Πιο δημοφιλή
Andro Team Οι 10 ελληνικές «άστα να πάνε» φυλές του κορωνοϊού 

Ζουν ανάμεσά μας, δεν τους μπερδεύεις. Είναι αυτοί που δεν φορούν μάσκα, που θέλουν να πάνε στα μπουζούκια ακόμη κι αν πέσει βόμβα ή που σκαρώνουν ποιήματα και δεν τους βγαίνει η ρίμα με την Covid-19.

24.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Τη μάσκα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω… 

Ξέρετε πότε πρέπει να πετάτε τη μάσκα; Σας τρώει στη μύτη όταν την φοράτε; Σας αναγνωρίζουν στο δρόμο; Τι γίνεται με το μικροτσίπ του Gates; Η Θέμις Φούλια σπάει λίγη αθώα πλάκα με όσα σουρεαλιστικά μας συμβαίνουν.

17.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη «Αλό, γραφείο διαδηλώσεων;» 

Με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που φιλοδοξεί να βάλει τάξη στις διαδηλώσεις, η Θέμις Φούλια φαντάζεται πέντε αστείους διαλόγους μεταξύ του διοργανωτή της διαδήλωσης (όπως προβλέπει ο νόμος) και του... αρμόδιου στη δημόσια υπηρεσία.

01.07.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Ζωή Ο Σαββατο-κυριακο-φάγος 

Μήπως φιλοξενείτε κι εσείς στο σπιτικό σας ένα τέρας που σας τρώει τον ελεύθερο χρόνο σε παιδικά πάρτι και παιδικές προπονήσεις; Η Θέμις Φούλια εντόπισε το τριχωτό αυτό -αχόρταγο- πλάσμα που δεν αφήνει τους ενήλικες να χαλαρώσουν και μας το συστήνει με τρυφερότητα.

09.06.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Γεύση «Παπάρα» τέλος; Τι δεν θα μπορούμε πια να κάνουμε στα εστιατόρια 

Τέρμα η κλασική παπάρα στη χωριάτικη σαλάτα; Τέρμα και οι βουτιές στο τζατζίκι; Το νέο savoir faire στα φαγάδικα θα είναι πλέον ενταγμένο στην μετά-κορωνοϊό συνθήκη. Γράφει, μεταξύ αστείου και σοβαρού, η Θέμις Φούλια.

22.05.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος «Δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα, ακόμη κι αν με μαυρίσετε» 

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Prime Minister του Ξενοφώντα Φύτρου, όχι όμως και οι εφιάλτες. Να τι είδε στον ύπνο του μια ημέρα πριν από τις εκλογές και πώς φαντάζεται το πολιτικό του μέλλον.

06.07.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος «Πριν σας φουντάρω θα κάνω εκλογές» 

Τα μυστικά γκάλοπ, οι απίθανες ερωτήσεις προς το δυναμικό κοινό των 10χρονων και τα σκάνδαλα της αντιπολίτευσης με τις τριήρεις του Αθηναϊκού στόλου. Ο Prime Minister GR του Ξενοφώντα Φύτρου είναι έτοιμος για τις κάλπες.

02.07.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος «Δημόσια πανεπιστήμια για φοιτητοπατέρες και μπαχαλάκηδες» 

O Prime Minister GR του Ξενοφώντα Φύτρου ξέρει από πανεπιστήμια. Άλλωστε κι ο ίδιος έκανε πολλά χρόνια για να τελειώσει τη σχολή του. Το σχέδιό του είναι να παραδώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση στους αιώνιους φοιτητές και τα... μπάχαλα.

30.06.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος «Πληρώνω το χρέος, κερασμένοι και οι καφέδες» 

Ο Prime Minister GR του Ξενοφώντα Φύτρου έκανε πάλι το θαύμα του: στη Σύνοδο Κορυφής έθελξε με την παρουσία του, τόσο που τα έκανε μαντάρα και φορτώθηκε το χρέος όλων των χωρών της Ευρωζώνης. Στο τέλος πλήρωσε και τους καφέδες.

25.06.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος «Όλα έγιναν μπάχαλο για το στήθος της Μελάνια» 

Ο Prime Minister GR του Ξενοφώντα Φύτρου τραγούδησε «Αμέρικα-Αμέρικα!», μίλησε (ας πούμε) με τον πρόεδρο Τραμπ, είχε τετ α τετ με την Μελάνια και την έφαγε κατακέφαλα από τη γυναίκα του. Κατά τα λοιπά: ήταν ένα σημαντικό ταξίδι για τα ελληνικά ζητήματα.

22.06.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος «Πώς τα κατάφερα με τις ερωτήσεις στην ΕΡΤ Βόρειας Κορέας» 

Ο Prime Minister GR του Ξενοφώντα Φύτρου βρέθηκε μπροστά στο μεγάλο εμπόδιο. Πώς θα καταφέρει να ξεπεράσει τις «δύσκολες» ερωτήσεις των δημοσιογράφων της ΕΡΤ; Αν ήταν στημένη η συνέντευξη; Ελάτε τώρα!

19.06.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ξενοφών Φύτρος Prime Minister GR: «Ζήσε και άσε τους άλλους να φουντάρουν» 

Πώς έφτασε στην απόφαση να πάει σε πρόωρες εκλογές ο Prime Minister του Ξενοφώντα Φύτρου; Τι είχε στο μυαλό του και ποιες κρυφές προθέσεις μάς αποκαλύπτει;

14.06.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top