Η πρακτική του ξεκίνησε στη δεκαετία του 1970 στο Ηνωμένο Βασίλειο και μοιάζει να αποτελεί ένα fusion public sex, πάρσιμο ματιού και δημόσιου αυνανισμού (εικονογράφηση Milo Manara)

 Είμαι για ποτά στου Ψυρρή με δύο σέξι πενηντάρηδες, ανήσυχους εργένηδες που την ψάχνουν πολύ με το σεξ και το φλερτ και όλα αυτά. Η κουβέντα οδηγείται αργά ή γρήγορα στα γούστα, τα βίτσια και τις φαντασιώσεις μας αυτής της εποχής κι εγώ ακούω όσο πιο προσεχτικά μπορώ, γιατί οι εν λόγω κύριοι είναι κελεπούρια από πολλές απόψεις, περπατημένοι και έμπειροι. Αν δεν μάθω από αυτούς κάτι, από ποιους θα μάθω; Αρχίζουν να συζητούν για το dogging, ο ένας φαίνεται πιο επιφυλακτικός από τον άλλο.

Και λέω: Α, δεν έχω γράψει στους λατρευτούς μου αναγνώστες ποτέ για το dogging, τουλάχιστον όχι χρησιμοποιώντας τον εν λόγω όρο. Γιατί το dogging δεν είναι άλλο από το σεξ ή τον σεξουαλισμό (θα σας εξηγηθώ αμέσως) με αγνώστους, σε δημόσια μέρη. Κοιτάξτε, η ιδέα δεν με καυλώνει και τόσο. Μου κάνει λίγο δευτεράντζα και βαριάς κοπής ανωμαλία να πάω σε ένα μέρος σκοτεινό να απαυτωθώ με έναν άγνωστο, όταν καλά καλά δεν έχω τρυγήσει τόσους αγαπημένους γνωστούς μου και δη άξιους κυνηγούς (όπως προσωπικά μου αρέσει), ομορφόπαιδα ή αλανιάρηδες άντρες που θα αντάλλαζα με χαρά και καμιά κουβέντα.

Το σεξ είναι, για μένα, μια εμπειρία πολυπρισματική. Όπως σας έχω χιλιογράψει, ιδίως για εμάς τις γυναίκες, έχει να κάνει πάρα πολύ με το πριν, αλλά και με το μετά. Τα θεμέλια του καλού σεξ είναι το πριν και η σκεπή το μετά. Άντε βρείτε σπίτι της προκοπής χωρίς ρίζες στο χώμα και χωρίς σκέπαστρο και μείνετε μέσα. Καλά, πολλές και πολλοί το κάνετε και γουστάρετε και μπράβο σας.

Το Dogging (στα αγγλικά) θα το πετύχετε σε πορνοσάιτ ή συζητήσεις διαβασμένων καυλιάρηδων και ως Cancaneo (στα ισπανικά). Η πρακτική του ξεκίνησε στη δεκαετία του 1970 στο Ηνωμένο Βασίλειο και μοιάζει να αποτελεί ένα fusion public sex, πάρσιμο ματιού και δημόσιου αυνανισμού επίσης, όλα κατά βούληση, κατά περίπτωση και κατά συνθήκη. Συχνά, πάνε και ζευγάρια στους όποιους χώρους συμβαίνουν αυτά τα πράγματα του διαβόλου και ανταλλάσσονται, γλείφονται, κοιτούν το ένα το άλλο σε άσεμνες στάσεις.

Ονομάστηκε dogging  γιατί σε μέρη σαν αυτά μπορείς να πας για ξεκάρφωμα με τον σκύλο σου για βόλτα, αλλά να συμβεί και να βγάλεις τα μάτια σου ωραία και καλά

Φανταστείτε να πάρετε το κορίτσι σας και να πάτε στο πίσω μέρος του Λυκαβηττού (καλή σεξοκαβάντζα, παρεμπιπτόντως), να αρχίσετε να του γλείφετε το μουνάκι κάτω από την φούστα και ένα άλλο ζευγάρι να σας κοιτά ξαναμμένο πίσω από τις θημωνιές λίγο πριν αρχίσει να γαμιέται πισωκολλητά. Θα μεταμορφωθείτε, δηλαδή, αυτομάτως στην λάιβ τσόντα του άλλου ζευγαριού! Πιθανώς, και αυτό στην δική σας τσόντα. Αν είστε μερακλήδες θα παίξετε παρέα, όλοι μαζί, σαν καλά παιδάκια.

Για να μην σας παραπλανώ, στον Λυκαβηττό δεν παίζουν τέτοιες φάσεις προς ώρας κι αν παίζουν είναι από καθαρή τύχη ή συντονισμένη καύλα της στιγμής. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πιο του σπιτιού: δεν έχετε ιδέα σε πόσα διαμερίσματα της Αθήνας, την στιγμή αυτή που εύχομαι ελαφρώς ερεθισμένοι διαβάζετε τούτο το κείμενο, παίζουν παρτούζες, άντρες γαμιούνται με strap on από συζύγους άλλων αντρών μπουκωμένων με βαριά βυζιά μέχρι να μην μπορούν να πάρουν ανάσα, δεν έχετε ιδέα πόσα σκηνικά με γκέι, στρέιτ, τρανς, σεξεργάτριες, σεμνές κυρίες των πολυεθνικών και νεαρά τσόλια αρσενικά ή θηλυκά λαμβάνουν χώρα τις νύχτες ή κάτι ωραιότατα διήμερα σε θέρετρα πάσης φύσεως.

Ονομάστηκε dogging γιατί σε μέρη σαν αυτά μπορείς να πας για ξεκάρφωμα με τον σκύλο σου για βόλτα, αλλά να συμβεί και να βγάλεις τα μάτια σου ωραία και καλά, να ξαλαφρώσεις με έναν ανεπανάληπτο οργασμό και να επιστρέψεις σπίτι σου, στο Netflix και τη βραδινή σου ρουτίνα ομορφιάς άλλος άνθρωπος. Κυριολεκτικά.

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, οι doggers προσυνεννοούνται. Δηλαδή, πας εσύ σε κάποια καβάτζα και ψιλοξέρεις ποιους θα δεις ή βλέπεις και παντελώς αγνώστους που φρόντισαν να ενημερωθούν από την σωστή πηγή. Αν δεν ψήνεσαι να γαμήσεις υπό αυτές τις συνθήκες, πάρε μάτι και παίξε με τον εαυτό σου. Θα μου άρεσε να σε βλέπω να το κάνεις, ενδεχομένως.

Στη Μαδρίτη υπάρχουν πολύ δημοφιλείς χώροι για dogging, όπως το Paseo del Prado, το πάρκο Retiro ή ο χώρος στάθμευσης Templo de Debod. Στο Λονδίνο και το Βερολίνο επίσης.

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, οι doggers προσυνεννοούνται. Δηλαδή, πας εσύ σε κάποια καβάτζα και ψιλοξέρεις ποιους θα δεις. (εικονογράφηση Milo Manara)

Τι πιο ωραίο από έναν άντρα με ωραία, μεγάλα χέρια να αγγίζει τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι να χύσει καταγής με ένα μικρό αναφιλητό ή από μια γυναίκα που τρίβεται ή δαχτυλώνεται με τα μάτια κλειστά μέχρι να τελειώσει στα ίδια της τα χέρια και μετά, αμέσως μετά, να ανάψει τσιγάρο και να προσπαθεί να επαναφέρει την αναπνοή της στους κανονικούς ρυθμούς;

Σημειωτέον, ότι στην σχεδόν γειτόνισσα Μαδρίτη υπάρχουν πολύ δημοφιλείς χώροι, όπως το Paseo del Prado, το πάρκο Retiro ή ο χώρος στάθμευσης Templo de Debod. Στο Βερολίνο, επίσης, Στο Λονδίνο, επίσης. Εγώ ως μεσογειακιά προκρίνω πατρίδα Αλμοδόβαρ.

Αν υπάρχουν μέρη για dogging στην Αθήνα (εννοώ, σίγουρα θα υπάρχει κάτι κάπου), παρακαλώ ενημερώστε με-ίσως χρειαστώ επιτόπια έρευνα. Αν έχετε κάνει dogging, επίσης στείλτε μου την εμπειρία σας, ειλικρινώς με ενδιαφέρει, γιατί μου φαίνεται κάτι γνησίως εξωτικό, ομολογώ έξω από τα νερά μου sex editor ξε-sex editor.

Θυμάμαι, γράφοντας αυτό το κείμενο, έναν φίλο που καυλάντιζε με τον γείτονά του (στρέιτ ο ένας, γκέι ο άλλος) στα μπαλκόνια. Άπλωναν με το σώβρακο έκαστος τα καθαρά ρούχα, πιάναν τα πουλιά τους, κλείναν μάτια. Ελληνικά πράγματα, πατροπαράδοτα. Από κάποιο ηχείο μπορεί να ακουγόταν Μητροπάνος, δεν λέω, ξέρω, αλλά δεν λέω.

Το γαρ πολύ του dogging γεννά παραφροσύνη. Κι αν είστε πρόθυμοι να τον παίξετε μπροστά σε αγνώστους, δεν κάνετε την αρχή μιλώντας σε καμιά άγνωστη σε ένα μπαρ; Δεν σας κουνώ (πολύ) το δάχτυλο, αλλά μου είστε όλοι απελευθερωμένοι για να βάλετε τα αρχίδια σας σε άκυρα στόματα, ενώ κωλώνετε να στείλετε ένα σφηνάκι στη μουνάρα κοκκινομάλλα που σας ρίχνει κλεφτές ματιές στην άκρη της μπάρας. Shit.

Μωρέ, κάντε ό, τι τραβάει η ψυχή σας. Αφήστε τη sex editor στις πλάνες της. Τριαντάρισε κι αυτή κι αρχίζει κιόλας να νοσταλγεί φασάρες με χειροπιαστό πέσιμο, παθιάρικο μπαλαμούτι και σεξ σε ξενοδοχείο «για λίγο».

 

Διαβάστε ακόμα: Sex Editor, Σεξ με νύχια και με δόντια

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top