Το ιδιαίτερο αυτού του καταστήματος είναι ότι δεν βρίσκεται εντός των τειχών της πρωτεύουσας.

  Ο,τι προοδεύει, επεκτείνεται. Δεν είναι ένα απλό θέσφατο, αλλά νόμος της αγοράς. Οι κάβες Cellier ιδρύθηκαν το 1938 από τη GENKA1877. Ως εκ τούτου είναι μια εταιρεία με μπόλικο παρελθόν που όμως δεν έμεινε σ’ αυτό σχεδιάζοντας το παρόν της με προσεκτικά βήματα.

  Στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης διαθέτει ήδη 6 καταστήματα Cellier εντός της Αθήνας. Διέθετε είναι το σωστό, καθώς πλέον απέκτησε και ένα 7ο κατάστημα. Το ιδιαίτερο αυτού του καταστήματος είναι ότι δεν βρίσκεται εντός των τειχών της πρωτεύουσας.

  Oι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα.

  Γίνεται το πρώτο Cellier εκτός Αττικής και συγκεκριμένα στο νέο εμπορικό κέντρο Navarino Waterfront Agora στη Μεσσηνία.

  Το ολοκαίνουργιο κατάστημα διαθέτει την πιο ενημερωμένη συλλογή ελληνικών κρασιών.

  Το ολοκαίνουργιο κατάστημα διαθέτει την πιο ενημερωμένη συλλογή ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων με τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των γηγενών ποικιλιών από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ διατηρεί σπάνια συλλογή διεθνών ετικετών κρασιού, ποτών και fine wines με ετικέτες από όλο τον κόσμο.

  Στο κατάστημα θα μπορεί να βρει κανείς τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των γηγενών ποικιλιών από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

  Στο Cellier Navarino Waterfront Agora, θα ξεκινήσει κύκλος γευσιγνωσιών όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα.

  Στο Cellier Navarino Waterfront Agora, θα ξεκινήσει κύκλος γευσιγνωσιών.

  Όπως δήλωσε ο κ. Βλαχογεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος GENKA1877, «Το Cellier Navarino Waterfront Agora, το 7ο κατάστημά μας, είναι το πρώτο Cellier εκτός Αττικής που άνοιξε στα πλαίσια της υλοποίησης της τριετούς στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας. Η δημιουργία του για εμένα δεν έχει μόνο στρατηγικό ενδιαφέρον, αλλά και συμβολικό καθώς βρίσκεται στον τόπο που μεγάλωσα, στη Μεσσηνία».

   

  Διαβάστε ακόμα: Spirito Cocktails, η εύκολη και αξιόπιστη λύση για cocktail στο σπίτι.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top