, γιατί ποιος δεν αρέσκεται σε έναν αυνανισμό που να προσομοιάζει όσο γίνεται περισσότερο με σεξ; Σκεφτείτε να έχετε ορέξεις στο γραφείο. Μπορείτε να πάτε στο μπάνιο και μέσα σε πέντε λεπτά να χύσετε, έχοντας πρόσβαση σε τεράστιο όγκο υλικού. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε «ερωτικό μασάζ» και να εκσπερματώσετε μαζί με τον τυχερό που τον έχει αλείψει λάδια και σάλια η παρτενέρ του.

Ατυχία, γιατί οι τσόντες έχουν προσδιορίσει και, μάλιστα, περιστείλει την σεξουαλική μας φαντασία και δημιουργικότητα. Φοβόμαστε για το πραγματικό χρώμα της κωλοτρυπίδας μας, που, όχι, δεν είναι ροζ σομόν ή κατάλευκο, είναι δερματί και, ναι, σε κάποιες στάσεις ο κώλος μας φαίνεται γεμάτος κυτταρίτιδα γιατί όταν μια γυναίκα χύνει σφίγγεται και, όχι, το πέος μας δεν είναι γεμάτο φλέβες, μάλιστα, καμιά φορά είμαστε καυλωμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά το πουλί μας δεν είναι όσο σκληρό πρέπει για χίλιους δύο λόγους. Και γιατί δεν αρέσει σε όλους τους άντρες να τους γλείφουν τ’ αρχίδια, κάποιοι φοβούνται και, φυσικά, δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες να τους ρουφούν τα μουνόχειλα, κάποιες πονούν.

Αγαπώ να βλέπω, όπως πάρα μα πάρα πολλές γυναίκες, τσόντες με γκέι άντρες.

 Βλέπω τσόντες

Δεν θα μπορούσα να μην. Τις απολαμβάνω. Αγαπώ να βλέπω, όπως πάρα μα πάρα πολλές γυναίκες, τσόντες με γκέι άντρες-η πλήρης απουσία γυναίκας, άκρως ερεθιστική. Λατρεύω τα ερωτικά μασάζ. Βλέπω γυναίκες να τρίβουν τις πλάτες αντρών, αυτών να τους σηκώνεται, έπειτα το αδιαχώρητο. Και άντρες να τρίβουν γυναίκες, να σέρνουν σιγά σιγά τα δάχτυλά τους μέσα τους, αυτές να τρέμουν. Κι έπειτα το αδιαχώρητο.

Και αγαπώ τις τσόντες αυνανισμών: γυναικών τε και αντρών. Οι γυναίκες με τα χέρια-δεν αγαπώ ντίλντο και λοιπά εξαρτήματα. Οι άντρες επίσης. Κυκλοφορούν, εσχάτως, κάτι βιντεάκια όπου άντρες εισχωρούν σε πλαστικά αιδοία και χύνουν εντός. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Αν το φρέσκο σπέρμα δεν κυλήσει πάνω ή μέσα σε σάρκα, δεν μου αρέσει.

Έχω δοκιμάσει να δω τσόντες για γυναίκες, με αργή πλοκή, πολλά φιλιά και όχι κοντινές κάμερες στα απόκρυφα. Ενδιαφέρον εικαστικά θέαμα, δεν με καύλωσε όμως. Λυπάμαι.

Ξέρω, οι τσόντες λένε ψέματα, μερικά από αυτά σας τα έγραψα πιο πάνω. Αλλά τα ψέματα δεν είναι πάντα κακό πράγμα. Τις αντιμετωπίζω ως διαστολή μιας πραγματικότητας. Και κάποιες φορές μειδιώ: τα δικά μου γαμήσια είναι, συχνά, πολύ πιο θεαματικά, sorry. Αυτό θαρρώ πως ισχύει και για πάρα πολλές άλλες και για πάρα πολλούς άλλους.

«Μου αρέσουν οι φωνές -κι ας ξέρω ότι οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν οδηγία να υπερβάλλουν» (εικονογράφηση: Milo Manara).

Με ενοχλούν τα αποτριχωμένα ανδρικά σώματα και τα υπερβολικά αποτριχωμένα γυναικεία. Οι άνθρωποι δεν είναι κοτόπουλα. Οι τρίχες, δε, γύρω από τον φαλλό είναι τόπος λατρείας. Πλήρως αποτρχωμένα πέη μού φαντάζουν άκρως εφηβικά, και εδώ και χρόνια, δεν είμαι έφηβη. Με ενοχλεί επίσης το υπερ-μέγεθος και το ψέμα (το μέγα ψέμα!) της απόλαυσης από μεριάς της γυναίκας.

Ενώ λατρεύει το μάτι μου να συναντά ευμεγέθεις φαλλούς, το τέλειο μέγεθος είναι αυτό που βρίσκεται περί τα 15 εκατοστά, λίγο κάτω, λίγο πάνω. Τέλειο μέγεθος θα πει: μπορώ να κάνω ό, τι θέλω μαζί σου. Να σε βάλω στο στόμα ολόκληρο και σε κάθε οπή που επιθυμώ, χωρίς ο πόνος να ξεπεράσει την καύλα.

Ο κώλος στον άντρα χρησιμεύει για να σπρώχνει το σώμα του βαθύτερα μέσα σε ένα άλλο σώμα.

Με ενοχλούν τα υπερβολικά γυμνασμένα κορμιά, τα βρίσκω κτηνώδη με την κακή έννοια. Δεν θέλω αγάλματα, θέλω σάρκες υγιείς μεν, απτές δε. Όταν διαγράφονται τόσο έντονα οι κοιλιακοί, με αποσύρουν από το σεξουαλικό κυρίως πιάτο. Και οι αντρικοί κώλοι στις τσόντες: μεγάλο παραμύθι. Αν είναι να μπορείς να σερβίρεις νερό πάνω στον πισινό ενός γαμιά, γάμησέ τα. Ο κώλος στον άντρα χρησιμεύει (εκτός από την δεδομένη ανάγκη ύπαρξής του) για να σπρώχνει το σώμα του βαθύτερα μέσα σε ένα άλλο σώμα. Τα αγάλματα τα βλέπω στα μουσεία.

Μου αρέσουν οι φωνές-κι ας ξέρω ότι οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν οδηγία να υπερβάλλουν, α, ναι, αυτό μου το είπε και η Lisa Ann, μια από τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη. Θα ήθελα οι άντρες να είναι πιο ομιλητικοί. Αλλά αγαπώ τις κραυγές τους όταν χύνουν. Ναι, ένα καλό γαμήσι έχει και στοιχεία παράστασης, ενίοτε.

Κρυφοχαίρομαι με την έλλειψη και την απουσία προκαταρκτικών. Δεν είμαι pick me girl, σας ορκίζομαι, αλλά συχνότατα πλήττω με τα προκαταρκτικά. Τα προκαταρκτικά είναι για τους ερωτευμένους. Όταν ερωτεύομαι, μπορεί να αδιαφορώ για το σεξ και να λιώνω μέσα σε ένα φιλί που διαρκεί αιώνες. Αλλά βαριέμαι με την ιδέα του πολύωρο φασώματος με έναν καυλωμένο εραστή, μέχρι να τον πάρω μέσα μου.

Καμιά φορά, μου λείπει να δω στις τσόντες το φινάλε. Να σκουπιστούν, να πλυθούν, τα πρόσωπα μετά το σεξ. Ναι ξέρω, οι άνθρωποι κάνουν σεξ για να υποβοηθήσουν τις μεσημεριανές μου καύλες, αλλά, ας είναι, ας συνεχίσουν να παίζουν λίγο.

Δεν μου αρέσει να βλέπω τσόντες με παρέα-το έχω ψιλοδοκιμάσει, δεν. Οι τσόντες, όπως και ένας καλός μπάφος, είναι για μένα υποθέσεις βαθιά προσωπικές. Πειράζει;

«Aγαπώ τις τσόντες αυνανισμών: γυναικών τε και αντρών» (εικονογράφηση: Milo Manara).

Κάνω όμως και σεξ

Όσο μεγαλώνω, κάνω σεξ και παρατηρώ. Την αγωνία του άνδρα να γαμήσει δυνατά. Να εκδηλώσει την σκληρότητα και την ικανότητά του. Να με κάνει να τελειώσω (το εκτιμώ), με τρόπο που εγγυάται το όλο και πιο καθυστερημένο τελείωμά μου. Και όχι μόνο δικό μου-και των φίλων μου και των γυναικών που έχουν την καλοσύνη, ως αναγνώστριες αυτής της στήλης, να μου στέλνουν προσωπικές εμπειρίες και ιστορίες.

Εσείς οι άντρες έχετε επηρεαστεί τρομερά από το πορνό και, δη, το κακό πορνό. Αν δεν έχετε φυσικό ταλέντο στο σεξ (λίγοι άνθρωποι έχουν, αν εξαιρέσεις τους μεταξύ τους ερωτευμένους που και μύγες να βαράνε ζουν την υπέρτατη ηδονή), παλεύετε να δείξετε ότι μπορείτε να γαμάτε καλά.

Αν θέλετε, ακούστε με. Συνεχίστε να βλέπετε τσόντες και να βαράτε τις μαλακίες σας, αλλά μην κουβαλάτε την τσόντα στο κρεβάτι με την γυναίκα ή την γκόμενά σας. Πολλοί από εσάς δεν λέτε να κατανοήσετε πως αρκετές φορές οι γυναίκες υποκρίνονται.

Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω τρίτο πληθυντικό, διότι δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, αλλά αυτό με έχει κάνει έως και αντιπαθή-πάντοτε, υπάρχουν ευγενείς και κομψοί τρόποι να αναγγείλεις σε έναν αρσενικό ότι δεν τελείωσες και, άλλωστε, δεν είναι το κύριο μέλημα μιας ερωμένης που σας θέλει πολύ αυτό. Αρκεί βέβαια να ξέρει τι είναι οργασμός και, κυριότερα, να τον έχει βιώσει μαζί σας, έστω κάποιες από τις φορές κατά τις οποίες γαμιέστε.

Συνεχίστε να βλέπετε τσόντες και να βαράτε τις μαλακίες σας, αλλά μην κουβαλάτε την τσόντα στο κρεβάτι με την γυναίκα ή την γκόμενά σας.

Έρχομαι στο προκείμενο: οι ερωμένες σας δεν είναι η Lisa Ann και οι άλλες συμπαθέστατες μουνάρες με πλαστικά βυζιά και ντεσιμπέλ σοπράνο. Βάζω στοίχημα ότι είναι ωραιότερες, θελκτικότερες και αληθινότερες. Αξίζει να τις ικανοποιήσετε, αξίζει να μας ικανοποιήσετε, ακούγοντάς μας λίγο.

«Οι τσόντες μού έμαθαν πώς φαντασιώνεται ο μέσος άντρας να κάνει σεξ» (εικονογράφηση: Milo Manara).

Μην αλλάζετε στάση την στιγμή που σας αναγγέλουμε ότι κοντεύει ο οργασμός μας. Μείνετε σταθεροί, προσηλωμένοι. Δεν θέλουμε ακροβατικά, επαφή θέλουμε.

Στην ιεραποστολική στάση, οι περισσότερες τελειώνουμε λόγω της τριβής του σώματός σας πάνω μας, όχι λόγω του πέους σας που μπαινοβγαίνει μέσα μας σαν τρελό. Καλό κι αυτό, αλλά, αν το σκεφτείτε, σας κρατάμε με τα χέρια μας κολλημένους πάνω μας κι εσείς ξεκολλάτε για να ευχαριστηθεί το μάτι σας βλέποντας το πουλί σας να μπαινοβγαίνει. Επίσης, ελάχιστες γυναίκες (σας το υπογράφω και κάψτε με ζωντανή αν έχω λάθος) χύνουμε στα τέσσερα. Μας αρέσει πολύ αυτή ησ τάση, μας ερεθίζει, μας πονάει συχνά, αλλά την κάνουμε μαζί σας γιατί ξέρουμε πώς τρελαίνεστε για την πλήρη θέα εκεί πίσω.

Δεν στρίβουμε ρώγες με το καλημέρα, δεν δαγκώνουμε όπου βρούμε, δεν πατάμε την κλειτορίδα με το δάχτυλο σα να’ ναι κουμπί.

Έχετε κόλλημα πολλοί να μας ανοίγετε το σώμα μας. Τις οπές μας. Να δείτε μέσα. Ω, ελάτε τώρα, κι αυτό από τις τσόντες το έχετε ξεσηκώσει. Σας τρελαίνει η ιδέα να δείτε τα ανοίγματά μας, να δείτε πόσο μας «ξεμουνιάσατε» και μας «ξεκωλιάσατε». Ήρεμα, ήσυχα. Πονάει. Και οι περισσότερες νιώθουμε άβολα.

Κάτι ακόμα: θέλετε σε κάτι στάσεις να τριβόμαστε ηδονισμένες, όπως κάνουν οι φίλες σας στο Pornhub. Εμείς μπορεί να μην θέλουμε. Πιστέψτε με, όταν θέλουμε, το κάνουμε. Όχι, δεν γίνεται να είμαστε ανάποδες αμαζόνες, με τουρλωμένο πισινό για να καμαρώνετε τα λακκάκια της πλάτης μας και το χέρι μας να τρίβει το πιπί μας και εμείς να ευχαριστιόμαστε στ’ αλήθεια. Ω, πόσα κάνουμε για εσάς-και ως έναν βαθμό (τονίζω, ως έναν βαθμό) γουστάρουμε.

Η πίπα είναι μια δραματική ιστορία. Χεράκια στο κεφάλι μάς έβαζαν κάτι άγαρμποι γκόμενοι στο λύκειο-πάλιωσε, κόφτε το. Μην απαιτείτε να δακρύσουμε ευτυχισμένες με όλο αυτό το κομμάτι κρέας σας μέχρι τον οισοφάγο μας. Αν μπορέσουμε, αν επιθυμήσουμε θα το χωρέσουμε.

Επίσης, τα έχω ξαναγράψει, δεν στρίβουμε ρώγες με το καλημέρα, δεν δαγκώνουμε όπου βρούμε, δεν πατάμε την κλειτορίδα με το δάχτυλο σα να’ ναι κουμπί. Το μυστικό είναι πάντα το «γύρω από». Γύρω από τις ρώγες, φιλήστε και γλείψτε. Γύρω από την κλειτορίδα, αγγίξτε. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε-εύχομαι όχι, γιατί η γυναίκα που θα έχετε μπροστά σας θα πάρει φωτιά και θα σας κάνει να ξεχάσετε ό, τι έχετε διαβάσει και, πιθανώς, το όνομά σας. Έστω για λίγο.

«Θέλετε σε κάτι στάσεις να τριβόμαστε ηδονισμένες, όπως κάνουν οι φίλες σας στο Pornhub. Εμείς όμως μπορεί να μην θέλουμε» (εικονογράφηση: Milo Manara).

Μην γαμάτε μηχανικά, μην είστε εραστές της πλήξης. Και όταν έχετε καιρό να κάνετε σεξ, μην μας έρχεστε με το σπέρμα μέχρι το λαιμό.

Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε, να μας κάνετε, είναι να νιώσουμε ότι εκτελείτε βήματα, όπως τα έχετε κάνει με άλλες και όπως τα έχετε δει στις τσόντες. Οι πιο έμπειρες από εμάς τα πιάνουμε στον αέρα αυτά και προσπαθούμε να μην ξενερώσουμε. Αφεθείτε στην κάθε ερωμένη, είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα, ένα ξεχωριστό σύμπαν. Μην γαμάτε μηχανικά, μην είστε εραστές της πλήξης. Και όταν έχετε καιρό να κάνετε σεξ, μην μας έρχεστε με το σπέρμα μέχρι το λαιμό.

Ανακουφιστείτε πρώτα, χαρίστε μας τον χρόνο σας με γενναιοδωρία. Καμία μας δεν μπορεί να ευχαριστηθεί με 4 λεπτά διείσδυση και πάπαλα. Εκτός από δύο περιπτώσεις: α) είμαστε όσο καυλωμένες όσο εσείς και καιγόμαστε κυριολεκτικά β) σας έχουμε παντρευτεί ή περίπου, κοιμόμαστε μαζί σας χιλιάδες βράδια στη σειρά και ανεχόμαστε, επειδή σας λατρεύουμε, να μας πηδήξετε γρήγορα, να χύσετε και να μας πάρει ο ύπνος στην χορτασμένη αγκαλιά σας ή να σηκωθούμε μαζί για καφέ και δουλειά αμέσως μετά.

Οι τσόντες μού έμαθαν πώς φαντασιώνεται ο μέσος άντρας να κάνει σεξ. Οι τσόντες δεν μου έμαθαν πόσο γλυκό, πόσο αξεπέραστο είναι το ατόφιο σεξ, με τις αγαρμποσύνες, τους αυθορμητισμούς του, τις μη κολακευτικές στάσεις του. Οι τσόντες μού έμαθαν πώς μπορώ με φτηνά τρικ να κρατήσω έναν άντρα ερεθισμένο (βλεμματική επαφή στην πίπα, λίγη παραπάνω ένταση στην φωνή, σπάσιμο μέσης, επιδέξια χέρια-σιγά τα ωά). Οι τσόντες δεν μου έμαθαν πόσο ξεχωριστές είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες των αντρών, πόσο ρομαντικοί αγκαλίτσες μπορεί να γίνουν οι άντρες, πόσο ανησυχούν στ’ αλήθεια για την στύση και την διάρκειά τους.

Το σεξ μού έμαθε πόσο δύσκολα υποκαθίσταται από την τσόντα. Όσο κακό και να είναι. Κακό είναι ένα σεξ στο οποίο δεν υπάρχει επικοινωνία γιατί ένας από τους δύο ή και οι δύο ντρέπεστε. Κακό είναι ένα σεξ όπου ένας από τους δύο ή και οι δύο προσποιούνται καταστάσεις και παριστάνουν κάποιους άλλους.

Αν εμείς καυλώνουμε τέρμα με τους έμπειρους πορνοστάρ, ας σκεφτούμε ότι εκείνοι θα καύλωναν πολύ περισσότερο με εμάς, τους αληθινούς μας εαυτούς.

Καμία τσόντα, κανένα σεξ πάνω από τον έρωτα-εξυπακούεται αυτό. Αλλά επειδή δεν γίνεται πάντα να έχουμε την ευλογία να κάνουμε σεξ με τον έρωτά μας (ακόμα κι αυτός ο έρωτάς μας θα μετουσιωθεί σε σύντροφο ζωής και αγάπη, στο ιδανικότατο σενάριό μας), ένα καλό σεξ είναι περισσότερο βιώσιμος στόχος, μας αξίζει και, εν πολλοίς, είναι στο χέρι μας.

Δεν είναι, δα, και αστροφυσική. Μπορεί να μας πάει ως τ’ αστέρια, όμως. Αρκεί να θυμόμαστε ότι είμαστε πρωταγωνιστές της δικής μας «τσόντας», όχι μίμοι μιας τσόντας που βλέπουμε τακτικά. Η Μαρία λαχταρά τον δικό μας πούτσο και ο Γιώργος τα δικά μας βυζιά. Κι αν εμείς καυλώνουμε τέρμα με τους έμπειρους πορνοστάρ, ας σκεφτούμε ότι εκείνοι θα καύλωναν πολύ περισσότερο με εμάς, τους αληθινούς μας εαυτούς, τις φάλτσες κραυγές μας, τα άτσαλα αγκομαχητά μας, τα love handles μας, τους σπασμούς μας στον οργασμό, το ζεστό μας σπέρμα που δεν τινάζεται ως πίδακας πάντα, αλλά στάζει γλυκά στο χέρι μας καθώς τον παίζουμε πάνω από την πλάτη της-μια πλάτη που μπορεί και να αγαπήσουμε και να ονειρευτούμε, τελικά, να βλέπουμε κάθε πρωί.

 

Διαβάστε ακόμα: Sex Editor. «Γιατί οι γυναίκες κ@υλώνουν με τους κακοποιούς;».

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top