Top 5 Πέντε στέκια για γρήγορο lunch break για όσους δουλεύουν στο κέντρο της Αθήνας

Που να πας κάπου γρήγορα αλλά όχι με την ψυχή στο στόμα, να φας ωραία αλλά να μην σκάσεις και να απολαύσεις αυτό το πολύτιμο break από το γραφείο; Πέντε μαγαζιά ό,τι πρέπει για ένα μεσημεριανό διάλειμμα.

 

Από δροσερές σαλάτες μέχρι γευστικότατα ζυμαρικά, συνοδεία ενός ποτηριού κρασιού. (Φωτογραφία: Warehouse)

Warehouse
Η πρώτη στάση γίνεται στο γνωστό στέκι στη γωνία Βαλτετσίου 21 & Μαυρομιχάλη για 2 λόγους. (1) Είναι ένα λεπτό με τα πόδια από το γραφείο και (2) από όταν πρωτοάνοιξε μου θύμιζε μαγαζί πόλης του εξωτερικού. Στυλάτο design που συνδυάζει μέταλλο και ξύλο – ξεχωρίζω τους πάγκους στο (άκαπνο) εσωτερικό του, ενώ για τους ανοιξιάτικους μήνες τα τραπεζάκια έξω είναι ό,τι πρέπει. Όπως και ο κατάλογος του, που είναι σύντομος για να μην σε μπερδέψει. Σίγουρα επιλέγεις την σαλάτα με το κοτόπουλο (απλά δροσερή και χορταστική) για κάτι ελαφρύ, όπως και τη σαλάτα με μανούρι. Ενώ αν θέλεις κάτι πιο… φαγητό συνιστώ να πειραματιστείς με τα ζυμαρικά του που είναι γευστικότατα. Φυσικά συνοδεύεις το γεύμα σου με ένα ποτήρι κρασί. Μόνο ένα όμως, έχεις και δουλειά μετά. Τέλος το Warehouse έχει και δικό του εκλεκτό εσπρέσο μικρής παραγωγής.

//Warehouse, Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια, 215 5408 002

 

Στην επόμενη σελίδα: Στο It αξίζει να το παρακάνεις.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Αυτά είναι τα πιο ψαγμένα στέκια για φαγητό σε Χώρα, Κόρθι, Πιτροφό και Άνω Φελλό, έξω δηλαδή από το τουριστικό Μπατσί (που είναι το δημοφιλέστερο θέρετρο του νησιού και έχει τις δικές του επιλογές).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Που να πας για βουτιές; Που να βρεις πιάτα με ντόπια προϊόντα; Που θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα αμυγδαλωτά του νησιού; Ο Λευτέρης Βαρέλης μας ταξιδεύει στη δική του Σκύρο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γραφείο Urban Soul Project βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό του Epicure στην Καβάλα, ενός νέου bar restaurant που συνδυάζει το κλασικό βιεννέζικο στυλ με την pop κουλτούρα και είναι αφιερωμένο στην απόλαυση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από φρέσκια ψάρια και σκορδολάζανα μέχρι κυδωνάτες πατάτες και γιαγιαδίστικες πίτες, ο Βασίλης Δημαράς μας ξεναγεί στα 5 πιο ψαγμένα φαγάδικα της Μήλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro