Το Botrini’s Mykonos είναι αξιοσημείωτη άφιξη για το καλοκαίρι.

Η Μύκονος μπορεί να δελεάσει ακόμη κι έναν βέρο Κερκυραίο όπως είναι ο Έκτορας Μποτρίνι. Κι όχι μόνο να τον δελεάσει, αλλά να τον οδηγήσει στην απόφαση να δημιουργήσει από φέτος το Botrini’s Mykonos. Δεν είναι μια απλή σκέψη, αλλά κάτι επίσημο.

Ο Όμιλος Katikies ανακοίνωσε σήμερα (24/2) τη νέα αξιοσημείωτη γαστρονομική άφιξη στο νησί των ανέμων. Μετά την επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini, ήρθε η στιγμή η Μύκονος να αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s.

Εδώ θα κατοικοεδρεύσει το Botrini’s Mykonos.

Το Botrini’s Mykonos θα ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη φιλοσοφία και των άλλων εστιατορίων του γνωστού σεφ.

Πέρυσι είδαμε την ηχηρή συνεργασία μεταξύ του Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του Μποτρίνι που ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, να δημιουργούν μια νέα κατάσταση στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης.

Οι γνωστές συνταγές του Έκτορα Μποτρίνι θα βρίσκονται και στο νέο εστιατόριο της Μυκόνου.

Φέτος είναι η σειρά της Μυκόνου. Το πολυτελές Katikies Mykonos θα υποδεχθεί το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos, το οποίο θα παραμείνει πιστό σε όλες εκείνες τις αξίες που χάρισαν στο εστιατόριο Botrini’s τις πολυάριθμες βραβεύσεις του και το αστέρι από τον οδηγό Michelin, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε ένα σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό με καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και μία εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα.

Οι δημιουργίες του Μποτρίνι θα συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Master of Wine Γιάννη Καρακάση.

Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά πιάτα του διάσημου Ελληνο-Ιταλού σεφ. Επιδεικνύοντας ξεχωριστά υλικά, υψηλή τεχνική και αστείρευτο ταλέντο, οι πιο γνωστές συνταγές του σεφ θέτουν τις βάσεις για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το κυκλαδίτικο τοπίο δίνει έμπνευση στον Έκτορα Μποτρίνι.

Αν μη τι άλλο, ο Μποτρίνι έχει αποδείξει πως ξέρει να χειρίζεται με τον πρέποντα τρόπο τα δώρα που του παρέχει η γη και η θάλασσα ως πρώτες ύλες. Τις δημιουργίες του θα τις δούμε, φυσικά, σε degustation και à la carte μενού, ενώ θα συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW (Master of Wine).

 

Διαβάστε ακόμα: «Prac·sitele». Ένα νέο ιταλικό στους… κρεμαστούς κήπους της Πραξιτέλους.

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top