Πιο δημοφιλή
Θέμις Φούλια Εξετάσεις, να φύγετε από την άνοιξη! Να πάτε αλλού! 

Άνοιξη: η χαρά της ζωης, τα λουλούδια ανθίζουν, η εποχή του δημιουργικού και του ερωτικού οίστρου. Κι όμως, κάποιος έξυπνος, αποφάσισε αυτή την περίοδο να γίνονται όλες οι σημαντικές εξετάσεις. Ποιο σατανικό μυαλό το σκέφτηκε αυτό; 

03.06.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Θα γίνει της ανανέωσης το κάγκελο 

Τι; Μόνο οι στολές αφής της Ολυμπιακής φλόγας θα ανανεωθούν; Γιατί όχι ο Παρθενώνας, η φουστανέλα του τσολιά και το κουλούρι Θεσσαλονίκης; Αφού έχουμε οίστρο και γούστο. Προτείνει και αναλύει η Θέμις Φούλια.

22.03.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Όλα του γάμου δύσκολα: ένας χιουμοριστικός οδηγός 

Από τα προσκλητήρια και το catering μέχρι τον DJ και τα παρανυφάκια, η τελετή του γάμου είναι μια άκρως ριψοκίνδυνη υπόθεση. Διαβάστε το άρθρο - υπερπαραγωγή (με εγγυημένο γέλιο) για να ξέρετε τί σας περιμένει. Και μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε...

04.03.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Τρελό γουικέντ στου Στέφανου: The Spetses Team Bonding Experience 

Σε ένα εντελώς φανταστικό σενάριο που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τα diehard αριστερά στελέχη του κόμματος για bonding στις αριστοκρατικές Σπέτσες. Και όμως, η Θέμις Φούλια εξασφάλισε αποκλειστικά το πρόγραμμα του τριημέρου, και το μοιράζεται μαζί μας.

10.01.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ελληνικός σουρεαλισμός: τα 12 WTF της χρονιάς 

Από το παρκούρ του Κασσελάκη μέχρι την έφιππη αστυνομία του Μηταράκη και από το μάνιουαλ του στεγάστρου Καλατράβα μέχρι τον «θάνατο» και την «ανάσταση» του Sin Boy, οι ειδήσεις της χρονιάς που ακούσαμε και νομίσαμε ότι μας κάνουν φάρσα. Γράφει η Θέμις Φούλια.

03.12.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Κάθε πράγμα στον καιρό του και τα κουνούπια πάντα! 

Ενώ αυτή τη στιγμή σε άλλες χώρες το πρόβλημα λέγεται «κοριός» εμείς κοντεύουμε να μπούμε στον χειμώνα συντροφιά με τα κουνούπια. Θεωρείται, ως ζώο, ο νο1 φονέας ανθρώπων παγκοσμίως, οπότε είμαστε διαρκώς σε πόλεμο. Και συνήθως τον χάνουμε.

23.10.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Κυκλάδες 2029: ζήσε τον καλοκαιρινό μύθο σου σ’ έναν παλαβό κόσμο 

Μια σατιρική προβολή στο μέλλον θα μας πείσει. Το υπουργικό συμβούλιο θα έχει υπουργό Μυκόνου, οι εργαζόμενοι θα κοιμούνται σε πλωτές εξέδρες κι ένα σεβίτσε σαρδέλας θα ξεκινάει από τα 588 ευρώ. Η Θέμις Φούλια οραματίζεται τις μελλοντικές Κυκλάδες με εμπρηστική, χιουμοριστική διάθεση.

28.08.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ραντεβού το Σεπτέμβρη, με τα κίβδηλα new year resolutions μας που πάλι δεν θα τηρήσουμε 

Τα έχουν αυτά οι διακοπές: σε βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείς τι θα κάνεις από Σεπτέμβριο. Να ξεκινήσεις δίαιτα; Να βρεις νέο ταίρι; Να ζητήσεις αύξηση; Ωραία, και τι από όλα αυτά θα κάνεις τελικά; Μήπως μια τρύπα στο νερό της θάλασσας; Γράφει η Θέμις Φούλια.

23.08.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ας μην κοροϊδευόμεθα: Στις μέρες μας κάνουμε ζωάρα, όχι νηστεία 

Πάνε οι εποχές που η νηστεία σήμαινε να απέχεις σχεδόν από τα πάντα με θρησκευτική -με στρατιωτική!- ευλάβεια. Τώρα, η νηστεία είναι μόδα για τους χίπστερ και τρόπος ζωής για τους vegan. Όσο για τους υπόλοιπους, όλοι «κλέβουν» πια με τον τρόπο τους. Γράφει η Θέμις Φούλια.

12.04.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Περί των σημείων στίξης σε chats και social media 

Η γλώσσα αλλάζει, και μαζί η χρήση -και κατάχρηση- των σημείων στίξης. Πειράζει που μαζί με τα γραμματικά «μαργαριτάρια» σπάμε και λίγη πλάκα; Γράφει η Θέμις Φούλια.

18.03.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Φλεβάρης: ο κοντός μήνας του έρωτα και της τσίκνας 

Όσο μπόι του λείπει του Φεβρουάριου άλλο τόσο μας κρατάει στην τσίτα. Μια η γιορτή των ερωτευμένων, μια η Τσικνοπέμπτη και τα χιόνια του, δεν σε αφήνει να αγιάσεις. Α, σε βάζει να ντυθείς και καρνάβαλος. Γράφει η Θέμις Φούλια.

16.02.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Valentines Day, ή με σωστή ορθογραφία, Val€ntin€$ Day 

Ποιοι δικαιούνται να γιορτάζουν και ποιοι πρέπει να... φορολογούνται στις 14 Φεβρουαρίου; Ακόμα, σας προτείνουμε 3 πακέτα all inclusive (πρωινό, φαγητό, άχρηστο δώρο, έρωτας/σεξ, διανυκτέρευση) από 1 ευρώ, ως 1 εκατομμύριο. Γράφει η Θέμις Φούλια.

12.02.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top