Τα απλά πράγματα είναι πάντα τα καλύτερα.

Οι καθημερινές απολαύσεις τις ζωής, είναι οι καλύτερες. Σε έναν κόσμο γρήγορων ρυθμών ζωής, το να βρίσκουμε ή να δημιουργούμε χαρά μέσα από καθημερινές αφορμές απόλαυσης είναι αναζωογονητικό, δεν βρίσκετε;

Η Fischer, η κατεξοχήν κινηματογραφική μπίρα, μας καλεί να γίνουμε μέλη του συναρπαστικού κόσμου του Fischer Presents και να βρούμε τις δικές μας αφορμές για να απολαύσουμε την ζωή λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό.

Η Fischer επιλέγει να στρέψει τους προβολείς στην ομορφιά του αυθόρμητου, του στιγμιαίου.

Στην καρδιά του διαγωνισμού βρίσκεται ο εορτασμός των μικρών απολαύσεων της ζωής, τις οποίες -εάν το βάλουμε στόχο- μπορούμε να βρούμε σε πολλές εκφάνσεις της. Όσο γύρω μας τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δυσνόητα, όσο το μέλλον γίνεται περισσότερο απρόβλεπτο, τόσο περισσότερο ανάγκη έχουμε μικρές καθημερινές απολαυστικές στιγμές. Η Fischer επιλέγει να στρέψει τους προβολείς στην ομορφιά του αυθόρμητου, του στιγμιαίου.

Έτσι, η Fischer μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε σε έναν διαγωνισμό που μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να βρούμε αφορμές για να απολαύσουμε την ζωή μέσα στην καθημερινότητα μας και να διεκδικήσουμε μεγάλα δώρα. Για να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να μπούμε στο hub του διαγωνισμού «Fischer Presents», και να απαντήσουμε σε απλές ερωτήσεις. Οι απαντήσεις τους θα μας συνθέσουν τις καθημερινές αφορμές απόλαυσης που αποζητούμε. Τα δώρα περιλαμβάνουν 2 gift vouchers αξίας 500€ το καθένα για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων από την Sky Express, 5 κάμερες Polaroid και φυσικά δέκα κιβώτια μπίρας Fischer & δέκα εξάδες ποτήρια Fischer για να την ευχαριστηθείς όπως πρέπει.

Η μπύρα με την αλσατική προέλευση έχει ένα ένα τέλειο μείγμα αρωμάτων, ακολουθούμενο από μια βαθιά, πλούσια βύνη και μια λεπτή πικράδα.

Κάθε ανάμνηση είναι ξεχωριστή και αντλεί τη μοναδικότητα της από το λιτό της σκηνικό.

Ποιες είναι όλες αυτές οι μικρές στιγμές που θέλει να γιορτάσει η Fischer; Από μια γεμάτη μέρα στην παραλία με φίλους, ως ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα, ή μια ταινία σε ένα θερινό τις τελευταίες ώρες του αποκαλόκαιρου, μέχρι τις στιγμές που μόνοι μας επιλέγουμε να τις κάνουμε μοναδικές. Κάθε μια τέτοια ανάμνηση είναι ξεχωριστή και αντλεί τη μοναδικότητα της από το λιτό της σκηνικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την απολαμβάνεις παρέα με μια μπίρα Fischer, αφού η φρεσκάδα των φρεσκοκομμένων βοτάνων και το άρωμα λυκίσκου μιας Fischer συνοδεύουν αρμονικά αυτές τις στιγμές, καθώς τις εξυψώνει η απολαυστική κρεμώδης υφή.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα του Fischer Presents και να γίνετε μέλη στον συναρπαστικό κόσμο της Fischer.

Fischer, It’s About Taste .

 

 

Διαβάστε ακόμα: Τι πίνουμε στην ταβέρνα του νησιού;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top