Ξεκίνησες προπόνηση για τo Ladies Run 2023; Μην ξεχνάς να κάνεις tag το @ladiesrungreece!

Έντεκα χρόνια δεν είναι λίγα. Καθόλου λίγα! Από την άλλη, όμως, κάθε χρονιά υπήρξε ξεχωριστή και έδωσε το έναυσμα και τον τόνο για την επόμενη. Να ένα από τα πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Ladies Run. Ναι, είναι ένας αγώνας δρόμου. Μόνο που δεν είναι ένας απλός αγώνα δρόμου. Δύσκολα θα πετύχετε σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη κάτι αντίστοιχο.

Το Ladies Run είναι το… ευγενές βασίλειο των γυναικών. Οι άντρες μπορούν να περιοριστούν στο ρόλο του θεατή που θα θαυμάζει το πείσμα, την αντοχή, την χάρη και τη θέλησή τους. Στοιχεία που όλα αυτά τα χρόνια οι ladies που πήραν μέρος στον αγώνα τα επέδειξαν και με το παραπάνω.

Ο τόπος σε προδιαθέτει για τα καλύτερα. Η Astir Beach ανοίγει το βλέμμα σου, η θάλασσα σε τονώνει, τα χαρωπά βλέμματα σε εμπνέουν. Χρώμα, πολύ χρώμα και ευγενής άμιλλα. Ναι, φυσικά και μετράει η επίδοση (ειδικά για τις πρωταθλήτριες που δίνουν το παρών), αλλά πάνω από όλα μετράει ο σκοπός. Και στο Ladies Run ο σκοπός είναι πάντα ιερός και απόλυτα… γυναικείος.

Astir Beach: Κάθε συμμετοχή εξασφαλίζει δωρεάν πρόσβαση στην πιο premium παραλία της Αττικής!

Για 11η χρονιά το Ladies Run, λοιπόν, ο ομορφότερος και πιο premium αγώνας δρόμου της πόλης, θα είναι αφιερωμένος στις γυναίκες που τρέχουν ενωμένες, μοιράζουν χαμόγελα, αναδεικνύουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και διανύουν χιλιόμετρα αλληλεγγύης προσφέροντας παράλληλα σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Ο αγώνας-θεσμός, μπαίνει στη νέα δεκαετία με σημαντικές καινοτομίες όπως τη συμμετοχή, για πρώτη φορά φέτος, κοριτσιών 15 ετών και άνω.

To Ladies Run ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με την INTERSPORT, Sports Partner του θεσμού.

Ο αγώνας-θεσμός, μπαίνει στη νέα δεκαετία με σημαντικές καινοτομίες όπως τη συμμετοχή, για πρώτη φορά φέτος, κοριτσιών 15 ετών και άνω. Ακόμα, η διαδρομή θα αποκτήσει έναν αέρα Μόντε Κάρλο, περνώντας μέσα από τη νέα, υπερπολυτελή Astir Marina!

Η αφετηρία του δρόμου είναι στην Astir Beach, στις 10 το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, και οι ladies θα διανύσουν μια από τις πιο ειδυλλιακές διαδρομές της πόλης περνώντας μέσα από το Four Seasons Astir Palace και απολαμβάνοντας τα πιο εντυπωσιακά «κάδρα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

. Οι Ladies τρέχουν για καλό σκοπό! 5 ευρώ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή θα διατεθούν μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ», για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων γυναικών.

Φέτος η διαδρομή θα αποκτήσει έναν αέρα… Μόντε Κάρλο, περνώντας μέσα από τη νέα, υπερπολυτελή Astir Marina!

Στο Ladies Run συμετέχουν πρωταθλήτριες του στίβου, λαμπερές προσωπικότητες, ξεχωριστές γυναίκες κάθε ηλικίας και επίδοσης γεμάτες πάθος, που θα μας αποδείξουν ότι όλες και όλοι μπορούμε καθημερινά όχι μόνο να ξεπερνάμε τα όριά μας αλλά να το κάνουμε και για καλό σκοπό.

Το Ladies Run επιστρέφει στις 29 Οκτωβρίου και δίνει παράταση στο καλοκαίρι!

Μέσω του ΔΕΣΜΟΥ, 5 ευρώ από κάθε συμμετοχή θα διατεθούν για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων κ.α.

Και φέτος οι δρομείς θα στηρίξουν γυναίκες που έχουν ανάγκη: μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org), 5 ευρώ αφαιρουμένου του ΦΠΑ από κάθε συμμετοχή, θα διατεθούν για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων κ.α.

Οι κυρίες, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.ladiesrun.gr και να ανακαλύψετε μια σειρά από εκπλήξεις που σας περιμένουν στον Αστέρα:

Στις 29 Οκτωβρίου, το πάθος, το στυλ και η θηλυκότητα “συναντιούνται” στο Ladies Run.

Τα highlights του 11ου Ladies Run:

– O XΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 

Η Samsung Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 7η συνεχή χρονιά θα παρουσιάσει την πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones καθώς και τα νέα wearables του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, στο πιο high tech booth της, με πολλά δώρα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Η Samsung Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run, για ακόμα μια χρονιά, θα παρουσιάσει την πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones καθώς και τα νέα wearables του οικοσυστήματος Samsung Galaxy.

– ΤΟ Τ-SHIRT

Φέτος, επιστρέφει στη δρομική οικογένεια του LADIES RUN η Intersport, Sports Partner του θεσμού: Κάθε lady θα λάβει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και στο νούμερο που θα επιλέξει, ένα τεχνικό Τ-shirt σχεδιασμένο αποκλειστικά για ladies, που θα… χρωματίσει την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Για κάθε εγγραφή που θα ολοκληρωθεί με τη χρήση των Καρτών της Εθνικής Τράπεζας, ο Banking Partner του Ladies Run θα προσφέρει επιπλέον 5€ για τον ΔΕΣΜΟ.

– Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

Η Εθνική Τράπεζα, για ακόμη μια χρονιά, αγκαλιάζει το θεσμό του Ladies Run, με εκπλήξεις και πρωτότυπα δώρα. Επίσης, για κάθε εγγραφή που θα ολοκληρωθεί με τη χρήση των Καρτών της Εθνικής Τράπεζας, ο Banking Partner θα προσφέρει επιπλέον 5€ σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Η Arla Protein θα προσφέρει στις ladies την απαραίτητη τόνωση, μετά τον τερματισμό.

– ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ

H μοναδική προϊοντική σειρά Arla PRΟΤΕΙΝ θα προσφέρει extra boost σε όλες τις συμμετέχουσες μετά τον τερματισμό: θα δοκιμάσουμε απολαυστικά ροφήματα και γευστικότατα puddings, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος, για μυϊκή ενδυνάμωση μετά τον αγώνα!

Κάθε δρομέας ασφαλίζεται αυτόματα για τη διάρκεια του αγώνα, με την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος και της αστικής ευθύνης, από την ERGO Ασφαλιστική.

– Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

H ERGO Ασφαλιστική, διαχρονικός σύμμαχος του Ladies Run, θα καλύψει κάθε συμμετοχή με ασφαλιστικό συμβόλαιο προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης, προσφέροντας, όπως κάθε χρονιά από το 2012, αίσθηση σιγουριάς στις δρομείς.

O ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Αθλητισμού στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα και στις Ladies.

– Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

O ΟΠΑΠ ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Αθλητισμού στην Ελλάδα, που βρίσκεται δίπλα σε στις Εθνικές ομάδες γυναικών της χώρας (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβος), δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα σε όλες τις Ladies που θα ζήσουν έναν μοναδικό αγώνα.

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, θα βρίσκεται με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο ασθενοφόρο στην Astir Beach.

– Η ΥΓΕΙΑ 

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο όμιλος της υγείας που τόσα χρόνια είναι δίπλα στο Ladies Run, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο ασθενοφόρο στην Astir Beach.

Στον τερματισμό, το συλλεκτικό αναμνηστικό δώρο θα φέρει την υπογραφή του Prigipo.

– ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ 

Στον τερματισμό, το συλλεκτικό αναμνηστικό δώρο του θεσμού θα περιμένει τις δρομείς: Ένα stylish κόσμημα από το Prigipo!

Τα μετάλλια του Ladies Run θα είναι έργα τέχνης του Κωνσταντίνου Βαλαή.

– ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Το μετάλλιο που θα στολίσει την τροπαιοθήκη σημαντικών Ελληνίδων δρομέων θα είναι ένα έργο τέχνης του Κωνσταντίνου Βαλαή.

– Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, θα χαρίσει άμεση ενυδάτωση στις Ladies χάρη στο αλκαλικό pH8, μέσα από την καινοτόμο, stylish και 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του, σε τρεις σταθμούς υδροδοσίας.

– Ο ΡΥΘΜΟΣ

Το ρυθμό στο event θα δώσει η DJ Μαρία Παπιδάκη, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί με χαλαρές μουσικές και με κορύφωση μετά τον τερματισμό το μεσημέρι, στο party των απονομών!

 

// Προσοχή: Ο αγώνας κάθε χρόνο γίνεται sold out.
Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας εδώ!

 

Διαβάστε ακόμα: Το Ladies Run κοντά στις γυναίκες που υποστηρίζονται από την Ίασις ΑΜΚΕ.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top