Ολα ξεκίνησαν στο Line Athens.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η φετινή διοργάνωση του Negroni Week, την περασμένη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, με άφθονο Campari στα δοχεία ανάδευσης του Line Athens, σημείο εκκίνησης για τους πιο πιστούς Negronistas που και φέτος «έτρεξαν» στα μπαρ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να απολαύσουν το αγαπημένο τους κοκτέιλ.

Το Andro βρέθηκε εκεί, έπιασε θέση στο Red Table -σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως για αυτό- και δοκίμασε όλες τις παραλλαγές του σπουδαίου Negroni, παίρνοντας μια καλή γεύση για τη συνέχεια.

Negroni. Τι άλλο;

Το φετινό Negroni Week παρουσιάστηκε πιο πλούσιο από κάθε άλλη χρονιά, γεμάτο με παράπλευρες δράσεις, guest, masterclass και βέβαια το άκρως ενδιαφέρον Red Table.

Το φετινό Negroni Week, η ετήσια διοργάνωση που καλεί τα μπαρ όλου του κόσμου και τους θαμώνες τους, να απολαύσουν το αγαπημένο, κλασικό κοκτέιλ, παρουσιάστηκε πιο πλούσιο από κάθε άλλη χρονιά, γεμάτο με παράπλευρες δράσεις, guest, masterclass και βέβαια το άκρως ενδιαφέρον Red Table.

Τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τους μπαρτέντερ τους, «συνασπίστηκαν» για καλό σκοπό και αποφάσισαν, με την πολύτιμη αρωγή του Campari, θεμελιώδους συστατικού του Negroni, να χαρίσουν στο κοινό τους δεκάδες λόγους για να τους επισκεφθούν.

Στο Red Table συνοψίστηκε όλη η θεωρία γύρω από το Negroni.

Στο βραβευμένο Line Athens το πρώτο πρόσωπο που συναντήσαμε πίσω από τη μπάρα με την είσοδό μας ήταν αυτό του Gregory J Buda, πολύπειρου μπαρτέντερ, κατοίκου Νέας Υόρκης και συνιδιοκτήτη του μπαρ στο Μόντρεαλ, Bisou Bisou. Είχε ταξιδέψει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τα μάτια μας και μόνο, παρουσιάζοντας στους θαμώνες του μπαρ ένα μεσημεριανό masterclass, επάνω στη φιλοσοφία δουλειάς του, ενώ το βράδυ σέρβιρε αλκοολικές δημιουργίες του με βάση το Campari.

Στη σάλα του πανέμορφου -και βραβευμένου- Line Athens, με ένα Negroni ανά χείρας.

Πήραμε τη θέση μας δίπλα στην Τόνια Σωτηροπούλου, brand ambassador του Campari, για να δοκιμάσουμε τις παραλλαγές του Line Athens επάνω στο κλασικό Negroni.

Έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσουμε θέση στο Red Table εκείνης της βραδιάς, πήραμε τη θέση μας δίπλα στην Τόνια Σωτηροπούλου, brand ambassador του Campari, για να δοκιμάσουμε τις παραλλαγές του Line Athens επάνω στο κλασικό Negroni, παρέα με φαγητό και άφθονη κουβέντα για το ίδιο το θρυλικό κοκτέιλ και την επιρροή του στην σύγχρονη κουλτούρα των μπαρ.

Συνεχίσαμε στη σάλα του πανέμορφου -και βραβευμένου- Line Athens, με -τι άλλο;- ένα Negroni ανά χείρας, όπου μεταξύ άλλων, ενημερωθήκαμε και για το πρόγραμμα των υπόλοιπων δράσεων για την εβδομάδα, τόσο του τρέχοντος Negroni Week, όσο και του Red Passion, σήμα κατατεθέν όλα αυτά τα χρόνια της επικοινωνίας του Campari.

Ο Gregory J Buda, πολύπειρος μπαρτέντερ και συνιδιοκτήτης του μπαρ στο Μόντρεαλ, Bisou Bisou δίνει τα φώτα του.

Όσοι χάσατε το φετινό Νegroni Week, αλλά και όσοι… θέλετε κι άλλο, μπορείτε να κάνετε υπομονή έως του χρόνου. Στο μεταξύ, όμως, μπορείτε να συνεχίσετε να πίνετε (πάντα με μέτρο) το αγαπημένο σας Negroni.

 

Διαβάστε ακόμα: Το 11ο Negroni Week επιστρέφει στα ελληνικά μπαρ.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top