text

Στο τρίτο μήνυμα, πρέπει να της ζητήσεις ραντεβού. Αλλιώς τρως το χρόνο της. (photo credit: c-heads.com)

Αν σου έχει δώσει το facebook προφίλ της τώρα αντί για το τηλέφωνό της, είναι ΟΚ, συνηθίζεται σήμερα. Κάν’ της request την επόμενη μέρα με μήνυμα πάντα – ποτέ request χωρίς μήνυμα, φαίνεται αδύναμο, ότι κομπλάρεις. Ένα παρόμοιο μήνυμα με αυτό που είπαμε να στείλεις στο κινητό της. Αν δεν έχετε ανταλλάξει ούτε τηλέφωνο ούτε facebook, κάτι πήγε στραβά.

Aλλά ωστόσο ξέρεις το επίθετό της και τη βρίσκεις στο Fb αυτή τη γυναίκα που σου έκανε εντύπωση. Tότε ξανά στέλνεις μήνυμα μαζί με το request, κάτι σαν «παιδεύομαι ώρες να σε βρω» ή, αν ρώτησες άλλους για το επίθετό της, «έφαγα τον κόσμο, αλλά δε μπορούσα να τα παρατήσω, με εντυπωσίασες». Μην κάνεις ξερό request με τίποτα. Με μαθηματική ακρίβεια θα πάει χάλια. Θα σου κάνει add ξερό, και μετά; Δεν ξεκινά δυνατά, δεν δείχνει ότι πατάς καλά στα πόδια σου, ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Μην κάνεις ξερό request με τίποτα. Με μαθηματική ακρίβεια θα πάει χάλια. Θα σου κάνει add ξερό, και μετά; Δεν ξεκινά δυνατά, δεν δείχνει ότι πατάς καλά στα πόδια σου, ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Αν το φλερτ είναι εξαρχής από το Internet τώρα, αν πρόκειται για ιντερνετικό φλερτ σου, η πολιτική είναι ακριβώς η ίδια. Δείχνεις θετικός, δείχνεις ενθουσιασμό, δεν μιλάς ποτέ για σεξ, δείχνεις ότι θέλεις να τη γνωρίσεις, κάνεις ερωτήσεις για εκείνη και δημιουργείς κοινό έδαφος, συμμερίζεσαι τις απόψεις της και βρίσκεις τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Το φλερτ στο Internet δεν αφορά μόνο στις σεξουαλικές σχέσεις. Είναι ανάλογα πώς θα το χρησιμοποιήσεις το Διαδίκτυο.

Στο τρίτο μήνυμα, πρέπει να της ζητήσεις ραντεβού. Αλλιώς τρως το χρόνο της. Πες ένα «μου αρέσει τόσο να μιλάω μαζί σου, θα ήθελα να σε γνωρίσω». Αν πει κι εκείνη το ίδιο, ρώτα «θα ήθελες να βγεις μαζί μου (για φαγητό ή για ποτό) ένα βράδυ μέσα στην εβδομάδα;» Αν πει ότι δεν ξέρει, έχει πολύ δουλειά ή οτιδήποτε άλλο, την κόβεις. Απλώς την κόβεις ευγενικά, «δεν πειράζει, χάρηκα που τα είπαμε έστω και από εδώ». Και δεν ξαναστέλνεις. Ποτέ.

Αν τώρα στείλει εκείνη, αργείς λίγο να απαντήσεις και γράφεις «κατάλαβα ότι δεν ενδιαφέρεσαι γλυκιά μου». Και την κόβεις. Μην αφήσεις καμιά γυναίκα να σου τρώει το χρόνο σου. Αν πει μα πώς, της αρέσεις, απλώς είναι πιο χαλαρή τώρα, αν δώσει δικαιολογία τελοσπάντων, ευχαρίστως να τα πείτε από κοντά. Δείξε ότι είσαι ένας άντρας που ξέρει από dating.

Αν ανταλλάξετε τηλέφωνα στο Facebook, την καλείς, αλλά αντί για ραντεβού σε πάει για sexting, για σεξ με μηνύματα δηλαδη, την κόβεις. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από το sexting, το cybersex και το chatsex, εκτός και αν αυτό θέλεις, να εκτονωθείς με αυνανισμό και να πας για ύπνο κι ούτε μπερδέματα ούτε φασαρίες. Αλλά δεν θα πας από το sexting σε μεγάλο έρωτα, να τα έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου. Αν πας για μεγάλο έρωτα, να αναπτύξεις εμπιστοσύνη και σεβασμό, δεν ξεκινάς με sexting.

Αν δεν απαντήσει στο μήνυμά σου, μην ξανακαλέσεις και μην ξαναστείλεις. Στον αιώνα τον άπαντα. Μην την κυνηγήσεις, είναι παγίδα αυτή στην οποία πέφτουν οι άντρες. Μην μπαίνεις στην ουρά.

Είναι ΟΚ το φλερτ από το Internet, αν από εκεί πάει κατευθείαν στον πραγματικό κόσμο. Και τότε δεν υπάρχει κάτι παράξενο. Αν πάει το φλερτ από το Internet στον πραγματικό κόσμο, ισχύουν ακριβώς όσα ισχύουν και για τις γνωριμίες τετ-α-τετ. Από εδώ και πέρα ότι ακούς να λέω ισχύει εξίσου για τις γνωριμίες που ξεκίνησαν στον εικονικό κόσμο και για τις γνωριμίες που ξεκίνησαν στον πραγματικό κόσμο.

Όταν έχεις το τηλέφωνο μιας γυναίκας που σου αρέσει, λογικά θα την καλέσεις την επόμενη μέρα. Ή θα στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα. Αν στείλεις δύο μέρες αργότερα, είναι ΟΚ, μπορεί να είναι Πρόκληση για κείνη και να αυξήσει έτσι το Επίπεδο Ενδιαφέροντός της (θα πούμε σε επόμενο σεμινάριο της Σχολής Αποπλάνησης τι σημαίνουν αυτά). Και πάλι, όμως, το κάνεις μόνο σε μια γυναίκα που φάνηκε να «σε έχει». Και με το να μην την καλέσεις αμέσως θέλεις να της δείξεις ότι τελικά δεν «σε έχει» και τόσο. Αν όμως στείλεις μήνυμα μια εβδομάδα μετά, δεν είναι ΟΚ. Δείχνεις ότι δεν ενδοιαφέρεσαι και τόσο ή ότι παίζεις με πολλές. Χάνεται η στιγμή, χάνεται ο ενθουσιασμός, πέφτει το Επίπεδο Ενδιαφέροντός της κατακόρυφα.

Αν δεν απαντήσει στο μήνυμά σου, μην ξανακαλέσεις και μην ξαναστείλεις. Στον αιώνα τον άπαντα. Μην την κυνηγήσεις, είναι παγίδα αυτή στην οποία πέφτουν οι άντρες, ότι επειδή είναι κυνηγοί πρέπει να ψήσουν την άλλη. Μην μπαίνεις στην ουρά. Αν δεν σου απαντήσει στο μήνυμα, τα έχει με άλλον, είναι αγενής, είναι ψώνιο, είναι τρελή, δεν θέλει, άλλαξε γνώμη -δεν σε νοιάζει.

Αν σου απαντήσει δυο μέρες μετά στο μήνυμά σου, μην της απαντήσεις. Κάτι τρέχει, έχει άλλον, παίζει με πολλούς, έχει χαμηλό Επίπεδο Ενδιαφέροντος για σένα. Αν βέβαια σου ζητήσει χίλια συγνώμη, πει ότι της συνέβη κάτι τρομερό, πες «καταλαβαίνω», ρώτα την αν είναι όλα καλά και μετά ρώτα την αν μπορείς να την καλέσεις, για να δείξεις ενδιαφέρον. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση δέχεσαι να μην έχει απαντήσει μέσα στη μέρα στο μήνυμά σου.

Αν όλα πάνε καλά, στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα, απαντήσει εκείνη αμέσως, λογικά θα κρατήσετε μια μικρή συνομιλία με μηνύματα τις επόμενες μέρες. Είπαμε σε προηγούμενο σεμινάριο της Σχολής Αποπλάνησης, δυο πράγματα έχεις στο μυαλό σου:  πνευματική πρόκληση και συναισθηματική αποπλάνηση στα μηνύματα. Είναι χαζό βέβαια να μείνετε στα μηνύματα.

Ζήτα εξαρχής σταθερό τηλέφωνο. Για να αποκλείσεις ότι έχει άλλον. Οι παντρεμένες δεν δίνουν ποτέ σταθερό. Kάνε το τηλεφώνημα στο τέλος της μέρας, για καληνύχτα. Αν δεν μπορεί να σου μιλάει αργά, κάτι τρέχει.

Ο πρώτος σου στόχος είναι να πας το φλερτ από τα sms στο τηλέφωνο. Εσείς οι δύο, προτού ακόμη βγείτε, να τηλεφωνιέστε όταν τελειώνετε τη μέρα σας και τις δουλειές σας. Το πας εύκολα εκεί. Tην πρώτη μέρα λογικά θα ανταλλάξετε δύο με πέντε sms. Της λες στο τελευταίο σου μήνυμα ότι είσαι στη δουλειά τώρα, και αν μπορείς να την πάρεις τηλέφωνο αργά το απόγευμα, όταν τελειώσεις, να μιλήσετε. Έτσι απλά γίνεται.

 

Στην επόμενη σελίδα: Πώς θα κλείσεις το ραντεβού.

1 2 3

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top