Το σημείο στο οποίο βρίσκεται το Euphoria Retreat στους πρόποδες του βυζαντινού Μυστρά, είναι ειδυλλιακό.

Περάσαμε πολλά αυτές τις μέρες και όσες έρθουν το επόμενο διάστημα, σίγουρα, δεν θα είναι εύκολες. Το μυαλό και το σώμα μας «κλειδώθηκαν» στο φόβο του ιού. Αυτό που χρειαζόμαστε, πλέον, είναι λίγη αισιοδοξία, θετική σκέψη πως όλα θα πάνε καλά και ένα μέρος να ακουμπήσουμε τις σκέψεις μας και θα τις καθαρίσουμε από τη σκόνη των ημερών.

Ένα τέτοιο μέρος είναι το EuphoriaRetreat, το πρώτο στην Ελλάδα και βραβευμένο διεθνώς ολιστικό wellbeing destination spa, που προσφέρει μια μοναδική, ανοικτή σε όλους και δωρεάν, virtual retreat εμπειρία. Αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Αρκεί να σκεφτούμε πως  μέσα από τις αρχές του «Euphoria Methodos» που βασίζεται στην Ελληνική φιλοσοφία και μυθολογία και με οδηγό τα «5 Στοιχεία» της, το Euphoria μας οδηγεί σε ένα προσωπικό μονοπάτι ανακάλυψης και γαλήνης.

 

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00, η ιδρυτής του Euphoria Retreat Μαρίνα Εφραίμογλου και η spiritual mentor Μαίρη Βανδώρου θα μας μυούν στη φιλοσοφία του «Euphoria Methodos».

Το «Euphoria Healing Journey Through The 5 Elements» ξεκίνησε με το στοιχείο του Νερού και θα ολοκληρωθεί σε 5 διαδοχικές εβδομάδες, μέσα από συνολικά 10 δωρεάν Webinars. Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη και σε ένα διαφορετικό στοιχείο (Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο), με τους συμμετέχοντες να μπορούν μέσα από μια σειρά αναζωογονητικών και δημιουργικών πρακτικών ευεξίας να κάνουν τα πρώτα βήματα στο προσωπικό τους ταξίδι μεταμόρφωσης.

Η πρωτότυπη αυτή σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων έχει σχεδιαστεί για να μπορέσει κανείς να κατανοήσει τα «5 Στοιχεία» και τις ενέργειες τους, το πως αυτά συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα του σώματος και πως λειτουργούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης, παρακολουθώντας παράλληλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Euphoria, θα έχετε πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών για να κατανοήσετε μέρα με τη μέρα, το πως μπορείτε να εισάγετε τη σοφία των «5 Στοιχείων» στη ζωή σας.

Το εσωτερικό του Retreat είναι φτιαγμένο για να προσφέρει ηρεμία.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00, η  ιδρυτής του Euphoria Retreat Μαρίνα Εφραίμογλου και η spiritual mentor του χώρου Μαίρη Βανδώρου, μέσα από ένα Webinar διάρκειας 45 λεπτών στη πλατφόρμα Zoom, θα μας μυούν στη φιλοσοφία του «Euphoria Methodos» και στην ενέργεια και τα χαρακτηριστικά του κάθε στοιχείου. Κάθε session θα ολοκληρώνεται με διαλογισμό. Τα webinars είναι ανοικτά σε όλους. Η εγγραφή για όσους θέλουν να συμμετέχουν γίνεται αποκλειστικά εδώ.

Τα δύο εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια θα πλαισιώνονται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προτάσεις μέσα από τις οποίες θα μπορεί όποιος συμμετέχει να εξερευνά κάθε στοιχείο. Τα εργαλεία αυτά, θα είναι διαθέσιμα μέσω του Euphoria Retreat στο Instagram και στο Facebook, παρέχοντας υποστήριξη και έμπνευση.

Ήπιες γραμμές, καθαρό χρώμα και ένα περιβάλλον ευεξίας.

Εβδομαδιαίο Online Retreat Πρόγραμμα:

Δευτέρα – Εισαγωγικό video από τη Μαρίνα Εφραίμογλου ή τη Μαίρη Βανδώρου που θα καθορίζει το στόχο της κάθε εβδομάδας και θα ανακεφαλαιώνει βασικά σημεία της εβδομάδας που προηγήθηκε.

Τρίτη – Το Webinar θα εστιάζει στο πως κάθε στοιχείο συνδέεται με συγκεκριμένα όργανα, στους μεσημβρινούς στο σώμα μας και σε σημεία βελονισμού. Κάθε στοιχείο συνδέεται με συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και μέσα από παραδείγματα εμπνευσμένα από τους ήρωες της μυθολογίας, θα κατανοήσουμε σε βάθος και τα «5 Στοιχεία». Ο διαλογισμός που θα ακολουθεί, βασίζεται στις αρχές της φιλοσοφίας του Ταοϊσμού, με στόχο την αποτοξίνωση των οργάνων, την εξισορρόπηση της ενέργειας, την αύξηση της ζωτικότητας μας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας.

Το βραβευμένο Euphoria Retreat είναι ένα μοναδικό, ολιστικό destination spa, στην καρδιά της Πελοποννήσου.

Τετάρτη – Θα γίνονται ενεργειακές ασκήσεις και Qigong.

Πέμπτη – Θα εμβαθύνουμε περισσότερο, μέσω της pranayama και της yoga asanas.

Παρασκευή – Στο Webinar θα δουλέψουμε τη συναισθηματική και πνευματική πλευρά κάθε στοιχείου.  Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την ενέργεια των συναισθημάτων χαμηλής συχνότητας σε μεσαία, ανοίγοντας τα ενεργειακά μας κανάλια, για να δεχθούμε πνευματική καθοδήγηση από το κάθε στοιχείο.

Σάββατο – Θα αξιοποιήσουμε theta healing πρακτικές, με στόχο να αναδείξουμε τις θετικές ιδιότητες του κάθε στοιχείου.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι συμβουλές των Αman resorts για διαλογισμό και ευεξία κατ’οίκον.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top