Με μια φέτα lime και πλατύ χαμόγελο.

Mπορεί μια μπίρα να ταυτιστεί τόσο πολύ με μια εποχή του χρόνου; Άλλωστε την μπίρα δεν την πίνουμε 365 ημέρες το χρόνο; Ναι και όχι: Υπάρχουν κάποιες που αναπόδραστα τις έχουμε ταυτίσει με το καλοκαίρι. Ας το γράψουμε χωρίς φόβο: η μπίρα Corona είναι ταυτόσημη με την παραλία, τα beach bar ανά την επικράτεια και τη θερινή ραστώνη. Έτσι μας αρέσει να την χαιρόμαστε.

Φέτος το καλοκαίρι η μπίρα Corona έχει ετοιμάσει για όλους εμάς δραστηριότητες και πάρτι που θα κρατήσουν τον παλμό του καλοκαιριού ζωντανό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό ακριβώς είναι το “This is Living” της και είναι εδώ για να μείνει για τα καλά. Ανέμελες στιγμές με καλή παρέα σε παραλίες για όσους θέλουν ζήσουν ένα καλοκαίρι που θα μείνει για πάντα ζωντανό στη μνήμη.

Απαραίτητη στην παραλία. Μαγιό, προαιρετικό.

Το “This is Living” γιορτάζεται με τα Sun-sets: μουσικές εκδηλώσεις και DJ sets που γεμίζουν με ρυθμό τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού μας.

Την ώρα που πέφτει ο ήλιος. Ακόμη πιο μαγικά.

Η μπίρα Corona υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από ευχάριστες και αναπάντεχες εκπλήξεις, γεμάτες φίλους, μουσική, events, χορό και θάλασσα κάτω από το φως του καλοκαιρινού ήλιου και του ηλιοβασιλέματος. Το “This is living” γιορτάζεται με τα Sun-sets: μουσικές εκδηλώσεις και DJ sets που γεμίζουν με ρυθμό τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού μας, στα πιο ειδυλλιακά μέρη της χώρας.

Οι επιλογές δεν περιορίζονται στις πόλεις, διότι η Corona η νούμερο ένα μεξικάνικη μπίρα, φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά, μας καλεί να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της παρέα με φίλους. Για να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι στο έπακρο, απολαμβάνοντας μια παγωμένη Corona σερβιρισμένη όπως πάντα -iconic συνδυασμός- με μία φέτα λεμόνι ή καλύτερα lime.

Ελαφριά, καλά παγωμένη, άκρως καλοκαιρινή.

Μη διστάσετε να πάτε σε κάποιο από τα πάρτι με την παρέα σας για να απολαύσετε μια παγωμένη Corona, σερβιρισμένη με μία φέτα lime.

Αν μέσα στην πόλη, την εξοχή ή και κάποιο νησί ακούσετε μουσική και πετύχετε ένα από τα Sun-sets της Corona στα πιο ειδυλλιακά και όμορφα μέρη της Ελλάδας, μη διστάσετε να έρθετε με την παρέα σας για να απολαύσετε μια παγωμένη Corona, φάτσα στο ηλιοβασίλεμα με τους ρυθμούς της καλοκαιρινής μουσικής. Στο κάτω κάτω, αυτό δεν ζητάει από εμάς το καλοκαίρι; Να είμαστε έξω καρδιά. Και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή.

Και μην ξεχνάτε: Εnjoy responsibly!

 

Διαβάστε ακόμα, The Macallan: Ποιο ουίσκι αξίζει να δωρίσετε σε κάθε αγαπημένο πρόσωπο;

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top