Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την Emirates

    Μπορεί ένα πολυτελές αεροπλάνο να μετατραπεί σε ιπτάμενο εστιατόριο; Είναι το όνειρο πολλών αεροπορικών εταιρειών εδώ και χρόνια αλλά προσκρούει σε πρακτικά εμπόδια. Φέτος όμως η Emirates έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, καθώς συνεργάζεται με κορυφαίους σεφ. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε ο επίσημος αερομεταφορέας και στο πρόσφατο διεθνές Sani Gourmet Festival.

     

    Tα καλοκαιρινά μενού είναι εμπνευσμένα από διάφορους προορισμούς και περιλαμβάνουν γεύσεις από την «καλοκαιρινή συγκομιδή» του κάθε τόπου.

    Gourmet απολαύσεις, τοπικές γεύσεις και ολόφρεσκη πρώτη ύλη συνθέτουν τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που «σερβίρει» εν πτήσει η Emirates στους επιβάτες της. Για τη μεγαλύτερη ίσως αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, κάθε πτήση είναι ένας προορισμός από μόνη της. Σημασία έχει το ταξίδι. Αναπόσπαστο κομμάτι της υπόσχεσης «Fly better» για μία ξεχωριστή και όχι ρουτινιάρικη ταξιδιωτική εμπειρία είναι βεβαίως η γαστρονομία.

    Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα ιδιαίτερης νοστιμιάς στον αέρα. Ο κάθε προορισμός εμπνέει τα γεύματα, τα οποία φέρουν στοιχεία από τις τοπικές κουζίνες και προετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα υλικά. Οι επιβάτες όλων των θέσεων -όχι μόνο των business & first- και προς κάθε προορισμό (ακόμα και τον πιο μακρινό) απολαμβάνουν ξεχωριστά πιάτα που τους «ταξιδεύουν» εν πτήσει.

    H Εmirates δίνει αυξημένη βαρύτητα στις γαστριμαργικές ανάγκες των πελατών της.

    Δεν είναι τυχαίο ότι η Emirates έχει βραβευτεί διεθνώς για τη γαστρονομία εν πτήσει. Επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση των γευμάτων που προσφέρει, και δίνει ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες παρότι περισσότερα από 110 εκατομμύρια γεύματα (!) σερβίροντας ετησίως στις πτήσεις της.

    Στην Ελλάδα η Emirates βρίσκεται εδώ και 23 χρόνια συνδέοντας την με ολόκληρο τον κόσμο.

    Επιπλέον, δίνει συστηματικά στους επιβάτες της λόγους να πετάνε καλύτερα, εμπλουτίζοντας τα μενού της με εποχικές γαστριμαργικές προτάσεις, για όλα τα γούστα και σύμφωνα με όλες τις διατροφικές τάσεις. Ήδη φέτος, ανακοίνωσε τα καλοκαιρινά της μενού, τα οποία είναι εμπνευσμένα από διάφορους προορισμούς και περιλαμβάνουν γεύσεις από την «καλοκαιρινή συγκομιδή».

    Στην Emirates πάνω από 110 εκατομμύρια γεύματα σερβίροντας ετησίως, τα οποία αποτελούν δημιουργίες των κορυφαίων σεφ της αεροπορικής.

    Στην Ελλάδα η Emirates βρίσκεται εδώ και 23 χρόνια συνδέοντας την με ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της, διευρύνοντας το δίκτυο της και στηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό. Χαρακτηριστικό αυτής της δέσμευσής ήταν η δρομολόγηση της μοναδικής καθημερινής απευθείας πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη, από το 2017.

    Οι επιβάτες όλων των θέσεων και προς κάθε προορισμό απολαμβάνουν ξεχωριστά πιάτα που τους «ταξιδεύουν» εν πτήσει.

    Στο πλαίσιο της συνδεσιμότητας της Ελλάδας με μία πληθώρα προορισμών, αλλά και της υψηλής γαστρονομίας που πρεσβεύει, συνεργάστηκε φέτος, με το παγκόσμιας εμβέλειας Sani Gourmet, φέρνοντας τέσσερις κορυφαίους σεφ στην καρδιά της Χαλκιδικής, οι οποίοι γοήτεσαν το κοινό με τις γαστρονομικές δημιουργίες τους. Για άλλη μία φορά, η αεροπορική απέδειξε εμπράκτως ότι αποτελεί σταθερό σύμμαχο του τουρισμού στην Ελλάδα.

    Για την εμπειρία μιας πτήσης με την Emirates, μπείτε εδώ  για να αποφασίσετε σε ποιον προορισμό θα σας ταξιδέψει. Καλό ταξίδι και καλή όρεξη!

     

    Διαβάστε ακόμα: Global Aviation – γνωρίζατε ότι εκπαιδεύουμε πιλότους από το εξωτερικό στην Ελλάδα;

     

     

    x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

    Πιο δημοφιλή

    Επειδή η αλήθεια κρύβεται πάντα στα ψιλά γράμματα, καλό είναι να διασκεδάζουμε με το συγκεκριμένο app, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και τις συνέπειες.

    Andro Ο Άνδρας από την αρχή

    Στη νέα σειρά after office drinks του Andro, συναντάμε την ταλαντούχα σχεδιάστρια του οίκου Zeus & Δione. Με ένα -και περισσότερα- ποτήρια εκλεκτό ροζέ L’Ésprit du Lac, συζητάμε για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής: Για το καθημερινό τελετουργικό της δουλειάς, τις σχέσεις με συναδέλφους, τις στιγμές χαλάρωσης μετά το γραφείο... Όλα εκείνα που μας απασχολούν καθημερινά και είναι στο χέρι μας να μη γίνονται ρουτίνα.

    Andro Ο Άνδρας από την αρχή

    O εκδότης του Αndro ήταν προσκεκλημένος στο Utopia του Golden Hall, στην εγκατάσταση των New Nomads που επιμελείται ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Μίλησαν για το αντρικό στιλ, την πολιτική ως ευγενές σπορ, την υψηλή γαστρονομία και το σουβλάκι, και μοιράστηκαν ιστορίες από θρύλους όπως ο Σων Κόνερι και ο Αντώνης Μπενάκης.

    Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

    Ο δημιουργός του περιοδικού Skipper ONDECK μιλάει στο Andro για το όραμά του γύρω από το χώρο του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού, την επιτυχή εδραίωση του περιοδικού στο εξωτερικό και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

    Andro Ο Άνδρας από την αρχή
    Button to top

    Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close

    Andro