Μεστή. Όπως αρμόζει.

Υπάρχουν μέρες που οι τοίχοι του γραφείου στενεύουν, τα παράθυρα θολώνουν και η απόδραση μοιάζει αδύνατη. Ακόμα και το να δουλεύεις από το σπίτι, δε λύνει το πρόβλημα της κλεισούρας. Αν η έκφραση «θέλω να αλλάξω παραστάσεις» είχε πρόσωπο, συχνά θα ήταν το δικό μου.

Η Stella Artois Alcohol Free είναι δροσιστική και απολύτως απαραίτητη στις πύρινες συνθήκες που επικρατούν.

Τάκος με γαρίδα και μια Stella Artois Alcohol Free.

Τις προάλλες, μια τέτοια ώρα, ανηφόρισα προς τον Παλιάτσο, στην Πεντέλη. Είχα ακόμα να παραδώσω λίγη δουλειά, οπότε ήθελα ησυχία. Κάθισα άνετα σε έναν από τους καναπέδες, στο πίσω μέρος του μαγαζιού, και άνοιξα το λάπτοπ. Παρήγγειλα τα τάκος με γαρίδα και μια Stella Artois Free, δεν το κρύβω με βαριά καρδιά, κυρίως επειδή δεν ήταν καθόλου ευχάριστη προοπτική να με αναζητά στο zoom ο μάνατζερ μου και εγώ να τελώ εν ευθυμία.

Γίνεται εύγεστη μπίρα χωρίς αλκοόλ; Μη βιαστείτε να απαντήσετε προτού δοκιμάσετε την Stella Artois Alcohol Free.

Δροσιστική και απολύτως απαραίτητη στις πύρινες συνθήκες που επικρατούν, η Stella Artois Alcohol Free είναι από τις ελάχιστες μπύρες που διατηρούν τη γεύση και το σώμα τους, ακόμα και χωρίς αλκοόλ. Μου προξένησε έκπληξη. Και προτείνω σε κάθε δύσπιστο να τη δοκιμάσει, αν θέλει ή αν πρέπει να αποφύγει τα οινοπνευματώδη.

Το μπουκάλι άδειασε. Ακόμα μία;

Κάτι οι γεύσεις που έδεναν αρμονικά, κάτι το πέρασμα ωραίων κυριών, ομολογώ πως η δουλειά βγήκε πιο άνετα απ’ όσο υπολόγιζα. Είχα, φαίνεται, αληθινή ανάγκη να αλλάξω παραστάσεις. Έχοντας ολοκληρώσει όσα όφειλα, ήταν ώρα να κλείσω το λάπτοπ και να αφιερώσω λίγο χρόνο στο να καθαρίσω τις σκέψεις μου και να απολαύσω το φαγητό του σεφ Διονύση Παπανικολάου. Η μοσχαρίσια ταλιάτα ήταν μονόδρομος.

Η κλασική Stella Artois συνδυάζεται εξαιρετικά με μια ταλιάτα όπως πρέπει ψημένη.

Η μοσχαρίσια ταλιάτα ήταν μονόδρομος, όπως και το ταίριασμα της με μια πλήρη, πλούσια Stella Artois.

Η μπίρα έφτασε δροσιστική, για αναβαθμίσει την γευστική μας εμπειρία και να μας ταξιδέψει με την γεύση και το υπέροχο ποτήρι της, 600 χρόνια πίσω. Η άφιξη της σήμαινε ταυτόχρονα και τη λήξη των εργασιακών υποχρεώσεων (για εκείνη τη μέρα τουλάχιστον), κι αυτό ενίσχυσε την απόλαυση. Δεν θέλω να αποφύγω τη δουλειά, ίσα ίσα ανήκω στη γενιά που αν και κατηγορείται για οκνηρία, είναι τρομερά εργασιομανής και απαιτητική με τον εαυτό της. Απλώς είναι κάποιες μέρες που πρέπει να αποσυνδεθείς, κι αυτό μπορεί να συμβεί και το απόγευμα μιας εργάσιμης καθημερινής.

Εις υγείαν του καλοκαιριού.

Το απόλαυσα το γεύμα, δεν έβγαλα μιλιά. Το κρέας ήταν τρυφερό και άφθονο και με το απαραίτητο αλατάκι ήταν ότι χρειαζόμουν για να συνέλθω και να συνδεθώ ξανά με το περιβάλλον.

Ο υπογράφων Γιάννης Σκορδάς ολοκληρώνει το after office διάλειμμα του με μια Stella Artois.

Είχα πάρει τα πάνω μου. Πλησίασα τη μπάρα, και πήρα μια θέση ανάμεσα σε όσους και όσες κατέφθαναν για after office drinks. Αναζωογονημένος και στρατηγικά τοποθετημένος μετά το γεύμα και τις πρώτες μπύρες, μπήκα και πάλι στο παιχνίδι. Θα πιείτε μια Stella Artois;

 

//Παλιάτσος: Λάμπη Σουβαλιώτη 1, Πλ. Αγίας Τριάδας Πεντέλη, τηλ. 21 0810 5985.

 

Διαβάστε ακόμα: H Stella Artois στηρίζει τα θερινά σινεμά, κι εμείς απολαμβάνουμε!

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top