Η Aston Martin RapidE αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2019.

Δεν χρειάζεται να είσαι παθιασμένος με τους 4 τροχούς για να γνωρίζεις αυτή την αυτοκινητοβιομηχανία. Αρκεί να έχεις δει κάποια ταινία με ήρωα τον James Bond -κατά προτίμηση το Goldfinger του 1964- και σίγουρα θα την ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά. Ήταν τότε που απολαύσαμε όλοι την Aston Martin DB5 και ονειρευτήκαμε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε ένα τέτοιο μοντέλο.

Βέβαια, η αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία από το 1913 είχε καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την ταχύτητα και την πολυτέλεια, καθώς από την μέρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα η λογική της είναι μια: να αγγίζει την τελειότητα. Όμως πλέον ήρθε η στιγμή να κάνει μια στροφή στην λογική της, χωρίς όμως να αλλοιώσει το DNA της.

Η αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία θα κατασκευάσει μόνο 155 κομμάτια, ενώ η τιμή μιας Aston Martin RapidE αναμένεται να αγγίξει τα 200.000 ευρώ.

Πριν λίγο καιρό αναφέραμε στο Andro τις δηλώσεις του ιδρυτής της Munro Zack Wong που έλεγε «όσο οι άνθρωποι γίνονται πιο ευαίσθητοι απέναντι στο περιβάλλον, τόσο θα αλλάζουν και τα δεδομένα της μετακίνησης. Είναι σίγουρο ότι τα ηλεκτρικά οχήματα θα κυριαρχήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια». Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν και τα κεφάλια της Aston Martin οι οποίοι ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν το πρώτο τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

«Θα προσφέρει την ίδια εμπειρία οδήγησης που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της» υποστηρίζουν τα κεφάλια της Aston Martin.

Η Aston Martin RapidE θα είναι ένα 4πορτο σπορ αυτοκίνητο, που όμως θα προσφέρει την ίδια εμπειρία οδήγησης που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της. Πολλές λεπτομέρειες για το project της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν έγιναν γνωστές, πέρα του ότι η Aston Martin θα κατασκευάσει μόλις 155 κομμάτια, το μοντέλο θα κυκλοφορήσει το 2019 και αναμένεται να κοστίζει πάνω-κάτω 200.000 ευρώ.

//Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: 7 tips για αποδοτικό κλιματισμό στο αυτοκίνητο

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top