Έλατο Το στόλισμά του με αηδίες το οφείλουμε στους Γερμανούς ήδη από τον 16ο αι. Λογικό.

Φιληθείτε γλυκά (κάτω από το Ου-Γκι) με τη σέξι κουμπάρα σας. Αλλά κυρίως με τη 16χρονη κόρη της. Η οποία σας βρίσκει συναρπαστικό και θέλει να σας γνωρίσει στις συμμαθήτριές της. Photo Credit: Ellen Von Unwerth

ΞΞωτικά Εντάξει παιδιά, γιορτές έχουμε. Αλλά σταματήστε να ασελγείτε επί της Ραχήλ Μακρή.

 

 

ΟΟυ – Γκι. Φιληθείτε γλυκά (από κάτω) με τη σέξι κουμπάρα σας. Αλλά κυρίως με τη 16χρονη κόρη της. Η οποία σας βρίσκει συναρπαστικό και θέλει να σας γνωρίσει στις συμμαθήτριές της.

 

 

ΠΠουτίνγκα Παρανοϊκό γλυκό, σήμα κατατεθέν της ωραίας ατμόσφαιρας των ημερών. Απόδειξη: αποτελεί επινόηση των Άγγλων και προσφιλές παράδειγμα της Μοριακής Γαστρονομίας.

 

Δεν είναι σωστό χριστουγεννιάτικα, όταν βρίσκεστε στο θέρετρο να σκέφτεστε ότι η γυναίκα σας αντί να κάνει σκι, θά ‘ταν καλύτερα να κάνει τη χιονοστιβάδα.

ΡΡούντολφ Εγώ. Στο έλκυθρο, τρίτο ταρανδάκι δεξιά.

 

 

 

ΣΣαμπάνια Το ποτό της σχετικής γιορτής. Αυτό δεν αφορά στις γυναίκες. Το συνοψίζει η Madame Lilly Bollinger: «Πίνω σαμπάνια όταν είμαι ευτυχισμένη και όταν είμαι λυπημένη. Μερικές φορές όταν είμαι μόνη. Όταν έχω παρέα, τη θεωρώ υποχρεωτική. Χρονοτριβώ μαζί της, όταν δεν είμαι πεινασμένη και πίνω όταν δεν είμαι. Αλλιώς ποτέ δεν την αγγίζω – εκτός και αν διψάω».

 

ΤΤζάκι Μην πετάτε τα δώρα που σας κάνανε στο τζάκι. Όχι μόνο συμβάλλετε στο φαινόμενο της αιθαλομίχλης, αλλά κι ο Άγιος μπαίνει κόκκινος και βγαίνει μαύρος.

 

 

ΥΥπαπαντή (της) Γιατί; Τώρα δεν είναι;

 

 

 

ΦΦάτνη Παρακαλώ, η διάταξη στο εσωτερικό να αντιστοιχεί στην κατανομή των εδρών στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

 

 

ΧΧιονοδρομικό (κέντρο) Δεν είναι σωστό χριστουγεννιάτικα, όταν βρίσκεστε στο θέρετρο να σκέφτεστε ότι η γυναίκα σας αντί να κάνει σκι, θά ‘ταν πολύ καλύτερα να κάνει τη χιονοστιβάδα.

 

ΨΨΥΡΙΖΑ Ψυχωτικός Ριζοσπαστικός Αυριανισμός. Η νέα χρονιά είναι μια υπόσχεση.

 

 

ΩΩμέγα Πλάκα-πλάκα, τίποτα άλλο δεν μετράει όταν ανοίγεις τα δώρα των ανθρώπων που σ’ αγαπούν. Καλά Χριστούγεννα!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Το λεξικό του απενοχοποιημένου σεξ σε 26 στάσεις.

1 2

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top