Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, έχετε γρήγορα μερικές πεντανόστιμες λιχουδιές για να συνοδεύετε τον πρωινό σας καφέ.

Υλικά:
1kg Μακεδονικός Χαλβάς με γεύση Βανίλια
2 κουταλιές της σούπας Μακεδονικό Ταχίνι
Φλούδα από 1 μανταρίνι, την οποία έχουμε παγώσει στην κατάψυξη για 24 ώρες
500g αμύγδαλο κροκάν καβουρδισμένο
600g κουβερτούρα για την επικάλυψη
1 κουταλάκι του γλυκού Παρθένο Σησαμέλαιο

Εκτέλεση:
– Κόβουμε τον χαλβά σε κομμάτια και τον βάζουμε στον κάδο του μίξερ.
– Κάνουμε τρίμμα την κατεψυγμένη φλούδα μανταρινιού και την προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ, μαζί με το αμύγδαλο και το ταχίνι. Ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μάζα, την οποία και πλάθουμε σε μικρά στρόγγυλα μπαλάκια.
– Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, προσθέτουμε το Παρθένο Σησαμέλαιο, ανακατεύουμε και βουτάμε ένα ένα τα μπαλάκια του χαλβά για να επικαλυφθούν.
– Τα τοποθετούμε σε κόλα ψησίματος μέχρι η σοκολάτα να στερεοποιηθεί.
– Φυλάσσουμε τα τρουφάκια σε κρύο μέρος.

 

Διαβάστε ακόμαRed Velvet – Ένα βελούδινο κέικ από τον Ευάγγελο Χασιώτη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top