Πιο δημοφιλή

Aς το παραδεχθούμε: δεν είμαστε όλοι σαν τον πασιφιστή Μαχάτμα Γκάντι. Τι κάνουμε, όμως, όταν εμπλακούμε σε έναν καβγά και δεν θέλουμε να χάσουμε την gentleman ταυτότητά μας; Θέλει τρόπο και όχι απαραίτητα -μόνο- δυνατές γροθιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οποιος ψάχνει την αγάπη μέσω app γνωριμιών θα πρέπει να ξέρει πως μπορεί να πέσει σε κάποιο «τσιράκι» που πουλάει ρομαντισμό. Τι πρέπει να προσέχουμε για να προφυλάξουμε το πορτοφόλι μας από επιτήδειους «εραστές». Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εμφανίστηκε στις ΗΠΑ το 2014 και προσπαθεί να ενώσει τον βεγκανισμό με την ήπια πρόσληψη ζωικών τροφών. Ποιες τροφές συνιστώνται σε όσους ακολουθούν τη δίαιτα pegan και ποιες δεν πρέπει επουδενί να καταναλώνονται. Ποιά είναι τα οφέλη και ποιά τα αρνητικά της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι η μόνιμη κατηγορία που εξαπολύουν κατά πάνω μας οι γυναίκες. Μπαίνουμε στο μπάνιο και τα κάνουμε λίμπα. Είναι πλήγμα στον ανδρισμό μας αν ουρήσουμε καθιστοί; Τι λέει η επιστήμη επ' αυτού και τι η καθημερινότητα;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι η πιο συνηθισμένη εμμονή στα social media, μια μορφή ήπιας ψυχοπάθειας. Όχι μόνο δεν αφήνεις ήσυχο το πρώην έτερον ήμισυ, όχι μόνο δεν επιτρέπεις στο παρελθόν να ησυχάσει, αλλά το κυνηγάς με πείσμα και άλογο πάθος παρακολουθώντας κρυφά κάθε του κίνηση. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να πεις μόνο αυτό: «Get a life».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι αλκοόλ και αντιβίωση δεν πάνε... μαζί; Τι λένε οι επίσημοι οργανισμοί στις ΗΠΑ και οι έρευνες για τυχόν παρενέργειες. Ποια αντιβιοτικά είναι «αθώα» και ποια αποκλείουν διά ροπάλου την κατανάλωση ποτού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Να κάνουμε 10.000 βήματα κάθε μέρα; Να κόψουμε εντελώς το κόκκινο κρέας; Πόσα ποτήρια νερό πρέπει να πίνουμε καθημερινά και τι γίνεται με τις δίαιτες που δεν μας βοηθούν να χάσουμε κιλά; Δέκα «αστικοί» μύθοι που όλοι νομίζουν ότι ισχύουν. Αλλά δεν ισχύουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η επαφή με τη φύση μπορεί να βοηθήσει εμάς και τα παιδιά μας να γίνουμε πιο υγιείς, πιο ευφυείς και πιο -γνησίως- ευτυχισμένοι. Μην το αναβάλλετε. Γράφει η δρ. Αλεξία Barrable.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτό δεν είναι ένα ακόμη... χαζοχαρούμενο μάθημα αυτοβελτίωσης ενόψει της νέας χρονιάς. Ας ακολουθήσουμε το «δικό μας» παράδειγμα του Οδυσσέα που ήξερε πρώτος να αποφεύγει τις παγίδες που έπεφταν στο δρόμο του, και έθετε τους σωστούς -μεγάλους- στόχους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βλέπετε με μανία όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς μονομιάς; Δεν σηκώνεστε από τον καναπέ αν δεν... παγώσει ο ήλιος; Πρόκειται περί κλασικής εμμονής στα όρια του εθισμού. Γιατί το γνωστό binge watching μπορεί να «κάψει» τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η υπερσύγχρονη Κλινική δεν απευθύνεται μόνο στις κυρίες: στηρίζει και ακολουθεί το κίνημα Movember κατά τον μήνα Νοέμβριο, ένα κίνημα που αφορά όλους τους άνφρες. Τώρα μπορούμε να κάνουμε μια σειρά προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές σε όλα τα πακέτα healthUp Μen.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη («υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι»), όπως και του επικοντιστή Εμμανουήλ Καραλή δείχνουν πως η κατάθλιψη μπορεί να χτυπήσει τους πάντες χωρίς καμία διάκριση. Η ψυχή μας δεν ξέρει από πλούτη, μεγαλεία και δόξες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top