Βασίλης Δημαράς· 25.09.2015
Η γκανιάν ομάδα του Κυρ-Αρίστου, ύστερα από το «Κεμπαπτζίδικον», την «Ψιψίνα» και το «Μπακάλικο», είπε να ανοίξει ένα ακόμα εστιατόριο. Εκεί δίπλα στα άλλα, στο Π. Φάληρο, που θα «παίζει» με τα μακαρόνια. Και τι πιο κατάλληλο όνομα από το… «Ακάκιος»;
Βασίλης Δημαράς· 31.08.2015
Ο Βασίλης Δημαράς βγήκε για σχολικά και κατέληξε να απολαμβάνει τα φαλάφελ, τα burger μανιταριών και τις άλλες χορτοφαγικές νοστιμιές ενός κεφάτου Ινδού σεφ.
Βασίλης Δημαράς· 12.06.2015
Τραπεζάκια έξω λοιπόν, κατάλογος που μοιάζει με δαντέλα, φοβερές κρέπες, δουλεμένα κοκτέιλ, καλές τιμές. Τι άλλο θέλετε πια;
Βασίλης Δημαράς· 04.06.2015
Χαιρόμαστε που πολλαπλασιάζονται τα στέκια με σούσι σε φιλικές τιμές: To "Sushirolls", η νέα ανακάλυψη στον Πειραιά πίσω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, έχει και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα.
Βασίλης Δημαράς· 07.05.2015
Τα χρυσαφένια μπαλάκια από ρεβίθια γνωρίζουν πιένες στην πλατεία Βαρνάβα: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα μαγαζιά με την απλότητα και την αισθητική αυτού του «μπαμπά»!
Κίμων Φραγκάκης· 05.04.2015
Η Χρύσα ήταν ένα από τα πρώτα δημιουργικά εστιατόρια της Αθήνας και η πρώτη που “ανακάλυψε” τα Άνω Πετράλωνα στις αρχές της δεκαετίας του '90. Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην παλιά της γειτονιά, με ένα αγαπησιάρικο μεσογειακό μπιστρό.
Βασίλης Δημαράς· 17.03.2015
Ο Βασίλης Δημαράς κατέβηκε στη Στουρνάρη για να δει το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο αλλά ευχαριστήθηκε πιάτα με €2 ως -το ακριβότερο- €4,5.
Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος· 03.11.2014
Ένα εστιατόριο που δεν νοιάζεται αποκλειστικά για το κέρδος, με πιάτα που κοστίζουν μέχρι 5 ευρώ και έμφαση στην κοινωνική μέριμνα.
Guest / Γεύση· 01.11.2014
Καπηλειό. Σταράτα, ντεκλαρέ, τρεχοσαλιέ, πάμφθηνα. Ούτε γκουρμεδιές ούτε ρομαντζάδες και ατμοσφαιρικά δείπνα με λάγνα κοιτάγματα. Ό,τι γουστάρει ο Γιάννης Δημητριάδης.
Guest / Γεύση· 17.10.2014
Κρυμμένο στα γύρω στενά της Αγίας Ειρήνης, ένα στέκι φιλικό, σχεδόν σαν σπιτικό, με φρέσκα προϊόντα κι ετοιμοπόλεμη θράκα. Μας κάθισε στο τραπέζι του ο Κώστας Κουρτίδης.
Βασίλης Βαρδάκας· 17.07.2014
Στο downtown της Νέας Υόρκης τέτοια «φρέσκα» μαγαζιά υπάρχουν σε κάθε γωνία. Όπως αυτό που έχει γίνει η μεσημεριανή «καντίνα» μου, δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος –και αξίζει τα 15 Ευρώ που θα πληρώσεις.
Guest / Γεύση· 25.06.2014
O σεφ Μάρκο Ρόσι εξηγεί γιατί συνεχώς ψάχνει αφορμή –κι αν δεν υπάρχει, την εφευρίσκει– να χτυπάει ένα ακόμα από τα ασυναγώνιστα σάντουιτς του Αναψυκτηρίου «Το Σαν Φρανσίσκο».