Most Viewed

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα δίπλα στο κύμα και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Tα αχνιστά μύδια με σέλερι, λεμόνι και τοματίνια confit είναι το καλοκαίρι σε μια μπουκιά. Τα απολαύσαμε με το φρέσκο και τραγανό Τέχνη Αλυπίας λευκό, από το Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα δίπλα στο κύμα και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Τα θαλασσινά όπως οι σαρδέλες και οι καραβίδες στα κάρβουνα του Παπαϊωάννου είναι γεύσεις που παραπέμπουν στο καλοκαίρι. Τα απολαύσαμε μαζί με το αλμυρό και κοφτερό Ασύρτικο του Κτήματος Τέχνη Οίνου. Επιλέγει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα δίπλα στο κύμα και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Ένα πιάτο που συνδυάζει το comfort στη γεύση με την fine dining οπτική ενός αστεράτου σεφ, είναι τα ντολμαδάκια ψαριού του Κώστα Μπαμπαλίκη. Το απολαύσαμε μαζί με το γεμάτο φρεσκάδα Ήδυσμα Δρυός Chardonnay του Κτήματος Τέχνη Οίνου. Επιλέγει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους αρμόζει. Ενα ντελικάτο δημιούργημα που ανεβάζει την κατηγορία «θαλασσινά» σε άλλη πίστα, είναι το χτένι Capesante Ionian Style του Άρη Βεζενέ. Το απολαύσαμε μαζί με το πιπεράτο και άκρως αρωματικό Ντρούμο του Κτήματος Κυρ Γιάννη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Μια άκρως επιτυχημένη έμπνευση που συνδυάζει μοντέρνα τεχνική, κρητική παράδοση και εσάνς... hunkar begendi είναι το γκανιάν πιάτο που δημιούργησε ο Γκίκας Ξενάκης. Το συνδυάσαμε ασμένως με την στιβαρή «Διάπορο» του Κτήματος Κυρ Γιάννη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Συνδυασμός παράδοσης και σύγχρονης, υψηλής γαστρονομίας, το σοφρίτο του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη σε μεταφέρει στο κυριακάτικο τραπέζι κάποιας μερακλούς Κερκυραίας με μοντέρνες ανησυχίες. Το δοκιμάσαμε μαζί με την οργασμική Ράμνιστα του Κυρ Γιάννη. Γράφει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιλέγουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Το ψάρι που ξεχωρίσαμε, έχει την υπογραφή του Θανάση Βασίλαινα. Στον νέο ακόμα χώρο του πίσω από το Χίλτον, μετέτρεψε τα κλασικά μπαρμπουνάκια σε έκρηξη γεύσης, αρωμάτων και χρώματος. Τα δοκιμάσαμε μαζί με το βουργουνδέζικης φινέτσας Chardonnay Πάλπο από το Κτήμα Κυρ Γιάννη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιλέγουμε τα κορυφαία πιάτα της χρονιάς και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Ξεκίνημα με κάτι μερακλίδικο, από τον Χριστόφορο Πέσκια: Στο νέο στέκι Dopios, ανέδειξε το πιο cult υλικό του 2021, την προβατίνα, σε πικάντικα κεμπάπ με απαλή κρέμα αβοκάντο. Τα δοκιμάσαμε μαζί με τις «Δύο Ελιές» του Κυρ Γιάννη, το πρώτο κρασί που υπέγραψε ο Στέλλιος Μπουτάρης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Επίκουρος επιλέγει το κορυφαιο πιάτο στα top Αθηναϊκά εστιατόρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top