Τα σκορδολάζανα είναι και χειροποίητα και εκρηκτικά.

Αλευρόμυλος

Ίσως η φολκλόρ ταμπέλα Ristorante να σας κάνει να νομίζετε ότι πρόκειται για ιταλικό εστιατόριο όμως δεν είναι έτσι. Ο chef-ιδιοκτήτης Βασίλης Παπικινός είναι και αυτός από τους λάτρες και φανατικούς υποστηρικτές της μηλέικης κουζίνας και αυτή αποδίδει στα πιάτα του με μια πιο σύγχρονη ματιά.

Τα κρέατα που χρησιμοποιεί τοπικά, τα λαχανικά από τα μποστάνια του πατέρα του αλλά και του πεθερού του και τα τυριά από μηλέικα τυροκομεία. Τα πιταράκια που φτιάχνει είναι σκέτος αφρός, η λαδένια ένα όνειρο, τα σκορδολάζανα χειροποίητα και εκρηκτικά ενώ το χοιρινό με μπελτέ και κυδωνάτες πατάτες σκέτη νοστιμιά. Αν είστε τυχεροί και ο Βασίλης έχει ανοίξει φύλλο για πίτα -είναι μαέστρος σε αυτά- να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε.

//Αλευρόμυλος, Αδάμας, τηλ. 2287023117.

 

Στην επόμενη σελίδα: Στο Γιαλό για φρέσκο ψάρι.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top