Μήπως αναστενάζετε στην ιδέα μιας ποπ σταρ, διάσημης, που γύρισε να σας ρίξει ένα βλέμμα με αντάλλαγμα να την υπηρετήσετε μέχρι δακρύων; (εικονογράφηση: Milo Manara)

Η συζήτηση για το παιχνίδι ρόλων στο σεξ μου φαίνεται όχι απλώς last year, αλλά last decade. Αφιέρωσα αρκετή ώρα για να διαβάσω τι μπορεί να έχει γραφτεί στο ελληνικό Internet τα τελευταία χρόνια και (δεν) έπεσα από τα σύννεφα: παρωχημένες συμβουλές τύπου how to και ιδέες για συντηρητικό, από τσόντες του 90, για role playing που θέλει την γυναίκα σε ρόλους υποταγής και τον άντρα σε ρόλο τιμωρού και εξουσιαστή.

Το να θέλουμε εμείς οι γυναίκες να νιώσουμε υποταγμένες στο σεξ είναι δικαίωμά μας-το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, φυσικά. Αλλά το να παίζουμε ένα παιχνίδι ρόλου που απλώς θα διογκώσει καρναβαλικά, αν θέλετε, μια εγκατεστημένη κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι, δεν ξέρω, έχει νόημα; Άνδρες, γράφω για εσάς αυτή την ώρα. Αν της προσφέρετε ικανοποίηση ως Γιώργος παίρνοντάς την με ελαφριά βία στα τέσσερα, αναρωτηθείτε πόση περισσότερη ικανοποίηση μπορείτε να της προσφέρετε ως δάσκαλος που τον λένε Γιώργο παίρνοντάς την με λίγο περισσότερη (;) βία στα τέσσερα.

Γνωρίζετε καλά ότι είμαι η τελευταία που θα κρίνει όποια ορμή σας, όρεξη και καύλα-εκτός από αυτές που προσκρούουν στον ποινικό κώδικα. Όμως, θα σας ομολογήσω ότι το προχειρατζίδικο role playing που τα ζευγάρια ξεπατικώνουν από κάποια ερωτική ταινία ή από οπουδήποτε, με κάνει να πλήττω αφόρητα. Οι άντρες έχετε κάποιες φαντασιώσεις που σας έχει καλλιεργήσει και θεριέψει το πορνό: η νοσοκόμα με τις ρώγες να’ ναι τσίτα μέσα από τη λευκή στολή, η σέξι δασκάλα με τα γυαλιά μυωπίας και τα πρησμένα τσιμπουκόχειλα, η αστυνομικίνα με το μαστίγιο (φευ) και τις γόβες στιλέτο λουστρίνι, η στρίπερ που θέλει να σας τα δώσει όλα και να σας τα κάνει όλα…Εσείς συνήθως σε ρόλο δασκάλου, ασθενούς (που άξαφνα όμως αποκτά και παραποκτά σθένος), πελάτη, ενόχου και τα συναφή.

Μήπως λαχταράτε μια χωριατοπούλα με βαριά προφορά και πρόθυμη να σας περιποιηθεί όπως ποτέ δεν θα τολμούσε ή δεν θα ήθελε να κάνει η γυναίκα σας;

Δυο εραστές που θέλονται και φλέγονται ο ένας για τον άλλο είναι ικανοί να ξεπεράσουν κάθε φαντασία. (εικονογράφηση Milo Manara)

Αν περνάτε καλά με όλα αυτά και αν τη βρίσκετε, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν και καμία που γράφει για σεξ να σας ανακόψει. Αλήθεια, όμως, έχετε σκεφτεί να κάνετε upgrade στα παιχνίδια σας; Θέλετε να παίζετε ό, τι έπαιζαν οι πρωταγωνιστές στις ταινίες του Γκουσγκούνη; Και πόσο, πια, σας φτιάχνει να παίζετε τον ασθενή κι η γκόμενα ή η γυναίκα σας να σας εξετάζει με ψεύτικα (ή αληθινά) ακουστικά λίγο πριν σας δοθεί στην συνηθισμένη σας στάση και χύσετε ωραία και καλά; Κάτι μου λέει πως μπορεί και να βαριέστε κατά βάθος. Μην παίζετε απλώς ρόλους. Παίξτε θέατρο. Μπορείτε; Να το δείτε συνολικά, να το πιστέψετε στ’ αλήθεια, να το κάνετε να μοιάζει με αληθινό έγκλημα; Δεν είναι τόσο δύσκολο, απλώς πρέπει να το πάρετε στα σοβαρά.

Τι ζώδιο είναι ο Κωνσταντής ο χασάπης που παριστάνετε απόψε; Πού μένει, τι μουσική ακούει, τι φοβάται;

Σκεφτείτε τι στ’ αλήθεια σας ξεσηκώνει, μακριά από τις πεπατημένες. Δυο εραστές που θέλονται και φλέγονται ο ένας για τον άλλο είναι ικανοί να ξεπεράσουν κάθε φαντασία, να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν μεταξύ τους, να ξεχάσουν τα ταμπού και ν’ αγγίξουν ουρανό. Μήπως λαχταράτε μια χωριατοπούλα με βαριά προφορά και πρόθυμη να σας περιποιηθεί όπως ποτέ δεν θα τολμούσε ή δεν θα ήθελε να κάνει η γυναίκα σας; Μήπως αναστενάζετε στην ιδέα μιας ποπ σταρ, διάσημης, που γύρισε να σας ρίξει ένα βλέμμα με αντάλλαγμα να την υπηρετήσετε μέχρι δακρύων; Μήπως γουστάρετε μια μεγαλύτερη γυναίκα με πείρα και φράγκα να σας ξετινάξει και να σας καψουρέψει; Μήπως μια άπειρη, κακομαθημένη μικρούλα με περίεργα βίτσια; Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο. Ακούστε και τις δικές της επιθυμίες-ίσως κάπου διασταυρώνονται και αυτό θα παρουσιάσει πραγματικό ενδιαφέρον όταν γίνει πράξη.

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που συνήθως πηγαίνουν λάθος με το role playing είναι ότι το κρατάτε μόνο για μερικές στιγμές εντός κρεβατοκάμαρας. Έτσι, μην απορείτε γιατί δεν κάνει, τελικά, και τόσο πικάντικο όσο προσδοκούσατε το κρεβάτι σας. Ξεκινήστε το role playing από το ποτό ή το τραπέζι χωρίς πολλές επεξηγήσεις ή τέλος πάντων όσες απαιτεί η μεταξύ σας επαφή και επικοινωνία. Αν βρείτε μικρή αντίσταση, συνεχίστε-είναι ερεθιστική μια μικρή δόση σεμνοτυφίας. Αν όμως το ταίρι σας δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει το gaming μην επιμένετε, θα χαλαστείτε κι οι δύο.

Τολμάτε να κοιμηθείτε με τους ρόλους σας απατώντας κατά φαντασία ο ένας τον άλλο; Αν ναι, είστε πολύ φίλοι μου.

 

 

Ξεκινήστε το role playing από το ποτό ή το τραπέζι χωρίς πολλές επεξηγήσεις. (εικονογράφηση Milo Manara)

Αν το παιχνίδι πάει καλά, θα ζηλέψετε τον ρόλο σας. Αρκεί να τον απολαύσετε κι εσείς. Μην ζητάτε από την παρτενέρ σας να μπαίνει σε ρόλους και να κάνει διάφορα, αν εσείς δεν είστε έτοιμος να ανταποκριθείτε. Επίσης, σε αυτά τα παιχνίδια έχει πολύ γούστο να προσφέρετε “αέρα” για συνέχεια, για πιθανά sequels-το επόμενο βράδυ ή σε έξι μήνες. Όταν ένας συγγραφέας ή ένας ηθοποιός χτίζουν έναν χαρακτήρα, γνωρίζουν πολλά γι’ αυτόν ή όχι τα πάντα. Μιμηθείτε τους. Τι ζώδιο είναι ο Κωνσταντής ο χασάπης που παριστάνετε απόψε; Πού μένει, τι μουσική ακούει, τι φοβάται; Μπορεί να σας φαίνεται κάπως υπερβολικό αυτό τώρα, αλλά αν μπείτε ορεξάτοι στην διαδικασία, θα θέλετε να μου φιλήσετε τα χέρια-συγγνώμη για την υπεροψία αυτήν.

Αν λειτουργήσει ένα role playing δεν χρειάζεται να το παρατήσετε για να βρείτε άλλο. Όχι προτού το απομυζήσετε πλήρως ή όσο αντέχετε. Τσακωθείτε με τους ρόλους σας, πιείτε κοκτέιλ με τους ρόλους σας, πηγαίντε θέατρο με αυτούς, κάντε σεξ κάπου που οι ατόφιοι εαυτοί σας δεν θα έκαναν ποτέ. Συζητήστε μετά, αλλά όχι αμέσως μετά. Τολμάτε να κοιμηθείτε με τους ρόλους σας απατώντας κατά φαντασία ο ένας τον άλλο; Αν ναι, είστε πολύ φίλοι μου.

Όταν θα συζητήσετε εκτός ρόλων, δουλέψτε τις λεπτομέρειες, χτίστε την όλη κατάσταση από κοινού, λέγοντας την αλήθεια. Οργανώστε την εξέλιξη των ηρώων σας. Μπορείτε να καταφεύγετε σε αυτούς όταν τα πράγματα θα είναι δύσκολα μεταξύ σας, ίσως αποτελούν το stress relief σας ή τον τρόπο να ξεκινήσετε την επίλυση ενός τσακωμού. Κλέψτε αδυσώπητα από τους ρόλους σας, μπολιάστε τους εαυτούς σας τους πραγματικούς με στοιχεία τους, μαγέψτε ο ένας τον άλλον, χωρίς καν να πηδιέστε. Μήπως ο ρόλος σας φιλάει καλύτερα από εσάς; Ανταγωνιστείτε τον ξεδιάντροπα. Τι θα λέγατε να παίξετε μαζί την πρώτη σας φορά; Να ξεπαρθενέψει δηλαδή ο ένας τον άλλον; Ή να παριστάνατε τους τελείως αγνώστους συστήνοντας ο ένας στον άλλον από την αρχή με νέα, εντελώς άσχετα με τα αληθινά σας, χαρακτηριστικά;

Προσοχή σε τρία πράγματα, αν θέλετε την γνώμη μου: 1.Μην παριστάνετε κάποιο υπαρκτό πρόσωπο, όχι αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι ότι είναι εντάξει για την παρτενέρ σας. Μην της ζητήσετε να παριστάνει εκείνη τη φίλη της την τατουατζού που σας κρυφοκαυλώνει. Αν σας κρυφοκαυλώνουν υπαρκτά άτομα της ζωής σας, είναι επόμενη συζήτηση αν είστε αμφότεροι ψημένοι να τα φέρετε στο κρεβάτι σας. 2.Μην μπείτε σε βαθιά νερά role playing τις πρώτες εβδομάδες των εξόδων σας, των ραντεβού σας, της σχέσης σας. Γνωρίστε όσο πιο καλά μπορείτε ο ένας τον άλλον, για να βγάλετε πλούσιο ζουμί όταν έρθει η ώρα να “σκοτώσετε” για λίγο τους αληθινούς σας εαυτούς. 3.Μην χρησιμοποιήσετε το role playing για να πάρει τα πάνω της μια μαραμένη σχέση, τουλάχιστον μην βασιστείτε αποκλειστικά σε αυτήν την μέθοδο. Το role playing το τέλειο, το που κόβει αναπνοές και γόνατα, είναι αυτό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που έχουν καψούρα ο ένας με τον άλλον-όπως κι αν αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και να πραγματωθεί για το κάθε ζευγάρι.

Κι ένα ακόμα: δεν είμαι τρελή φαν των κοστουμιών και των περιβολών. Αν θέλετε να κάνετε ένα μπάρμαν που θα ξεσκίσει στον πούτσο την πελάτισσα που τον φλερτάρει όλη νύχτα δεν χρειάζεστε shaker. Καταλαβαίνετε, νομίζω. Όλα, όλα, όλα στο μυαλό. Όταν χύνει το μυαλό, ακολουθεί το σώμα. Μόνο αν το πιστέψετε πραγματικά θα πιάσει τόπο και το ξόρκι της απόλυτης, ακατάλυτης, απερίσπαστης ηδονής θα βγει αληθινό.

 

Διαβάστε ακόμα: «Φτύνω, γλείφω και λιπαίνω». H Sex Editor υμνεί το σάλιο. 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top