Ο σκεπτόμενος κρεουργός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο νέο ραντεβού των ARTISANS by Andro. Ενώπιον 50 εκλεκτών aficionados, παρουσίασε ένα ξεχωριστό masterclass για την ηθική και ολιστική διαχείριση του κρέατος. Τα εξαιρετικά πιάτα συνόδευσε το κορυφαίο ουίσκι Johnnie Walker Blue Label, ενώ την εκδήλωση υποστήριξε η DS7 Crossback, το νέο πολυτελές Γαλλικό SUV.
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 50 λάτρεις της σπανιότητας θα απολαύσουν ένα Masterclass - εισαγωγή στην τέχνη του εκλεκτού κρέατος στο εμβληματικό εστιατόριο Vezené. Συνοδεία του κορυφαίου blended ουίσκι του κόσμου, Johnnie Walker Blue Label αλλά και της ολοκαίνουριας DS 7 Crossback, του SUV του... Εμμανουέλ Μακρόν.
Ταξιδέψαμε στην Καρδίτσα για να συναντήσουμε δυο αδέλφια που κρατούν ζωντανή μία τέχνη που χάνεται, με συντροφιά την ιστορική μπύρα ΜΑΜΟΣ: Ήταν το 1876 όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα. Ο γιος του Πέτρος, ο 1ος διπλωματούχος Έλλην ζυθοποιός, έδωσε νέα πνοή στον χώρο εστιάζοντας σε ποιότητα και καινοτομία. Μετά από μία πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις, η ΜΑΜΟΣ επέστρεψε φέρνοντας το μεράκι άλλων εποχών #opwstote στο σήμερα.
Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.