Εύα Μαρκάκη· 27.12.2021
Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους αρμόζει. Ενα ντελικάτο δημιούργημα που ανεβάζει την κατηγορία «θαλασσινά» σε άλλη πίστα, είναι το χτένι Capesante Ionian Style του Άρη Βεζενέ. Το απολαύσαμε μαζί με το πιπεράτο και άκρως αρωματικό Ντρούμο του Κτήματος Κυρ Γιάννη.
Εύα Μαρκάκη· 17.12.2021
Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Μια άκρως επιτυχημένη έμπνευση που συνδυάζει μοντέρνα τεχνική, κρητική παράδοση και εσάνς... hunkar begendi είναι το γκανιάν πιάτο που δημιούργησε ο Γκίκας Ξενάκης. Το συνδυάσαμε ασμένως με την στιβαρή «Διάπορο» του Κτήματος Κυρ Γιάννη.
Εύα Μαρκάκη· 10.12.2021
Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Συνδυασμός παράδοσης και σύγχρονης, υψηλής γαστρονομίας, το σοφρίτο του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη σε μεταφέρει στο κυριακάτικο τραπέζι κάποιας μερακλούς Κερκυραίας με μοντέρνες ανησυχίες. Το δοκιμάσαμε μαζί με την οργασμική Ράμνιστα του Κυρ Γιάννη. Γράφει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.
Εύα Μαρκάκη· 02.12.2021
Επιλέγουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Το ψάρι που ξεχωρίσαμε, έχει την υπογραφή του Θανάση Βασίλαινα. Στον νέο ακόμα χώρο του πίσω από το Χίλτον, μετέτρεψε τα κλασικά μπαρμπουνάκια σε έκρηξη γεύσης, αρωμάτων και χρώματος. Τα δοκιμάσαμε μαζί με το βουργουνδέζικης φινέτσας Chardonnay Πάλπο από το Κτήμα Κυρ Γιάννη.
Εύα Μαρκάκη· 25.11.2021
Επιλέγουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Ξεκίνημα με κάτι μερακλίδικο, από τον Χριστόφορο Πέσκια: Στο νέο στέκι Dopios, ανέδειξε το πιο cult υλικό του 2021, την προβατίνα, σε πικάντικα κεμπάπ με απαλή κρέμα αβοκάντο. Τα δοκιμάσαμε μαζί με τις «Δύο Ελιές» του Κυρ Γιάννη, το πρώτο κρασί που υπέγραψε ο Στέλλιος Μπουτάρης.
Επίκουρος· 03.01.2014
Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.
Επίκουρος· 16.12.2013
Ο Επίκουρος επιλέγει το κορυφαιο πιάτο στα top Αθηναϊκά εστιατόρια.
Επίκουρος· 16.09.2013
Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.
Επίκουρος· 26.07.2013
Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.
Επίκουρος· 27.06.2013
Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.
Επίκουρος· 08.06.2013
Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.