Πιο δημοφιλή
Θέμις Φούλια Βρες χρόνο, ακόμη κι αν σου τον τρώνε… 

Στην ουρά για το σούπερ μάρκετ. Στην ουρά για το ΑΤΜ. Στην ουρά για το συνεργείο αυτοκινήτων. Χάνουμε το χρόνο μας δεξιά και αριστερά. Η Θέμις Φούλια το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να καταγράψει (πάντα με χιουμοριστικό τρόπο) πώς μπορούμε να τον κερδίσουμε ξανά.

17.10.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Φθινόπωρο, γιατί ήρθες πάλι; 

Eίναι η σκληρή μετάβαση από τη χαλαρότητα του καλοκαιριού στη σκληρή πραγματικότητα. Από το dolce farniente στο dolce-amaro fartutto. Να φύγει το φθινόπωρο όπως ήρθε ή να το αποδεχθούμε επειδή... η ζωή συνεχίζεται; Γράφει η Θέμις Φούλια.

08.10.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Oι 50 αποχρώσεις του γκρι: γιατί τα μοντέρνα σπίτια είναι τόσο μονότονα; 

Είναι σαν να είπε ένα βράδυ η Anna Wintour της αρχιτεκτονικής: μη δω κανένα άλλο χρώμα μη δω κεραμίδι, μη δω καγκελάκι μη δω καμπύλες, θα σας απολύσω όλους! Γράφει η Θέμις Φούλια.

28.08.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Τι προσδοκώ από ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα για να βάλω στην κριτική μου 5 αστέρια 

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 37 πράγματα πρέπει να φροντίσουν οι ιδιοκτήτες rooms, airbnb-άδικων και μικρών ξενοδοχείων για να έχουμε ευχάριστες διακοπές. Η Θέμις Φούλια τα καταγράφει με χιουμοριστικό τρόπο ένα προς ένα.

19.08.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ολες οι «φυλές» του πασχαλινού τραπεζιού 

Ο ξερόλας ψήστης, η αγχωμένη νοικοκυρά, ο βαριεστημένος έφηβος, ο θείος που το παίζει τζόβενο, η ιδιότροπη φίλη, αλλά και τα φαγητά που είναι οι σταρ της ημέρας με πρώτο και καλύτερο το αρνί. Η Θέμις Φούλια κάνει τη χιουμοριστική ανατομία του πατροπαράδοτου πασχαλινού τραπεζιού.

02.05.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Τι ωραία μικροάγχη που είχαμε παλιά… 

Ούτε που το φανταζόμασταν πριν από ένα χρόνο ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μας. Πού πήγαν τα... ωραία άγχη της καθημερινότητας που τώρα φαντάζουν μακρινά; Η Θέμις Φούλια μας τα θυμίζει και είναι σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από τότε.

27.02.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Θα πάμε κάποια στιγμή σε εστιατόριο και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε 

Θα μας αφήσουν κάποια στιγμή «χωρίς λουρί», χωρίς μάσκα και απαγορεύσεις να πάμε σε κάποιο εστιατόριο και θα φαινόμαστε σαν UFO. Κάποια από τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν τα καταγράφει η Θέμις Φούλια σε έναν φανταστικό, μελλοντικό διάλογο με το εγγόνι της.

30.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ο χιουμοριστικός Καζαμίας του 2021 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Υπουργείο Υγείας, ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο, λευκά κουφώματα αλουμινίου στον Παρθενώνα. Η επόμενη χρονιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, αν πιστέψουμε τις προβλέψεις της... Θέμιδος: Γράφει η Θέμις Φούλια.

02.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Χιούμορ: Πώς έκαναν το εμβόλιο οι πολιτικοί μας 

Θα το συζητάμε στο μέλλον και δεν θα το πιστεύουμε πως συνέβη. Οι πολιτικοί αρχηγοί μας, με προεξάρχοντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19. Η Θέμις Φούλια γράφει με χιούμορ έναν φανταστικό διάλογο γιαγιάς-εγγονού από το... μέλλον.

17.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Θα γίνει του… click away 

Θα το θυμόμαστε για χρόνια. Θα λέμε: τότε που οι κομμώτριες έγιναν μυστικοί πράκτορες και έκαναν κουρέματα στη ζούλα. Τότε που εμφανίστηκε ο Santa-drone και στα καταστήματα έγινε του... click away. Γράφει η Θέμις Φούλια.

14.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Πώς θα γλιτώσετε από τη σαβούρα των μίντια 

Μήπως σας φαίνονται βαριές και ασήκωτες οι ειδήσεις που διαβάζετε καθημερινά; Δικαίως! Η λύση είναι μια: μακριά από τους βαρύγδουπους τίτλους και το εμπόριο του τρόμου. Ξεκινήστε την «δίαιτα» και θα δείτε αμέσως αποτελέσματα. Γράφει η Θέμις Φούλια.

25.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Δεν σας άρεσε ο κορωνοϊός; Πού να δείτε τον κολονοϊό 

Υποθετικό σενάριο, αλλά έχει την πλάκα του: ένας νέος ιός που δεν θα είναι θανατηφόρος, αλλά θα σε αναγκάζει να πηγαίνεις αδιάκοπα στην τουαλέτα. Η Θέμις Φούλια φαντάζεται πώς θα είναι να φοράς πάνα αντί για μάσκα για να βγεις από το σπίτι.

13.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top